COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν προπληρωμένο ασύρματο ευρυζωνικό Internet από τον υπολογιστή τους, όποτε και για όσο το χρειάζονται, χωρίς δεσμεύσεις, προσφέρει η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία Internet On The Go με κάρτα. To COSMOTE Internet On The Go με κάρτα προσφέρει έλεγχο του κόστους και του χρόνου πρόσβασης στο Internet και διατίθεται σε δύο πακέτα σύνδεσης.

, COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

1. SIM Pack, αξίας 20 ευρώ που περιέχει 20 ευρώ για χρήση Internet, κάρτα SIM και σύντομες οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας
2. Full Pack, αξίας 50 ευρώ που περιέχει 20 ευρώ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της COSMOTE).

Η πρόσβαση στο Internet παρέχεται με δυνατότητες διαφορετικών ορίων χρήσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο πάσο χρόνου πρόσβασης με τη χρέωση που επιθυμούν. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας να επιλέξουν τον χρόνο πρόσβασης στο Internet που θέλουν:

, COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

Κάθε συνδρομητής μπορεί να ανανεώνει το υπόλοιπο του λογαριασμού του με φυσικές κάρτες ανανέωσης αξίας 10 ευρώ και άυλες αξίας 5 ευρώ, 10 ευρώ και 30 ευρώ.

Η υπηρεσία COSMOTE Internet On The Go με κάρτα είναι διαθέσιμη μόνο εντός Ελλάδας, σε περιοχές που υπάρχει κάλυψη από το δίκτυο 2G/ 3G/ HSPA+ της COSMOTE.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios P. H.

Eκεί που έλεγα ωραίο πακέτο, πρόσεξα το 1GB… Aντε για μια μέρα τρώγεται…. Αλλά για 15 και 30 μέρες 1GB????? Πάμε καλά;

Rapid-eraser

Οι τιμές είναι λίγο απαράδεκτες … σκεφτόμουν για το καλοκαίρι να ανοίξω ένα account για 1-2 μήνες αλλά με αυτές τις τιμές δεν αξίζει ούτε καν να το σκέφτεσαι.

omorfonios

To vodafone kartointernet einai polu kalhtero sou dinei 10GB gia 11 meres mono me 19 eurw!!

LthIX

Θα συμφωνήσω με τον Stelios P. H.Πάμε καλά????????

giannis

γενικα ειναι τραγικη η κατασταση,απογοητευτικη με τις τιμες,ελπιζω τον επομενο χρονο να δουμε καλυτερα πραγματα,ας το ελπισουμε

pandelis

όντως απαράδεκτες οι τιμές…..το σκεφτόμουν για τις διακοπές 🙁

ilias

Η wind δινει με 10 ευρω, 1 gb για ενα μηνα και μπορεις να ανανεωσεις με αλλη καρτα των 10 ευρω!

Aris

το vodafone ειναι πολυ καλυτερο
τ’αλλα ειναι βλακειες.

Θοδωρής Ψάθας

Βρε μήπως έχουν κάνει λάθος???

Kostas

Καλύτερο της Vodafone με 1 ευρώ την μέρα για 10ΜΒ ?? Σε ποιό αριθμητικό σύστημα??

Fadasma

Της Vodafone με 1 ευρώ την μέρα είναι μόνο για χρήση μέσω του κινητού (wap).

konstantinos k.

Αυτά να τα βλέπετε όσοι υπερασπίζεται την COTE!! (sorry κιόλας guys… αλλά δεν μπορώ να ακούω άλλο το κλασικό και γελοίο “η Cosmote είναι η καλύτερη!!!!” lol lol lol
Και υπάρχουν και ανταγωνιστικές εταιρίες να φανταστείς…. Που να μην υπήρχαν!!! Ποτέ δεν σεβόταν τους πελάτης της η COTE για να τους σεβαστεί τώρα….
Ως χρήστης όλων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από το ’95, μπορώ να πω με μεγάλη άνεση οτι η Vodafone ήταν από την αρχή, είναι και όπως το κόβω θα είναι η καλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από όλες τις απόψεις…. (εγώ τα λέω αλλά λίγοι με ακούνε…. 😉 )
Και είμαι χρήστης και των δύο την στιγμή που γράφω οτι γράφω… 😉

Fadasma

@konstantinos το οτι είναι πιο ακριβό ένα πακέτο δε σημαίνει οτι η εταιρία είναι χειρότερη. οτι πληρώνεις παίρνεις και το ξέρουμε όλοι καλά αυτό.

kostas

paidia egw eimai paliouri proto podi xalkidiki k xrisimopio vodafone!!sigekrimena exw 2 !! mia sindesi k ena karto internet!! ithela pragmatika na to anafero oti k ta 2 einai GTP PRAGMATIKAAAA!! o gitonas m exei wind k trexei apsoga to idio k to on the go!! alla i vodafone sernete!!! to poli na piasi 50 kbps!!! dld eleos!! giauto opoios thelei na kanei sindesi gia internet mobile broa..k einai ektos athinas- thessalonikis! na kanei wind i cosmote!! a3izi pragmatika!!

Thanasis

Ότι πληρώνεις παίρνεις… Μπορεί να είναι τσιμπιμένες οι τιμές αλλά οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες… Μια κοπέλα που μένει ακριβώς δίπλα μου έχει vodafone internet και σέρνεται! Απίστευτα αργό! Ανντίθετα σ’ εμένα το cosmote έχει πιάσει και 3,10Mbps, που για το χωριό που μένω είναι ανύπαρκτες, αφού δε υπάρχει εγκατάσταση για adsl…

γγγ

Τέλειο σήμα.Τέλεια ταχύτητα.

Flyaway

Και μετά σου λένε οι στατιστικές ότι το mobile internet στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω από τις υπόλοιπες Ευρωπαικες χώρες… Με τέτοιες τιμές που ακόμα και η τιμή προσφοράς είναι για γέλια πάλι καλά να λέμε.
Εντωμεταξύ οι κρίση στις τιμές πωλήσεις προιοντων και υπηρεσιών δεν υπάρχει καν, σαν να μην έχει γίνει τίποτα, μόνο τους μισθούς ξέρουν να πετσοκόβουν και τις συντάξεις…Άι σιχτίρ πια τους βαρέθηκα όλους…

ΔΜ

Πάτε καλά ρε παιδιά εκεί στην Cosmote?? Για πόσο πραπληγικούς μας έχετε δηλαδή ??
Στην Wind με 7 ευρώ έχεις ένα μήνα ίντερνετ για 1Gbyte.
Με τα ίδια λεφτά μπορείς να διαλέξεις περισσότερα gbytes για λιγότερο διάστημα κλπ κλπ
ΜΕ 30 ευρώ δηλαδή ξεσκίζεσαι στο ιντερνετ και όλα αυτά με μια απλή κάρτα χωρις συμβόλαια.
Και τοχει εδώ και χρόνια.
Τι λέμε τώρα ρε?? ΝΤΡΟΠΗ !!!!
Μόνο κάποιος ανάπηρος θα έπερνε αυτό το πακέτο
Ακούς εκεί 50Ευρώ για 1gbyte ! Τρελή απάτη ρε

ΔΜ

ΣΕ ένα φιλαράκι που μένει σε ημιυπόγειο του είχα βάλει wind ασύρματο εδώ και πολλύ καιρό και έχει και ταχύτητα 2.5 mbps , ΣΕ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ! και έβαλε με σχεδόν 14ευρώ 12gbytes τι να λέμε τώρα?
Πρέπει μου φαίνεται να ξυπνήσουμε γιατί μας δουλεύουν χοντρά πλέον.

Δραμα

Εγω εχω cosmote συνδεση εδω κ 2 χρονια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.πολυ παλια ειχα vodafone κ ηταν κ ειναι για τον πουτσο πανακριβη εταιρια ακομα κ στα γραπτα μηνυματα.Σημερα πλεον βρισκομαι στην cosmote που ειναι αψογη σε ολα κ εχω κ μια wind που μεχρι στιγμη με καλυπτει απολυτα.

????

τι να πει κανεις..?
φιλαρακι δεν ξερω τι θεωρεις εσυ ξερω ομως οτι εκει εξω υπαρχουν πολλοι αναπηροι οπως τους αποκαλεσες..
δεν μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον απλα γιατι δεν εχει κανει την ιδια επιλογη με σενα..
εγω παντως θα βαλω τωρα internet και θα ειναι cosmote γιατι με εχει βολεψει απιστευτα και στο κινητο..στον καθενα οτι ταιριαζει παιδια..
ετσι ειναι…

har

Να ρωτησω κατι; Γιατι δεν υπαρχει χρεωση οπως στην καρτοκινητη τηλεφωνια;
Θα ήθελα π.χ να σερφαρω δυο ωρες το πρωι και μια ωρα το απογευμα
Σερφαρει ο αλλος μια ωρα και πληρωνει την μια ωρα. Εδω αν ενεργοποιησεις την ημερομηνια τρεχει ο χρονος και εσυ δεν εισαι στο internet.

super natural

Εχω το καρτοιντερνετ της vodafone και στην αρχη μπορω να πω πως ημουν ευχαριστημενος αλλα τωρα τελευταια οι ταχυτητες της ειναι απαραδεκτες αφου σε σημα 3g πιανει 11kbs στο κατεβασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.