Καλοκαιρινή προσφορά από τη Wireless Connect Card Broadband της COSMOTE

Με μια μοναδική προσφορά στα προγράμματα μετάδοσης δεδομένων COSMOTE Data Pack υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας. Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστη δωρεάν χρήση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σε όλους τους πελάτες της στο πρόγραμμα μετάδοσης δεδομένων “COSMOTE Data Pack 1GB” αλλά και στους νέους της πελάτες στο “COSMOTE Data Pack 80”.

Με τη νέα καλοκαιρινή προσφορά της COSMOTE, όλοι οι συνδρομητές του προγράμματος “COSMOTE Data Pack 1GB”, παλαιοί και νέοι, απολαμβάνουν όχι μόνο απεριόριστη δωρεάν χρήση, αλλά και μείωση του μηνιαίου τους παγίου από 71€ σε 50€ έως τις 30/09/2007.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη εξοικείωση των πελατών της με τις υπηρεσίες δεδομένων, η COSMOTE προσφέρει, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, στους υφιστάμενους συνδρομητές του προγράμματος “COSMOTE Data Pack 80” δωρεάν όγκο κίνησης 500ΜΒ αντί για 80ΜΒ.

Επιπλέον, με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα “COSMOTE Data Pack 80” και “COSMOTE Data Pack 1GB” η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει εντελώς δωρεάν και την κάρτα μετάδοσης δεδομένων Wireless Connect Card Broadband (HSDPA card), που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, το e-mail, το εταιρικό δίκτυο (intranet) και τις εταιρικές εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSDPA με ταχύτητες έως 1.8 Mbps σε όλους τους πελάτες της σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες έως 3,6 Mbps. Το αναβαθμισμένο δίκτυο 3ης γενιάς της COSMOTE, το μεγαλύτερο ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, επεκτείνεται συνεχώς σε όλη την επικράτεια και προσφέρει κάλυψη τόσο σε αστικές όσο και σε επαρχιακές περιοχές.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.