COSMOTE Internet On The Go | Ασύρματο ίντερνετ HSUPA έως και 7,2Mbps

Την πιο γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet στην Ελλάδα, αλλά και τις φθηνότερες χρεώσεις της αγοράς προσφέρει η COSMOTE, από τις 10 Απριλίου, με την εμπορική διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων Internet On The Go, παραμένοντας σταθερά πρωτοπόρος και ορίζοντας τις εξελίξεις στην Ευρυζωνικότητα Κινητών Δικτύων (Mobile Broadband) στην ελληνική αγορά.

, COSMOTE Internet On The Go | Ασύρματο ίντερνετ HSUPA έως και 7,2Mbps

Η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά το πιο γρήγορο ασύρματο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς με την τεχνολογία HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 7,2 Mbps και με τη νέα τεχνολογία HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) για ταχύτητες αποστολής έως και 1,5 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, με το δίκτυο 3G της εταιρίας να καλύπτει πάνω από το 80% του ελληνικού πληθυσμού. Προς το παρόν η κάλυψη HSDPA έως 7,2 Mbps / HSUPA παρέχεται σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA (High Speed Packet Access) χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, μία από τις τρεις νέες συσκευές: USB Stick, USB Modem και ExpressCard, αλλά και το νέο εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης συνδέσεων “COSMOTE Internet On The Go Connect”.

H COSMOTE ξεκινά, επίσης, από τις 10 Απριλίου, και την εμπορική διάθεση των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go Basic, 250MB, 5GB, Unlimited και Student , ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές.

Για πέντε ολόκληρους μήνες, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστη χρήση, με χρέωση μόνο του μηνιαίου παγίου, σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go 5GB και COSMOTE Internet On The Go Student. Σημαντικό όφελος επιφυλάσσει η COSMOTE και στους συνδρομητές του προγράμματος COSMOTE Internet On The Go Unlimited, το οποίο προσφέρεται με μειωμένο πάγιο 29,5€ (από 49€), επίσης, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, από τις 10 Απριλίου, αναβαθμίζονται με ακόμα πιο προσιτές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες Wireless Internet της COSMOTE για συνδρομητές προγραμμάτων φωνής που επιθυμούν γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας είτε το ίδιο το κινητό τους για πλοήγηση, είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή κάνοντας χρήση του κινητού τους τηλεφώνου ως μόντεμ.

Με το COSMOTE Internet On The Go οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερα και πιο οικονομικά ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου θέλουν, με πιο πλούσιες σε περιεχόμενο “online” εφαρμογές όπως: η πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, η ανταλλαγή e-mail ακόμα και με συνημμένα αρχεία μεγάλου μεγέθους, η αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο, παιχνίδια κ.λπ.

Διαβάστε επίσης για το πως θα βάλετε το Cosmote Internet on The Go σε Ubuntu 8.04.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

78 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
simeon

Gia sas 8a 8ela na me Boi8isite prin 5 ebdomades eixa To free asurmarto wireles mipws kserete pos 8a to egkatastiso?

theodosios staikopoulos

exw to cosmote on the go….to opoio agorasa apo ena katasthma ths a8inas.spoudazw kalamata.enw me enhmerwsan oti 8a pianw ka8arh taxitita toulaxistwn 6,5 ws 6,8 Mbps logo tou oti vreiskomai pisw apo katasthma cosmote me megalh keraia kai evrh mikos kimatos,par’ola auta,sindeomai me taxitita oxi megaliterh apo 536Kbps kati to opio einai adianohto!!!!
den kserw an ayto sas provlimatizei esas,omws emena me provlimatizei arketa.to na eisai foititis kai na plirwneis ena internet,epeidi to exeis anagkh,simenei pws 8es kai thn apaitoumenh taxythta.eseis sth 8esh mou ti 8a kanate?
gnwrizei kaneis apetoumenes energeies h ri8miseis pou mporoun na ginoun panw sto modem i se kapio ip?
plz help.

panos

kseri kaneis an doyleyei to messeger sti videoklisi meto internet om the go

Δημοσθένης

Ο τύπος που διαφημίζει το internet χωρίς καθυστέρηση μάλλον ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με άλλο δίκτυο και σε άλλη χώρα. Το δίκτυο της Cosmote πάντως είναι στην καλλίτερη περίπτωση isdn γραμμή με σπάνιες κορυφές που δεv ξεπερνούν πουθενά το 1 Mbit. Είναι άθλιοι και ψεύτες τα 5 gb που έχω εγώ 24 ώρες να το έχεις να κατεβάζει δεν προκειται να αναλωθούν σε ένα μήνα. Το δικτύο τους είναι καλό κάνα email και σελίδες που τις φορτώνεις μια μια και με υπομονή. Αυτή τη στιγμή έχω σήμα 3g+ σύνσδεση cosmote hsdpa και όση ώρα γράφω περιμένω τρις απλές σελίδες να φορτώσουν. σύνδεση 20Kbit/sec (Bit οχι Byte)

Δημοσθένης

Γειά και πάλι. Καταρχήν ειμαι στο Ηρακλειο της Κρήτης όπου Συμφωνα με την εταρία το σήμα δεν υστερεί των Αθηνών. Το πόσο κατεβάζεις ή ανεβάζεις δεν έχει σημασία γιατι δεν με ενδιαφέρει . Το ζήτημα είναι οτι σου δινουν μια υποσχεση για εμπειρίες εφάμιλες με το κανονικό adsl το διαφημίζουν και τελικα προσφέρουν ταχυτητα isdn και αυτο όχι σταθερά . Για αυτό τους λέω αθλιος και ψευτες.

MARIANTHI

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ INTERNET ON THE GO 5 GB. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ (ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ). ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΩΣ 250Kbps ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

panos

einai apateones

maria

βνρε παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω ασύρματο internet με όλα αυτά που διάβασα δεν είμαι και τόσο σίγουρη πλέον.. δηλαδή όλα τα δίκτυα είναι τόσο χάλια? κανένα δεν αξίζει?

Δημοσθένης

Πάντως αν είσαι μέσα ή έξω δεν έχει σημασία με την cosmote. To internet δεν έχει καμία σχέση με dsl πουθενά και σε καμία περίπτωση. Όποιος το πάρει να είναι προετοιμασμένος για απλό σερφάρισμα. Δεν είναι και τυχαία τα πακέτα που προσφέρουν, τα 250 MB( το φθηνό και καλά) είναι εύκολο να αναλωθούν και σε pstn (αρχαίες αναλογικές γραμμές). Μετά ξαφνικά πηδάνε στα 5 Gb. To κομμάτι του μάρκετινγκ το έχουν μελετήσει καλά, στο δίκτυο δεν δίνουν σημασία. Όσο αφορά το θέμα ότι γενικά η gsm σύνδεση είναι χάλια κάνουν λάθος. Πρόσφατα σε ταξίδι στην Γερμανιά σήμα 3g+ σημαίνει ταχύτητα σταθερή!! μεταξύ 500 Kbs 3 Μbit και τιμή 24 cent το Mb προπληρωμένο πακέτο.

ΝΑΣΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ COSMOTE INTERNET ON THE GO 5GB KAI EIΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ INTERNET ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ SMS ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ?

ΝΤΙΝΑ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ INTERNET ON THE GO, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ! Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ, ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 1.1 GB! ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5GB… ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ? (ΧΡΗΣΗ–>ΙΣΤΟΡΙΚΟ–>ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ) ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ?

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

΅WELCOME TO THE CLUB! ΤΟ 7,2 Mbs ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COSMOTE(ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ) ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ 1 Mbs ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ 99% ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟ ADSL ΕΠΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Panos

καλησπερα παιδια! εχω και εγω το ιντερνετ ον τηε γο το στθδεντ με οριο 5 gb! to diko mou provlima ine pos otan exw egatestimeno to msn messenger mou kanei megalh katanalosi ogkou dedomenon! mono me to palio msn to pio palio poi iparxei ine ente3ei! kai den exei simasia ean ine mesa sto msn kai mono pou to xw egatestimeno mou kanei megali katanalwsi!! twra teleutea arxise ayto to provlima etsi 3afnika! ligo palaiotera itan poli enta3ei! voi8iste me please! euxaristw

KikoLtd

ki egw exw cosmote internet on the go kai paei san tin xelwna

nikos nikitas

αιδια εμεις στην παρο πληρωνουμε κανονικα τον οτε καθε μηνα για υπηρεσιες που ποτε δεν
λαβαμε. ΤΟ μπουρδελο on the go 15 λεπτα δεν κατεβαζει καθολου 0 kb και 5 λεπτα με 5. 8
αντε και καμια φορα 25 kb. οποιος θελει να το παρει ας το δοκιμασει στο σπιτι του και οχι σε περιιοχη που υπαρχει hspa γιατι θα παθει καταθλιψη με την τεχνολογια του οτε.

hlias

re paidia ego leo na proxorisoyme se mazikes miniseis!!!!!!!
mas koroidepsan oloys!!!
diladh eimai ipoxreoenos aythn th stigmh na plirono gia 2 xronia
k na mhn exo k internet einai aparadekto
k na fantasteis oti eixa k connex k to ekopsa!!!

hlias

nai piastika koirodo me olh thn simasia ths leksis.

to deytero, itan oti pio endiaferon exv akousei gia thn perptosh mou
tha kanv mia sxetikh anazitish!

mobile broadband sto kinito re paidia ginete???
na balv thn karta dld sto kinito moy k na kanv doyleia????

hlias

loipon oi ….(texnikoi)…. tis cosmote den kseroyn ti toys ginete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toys perno epanilimena -pene dyo bdomades tora- k toys roto an ginete na balo thn 3g karta sto kinito mou, kai na exo prosbash.
k oi deka apo aytous to epeklisan katigorimatika _DEN GINETE_DEN GINETE_ DEN GINETEEEE.
E!!!! LOIPON GIA TA PRAKTIKA GINETE
an me rotisete pos…………… me psaksimo

h taxitita den itan ikanopoiitiki, alla oyte k sto laptop htan
tora an isxioyn ta 10 g dorean k an tha iparksei epipleon xreosh den to gnorizo
an kserei kapoios kati…….??????

Akis

Μάλιστα , κατάλαβα! με όλα αυτά που διάβασα είχα σκοπό να εγγραφώ αλλά ούτε στον ύπνο μου δεν το κάνω! Δεν μπορεί ό΄λοι αυτοί οι χρήστες να λένε ψέματα ! ντροπή τους πάντως που παραπλανούν τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!

teri

8elw n vrw ena kalo diktuo etsi wste otan phgainw st xwrio n mporw n pairnw t laptop k n exw asurmato internet me kalh taxuthta, poia eteria mou proteinete?

O.G.boy

COSMOTE Internet On The Go | Ασύρματο ίντερνετ HSUPA έως και 7,2Mbps unlimited HELP!!!!!!!

HELP!!! padia,molis akana sindesi(unlimited-30GB!! 🙂
edw k 2,3 ,meres bainw sto internet,katevasa peripou 20 tragoudia, kana 2 paixnidakia(to poli 1Gb to ena) kai otan pigainw sto Usage/connection History vlepw oti anevasa 8.1GB kai katevasa 10.1 Gb kati pou einai ADINATON!!!!! tin prwti mera dn eixa kodiko sti sindesi kai tis epomenes 2 meres eixa(mexri twra alaksa 2 kodikous)…HELP!!!!!! Help!!!!!!!!!

O.G.boy

a kai kati allo- pigainw sto megaupload.com i kati tetio kai paw na katevasw ena trainer(tpl 200kb) kai m leei oti to ip m i kati tetio(telos panton to diktio m) katevazei ena AVI file twn 18000000bite i kai perissotera..para polla…mipos exw koino diktio me tous allous kai o,ti katevazoun xreonomai…?? kai upload 8.1 GB twra,?? egw dn anevasa tpt!!!!!!!

O.G.boy

u r the man!! posa kses re C? 🙂

8 paw na rwtisw..thx!

talaipwros

Kai egw pou exw 1 xrono asurmato tis Wind (5 GB) ta idia kai xeirotera einai. Oxi mono mpainw me taxutHta 40 Kbps (diladi xeiroterH apo to arxaio modem) alla mesa se 1 wra mporei na exei aposunde8ei kai 5 fores. Ex8es prospa8ousa na steilw 1 email 30 lepta giati me ka8e aposundesH prepei na kanw kai restart. Stin kaluterH periptwsH eixa mpei me 700 Kbps stin A8ina, alla se eparxiakes poleis pou to dokimasa ta pragmata einai oxi apla aparadekta, alla einai gia ksulo oi an8rwpoi. Kai ta 29.5 euro to mina einai apatH ki auto, na to kserete, egw plHrwnw 31,9 euro to mHna. APARADEKTH H WIND, EINAI MONO GIA LUSH ANAGHS.

O.G.boy

pali egw paidia!!! nai,pira til stn Cosmote…. m eipane na prosexw p bainw ktl….sto Utube bainw,hi5..ma poso na katanalwseis k ek??? edw k 10 meres exw katevasei 23Gb leei…kai exw anevasei 20Gb… borei kaneis na m pei poso katanalwnei kaneis genika bainontas sto youtube,ktl? paizw episis kai to LastChaos online: 3-10kbps donload otan paizw…..kai otan katevazw 1 arxeio px 10mb sto programa tis cosmote m leei oti to katevazei me 600kbps-1200kbps merikes fores…afto 8a’prepe na t katevazei [10mb:1mb/s=10s 🙂 ] se 10”….alla perimenw kana 5,8 leptakia:)…. vare8ika!!!!!!!!!!!!

O.G.boy

cVlachakis, paratirisa oti dn m anevainoun pia ta GB:) p.x. c mia mera katanalwnw 300mb,tosa m katagrafei…ante na dw poso 8 plirwsww…..:) a kati akoma poli simantiko gia mena: dn borw na katevasw apo to megaupload.com ! ! ! leei oti to I.P. m katevazei 1 arxeio…. dld?

O.G.boy

nai amesos egw….exw 32Gb twra/ alla nomizw oti kati pa8enei to programma k m leei tosa,nomizw an dn t klineis swsta i ginetai kamia diakopi revmatos,restart ktl. tote leei ta fika tou……m steilane aptn vosmote 1 enimerotiko i kati tetio… elege meroika k gi’afto to pragma:)

πανοΣ

paidia exv teleivsei tis spoydew moy kai metakomhsa sto xvrio moy kai edv meta bias pianei 2g kai taxitita 30kbps alla to symbolaio ligei ton dekembrio!! ginete na to diakopso??

O.G.boy

re paidia… to internet m paei apt kako sto xeirotero…. to poly 30 kb dwnld…to poli leme:)
mipos kserete kana tip i kana programataki gia boost kai tetoia?

cristy

γεια σας παιδιά..χμμ..πριν μπω στο φόρουμ΄ήμουν αποφασισμένη να αγοράσω cosmote on the go 4 students..μένω Ζάκυνθο στη Χώρα, μου χρειάζεται μόνο για msn και skype..κατά την γνώμη σας αξίζει τον κόπο..δεν κατεβάζω ταινίες,δεν παίζω παιχνίδια κτλ..το θέλω μόνο για chat..τι λέτε?σας βλέπω λίγο απελπισμένους και με φοβίσατε..:-S

givrgos

DEN EXV TAXYTHTA STO INTERNET MPOREITE NA BLETIOSETAI THN TAXYTHTA
SERNETAI

OGboy

kala to “asirmato 7,2Mbps” pianei 100kb/s mono meta apo ts 12-1 to prwi:))))))))))))

stelios

2 filoi mou pantws, anti na to kopsoun katevasan to pagio allazontas programa xrhshs.. dld apo to 30gb phgan sto BASIC me dwrean 1MB !! kai pagio 3,5 euro, kai to afhsan sto syrtari meta ws pou na er8ei h wra na kleisoun to symvolaio. oso gia to download apo selides opos Rapidshare, mhn elpizete gia lysh, oles oi syndeseis mas, (nai eimai kai gw katoxos) pernane apo Proxy, pou shmainei oti authn thn stigmh, mporei na eimaste p.x 100atoma mesa apo 1 IP! selides tetiou typou, krinoun vash tis IP sas an ksanakatevasate apo autes, opote, an katevasa egw mia fora p.x tote den mporoun oi ypoloipoi 99 ! @#$%% yparxei h lysh tou VPN *dhladh na perasete mesa apo allh syndesh kapoiou allou gia na katevasete, alla einai lyseis pou apaitoun polyplokes ry8miseis kai den einai gia ka8hmerinh xrhsh, to kalytero apo taxythta pou exw piasei einai 140kB/sec dld konta sto 1Mbit ( me xrhsh download manager fysika kai katevazontas apo FTP tou OTE ) mia fora katafera na kanw kai videoklhsh mesw skype! ( nai eimai apo tous tyxerous!) To asyrmato interner eite Cosmote eite Wind eite Vodafone, einai ftiagmeno gia peristasiakh xrhsh, kalo einai prin thn… Συνέχεια »

RiTwN

Είμαι σε στρατιωτικη σχολη κ θελω να παρω ασυρματο ιντερνετ γ το laptop ετσι ωστε να το χω κ στη σχολη κ στο σπιτι μ.Μιλαμε γ Αθηνα και Ναυπλιο.Μιλαμε γ laptop οχι mobile.σκεφτομαι γ το απεριοριστο..Αποψεις?

OGboy

file RiTwN ama to 8es gia chat,e-mail k tetoia dn aksizei to aperioristo…(exw aperioristo)…

aperioristo…30 gb vasika…e stin arxi 8a s valoun parapanw Gb gia na einai ligo fortomenos o logariasmos:))) nai gia 2 mines m’r8e kapou 80E/mina..

BTW 30 k 40 kb/s pianw mono to prwi i poooliii arga to vradi:) k na deis xara sta 50:)))
e..youtube k tetoia?:S nai kala…prwtimw na paw se kana netcafe na kanw ti douleia m…(Xalkida menw)..

OGboy

BTW ti elege o stelios? 3.5E x 10mines= 35E gia na kseforto8w to axristo k eknevristiko wireless internet on the go by cosmote 7.2 mbps parakalw??!:)

GIORGOS

to diko m provlima einai oti to istoriko para to gegonos oti to xrisimopoiw to polu 1 wra tin mera kai stin xrisi tin wra tis syndesis grafei to polu 50000 KB,sto istoriko stin synexeia m grafei eksofrenika noumera opws 4GB stelnw kai 4 GB pernw,poso pou mou fainetai terastio.an kanw kapoio la8os me tis monades metrisis kai ftaei auto as me diorthwsete.alla ta xw paiksei kai xreiazomai voitheia.euxaristw…

Διαμαντης

Η Κοσμοτέ είναι χάλια από ταχύτητες στα mobile internet. Δύο χρόνια τώρα η σύνδεση υποτίθεται ότι είναι μεχρι 5Mbps, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω πιάσει πάνω απο 0.7!!!! Να τουσ ακούω τώρα να μιλάνε για 7.2 είναι τόσο αστείο όσο τίποτα. Μάπα, Μάπα και Μάπα. Αλλάζω αυτό το μήνα σε Vodafone το οποίο έχω δει με τα μάτια μου να πιάνει 4.7 με σύνδεση για 5.0. Η Κοσμοτέ αποδυκνείεται ακόμα μια φορά να πουλάει φύκια για μεταξοτές κορδέλες.

Spyroscesarsc

Kαι στο κέντρο της πόλης αν δεν είναι κανείς στον ψηλότερο όροφο ενός κτιρίου δύσκολα θα πιάσει καλή σύνδεση… Σε υσόγειο δεν το συζητάμε καθόλου! 🙁

τεο

ρε παιδια ενδιαφερομαι να παρω κατι τετοιο αλλα μονο για 3 μηνες
μπορω? και να ξερει καποιος να μου πει για σερφαρισμα μονο facebook kai kaνενα διαδυκτιακο παιχνιδι με χρηση κανα 5ωρο την ημερα ποσο θα ηταν καλο να να ηταν το δωρεαν
5GB καλα θα ηταν?

JOANNA

KALA TO SYMA EINAI ASTA BRASTA EXW KAI EGW KAI KSERW DEN EXEI KAI STO POIO PSILO BOYNO TIS ELLADAS NA ANEBEIS DEN FANTAZESTE TI TRABAW

JOANNA

DEN TO SINISTW PANTOS

Lekes

Kalimera sas! Exw kanei kainourgia sundesi sto on the go asirmato internet mexri 10gb. Mpenw edw kai kapies meres kai thelw na dw ti upload kai download exw mexri stigmis.Paw sto usage history alla einai ola mhden. Mporei na me voithisei kapios se auto?

ΧΕΛΙΔΟΝΙ

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ 1500 (ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ) ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΝ ΤΗΕ GO???
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.!!!!! ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.!!!!
ΑΚΡΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.!!!!

Βella

λοιπον εγω εχω cosmote mobile internet on the go 300mb και μενω στο Νεοχωρι αρτας ενα χωργιουδακι με 3000 κατοικους. και ρε παιδια το ιντερνετ ειναι παρα πολυ γρηγορο εσας που ειστε σε μεγαλουπολεις γιατι δεν σας πιανει; τελος παντων δεν θελω αυτο. τα sms που μπορεις να στειλεις απο τον υπολογιστη σου χρεονονται επιπλεον; ευχαριστω.

Βella

cViachakis δεν μου απαντησατε αμα στελνω sms απο το mobile internet απευθειας απο τον υπολογιστη χρεωνομαι επιπλεον;

ΠΑΥΛΟΣ

Εκανα συνδεση Internet on the go στις 29/07/2010 και μου εδωσε ο ”Γερμανος΄΄ το set κασετινα ,ξερεται, το οποιο εχει μεσα το μοντέλο ZTE MF636 stick . Το εχω βαλει … ρε παιδια … εχω παιδευτει στην κυριολεξια …. σε 5 διαφορετικους υπολογιστες. Δεν τρεχει το Autorun για να μου κανει εγκατασταση. Για βοηθήσω , μηπως βοηθηθω απο σας … το πηγα στον Γερμανο …. το βαζει και σε XP και σε WIN7 … και επεξε κανονικά. Δηλαδη … τι κανονικα ? Αυτοι ειχαν ηδη εγκατεστημενο και τον driver … αλλα και το Cosmote connection Manager …. Δεν το εκαναν Εγκατασταση απο την αρχη … σαν να ειναι .. ”παρθενος ο η/υ … απο το συγκεκριμενο Software. Μου λενε οκ ειναι το στικ … και εφυγα … σιγουρος οτι τα 5 διαφορετικα PC που το δοκίμασα . Αποτελεσμα ηταν και ειναι …. οτι επιχειρησα και παλι την εγκατασταση … και στα 5 διαφορετικα PC kai den trexei to Autorun … η για να ειμαι πιο σαφης … δεν το βλεπει καν σαν μια συσκευή USB drive για δω τι εχει μεσα και να το κανω Manual ….. Το ΄βλέπει μονο σαν Modem και μου ζηταει να κανω Auto Εγκατασταση …… Συνέχεια »

mpampis

Kαλησπερα σε ολους μολις αγορασα και εγω ενα λαπ τοπ μια και εδω κ χρονια ειχα μονο τεσκτοπ και εγω οπως ολοι οι ελληναρες για να το παρω στο χωριο μου και για επαγγελματικη χρηση και για διασκεδαση. Οτι ειναι οι εταιριες μας φερονται σαν ζωα ειναι γνωστο οπως επισης οτι οι διαφημισεις τους ειναι παραμυθακια.Γεωγραφικα ειμαστε στην ευρωπη ινερνετικα…. μαλον στην αφρικη οχι ομως στην νοτια αλλα στην δυτικη αφρικη. Τα χαλια τους τα μαυρα εχουν ολες. Εχω και εγω μια ερωτηση.Θελω να παρω της βοταφον το στικακι με την καρτα(δεν θελω να κανω συμβολαιο μια και ιντερνετ στο σπιτι εχω και στην Αθηνα οπου και να πας πλεον θα βρεις να μπεις δωρεαν) εκτος απο τα μειλ και κανα και κανα γενικο ψαξιμο(ξενοδοχεια,πληροφοριες για περιοχες κλπ) θελω να δω και καποιον αγωνα σε στριμινγκ(Την Παναθα σε κανα φιλικο,την παοκαρα στο γιουροπα κλπ) η γυναικα θελει και κανα γιουτιουμπ και τα σχετικα. Τι θα πληρωνω και πως χρεωνονται μια και δεν εχω καταλαβει γρι(οπως και δεν εχω καταλαβει πως εχω απεριοριστο ιντερνετ στο σπιτι ενω μου δινουν ακριβοπληρομενο ασυρματο που δεν εχουν και υλικα εξοδα οπως καλωδια μοντεμ και συνδρομη που δινουν στον οτε αλλα τελος παντων) Ενδηκτικα καποια… Συνέχεια »

Kostas

@hlias τι ρυθμισεις εκανες και εβαλες τη σιμ του ον δε γκοου στο τηλεφωνο?

stelios

h karta SIM tou on the go. mporei na xrhshmopoih8ei se opoiadhpote syskeyh.
to mono pou xreiazetai einai ena neo profil syndeshs sto kinhto.
to opoio 8a grafei sto pedio access point thn leksh ( internet )
apo kei k meta, apla anoigeis ena browser (sto kinhto) k frontizeis eiste stis ry8miseis tou browser na exeis epileksei to sygekrimeno profil syndeshs, eite na to dialekseis mesa apo mia lista.
proswpika exw xrhsimopoihsei thn karta on the go se peripou 10 diaforetiak thlefwna! akomh k xwris 3g.
( to GPRS einai poly argo omws)
( prosoxh merika kinhta ypostirizoun 3G sta 3,6 k oxi sta 7,2.
extra xrewsh den yparxei efoson den exei na kanei ti syskeyh exeis gia na kaneis xrhsh ths yphresias.

Lambros

Γεια σας και ελπιζω καποιος να διαβασει αυτα που γραφω. Ειμαι χρηστης απο ολες της εταιριες και το μονο που δεν συνιστω ειναι συνδεση στη vodafone γιατι βρεθηκα να πληρωσω 563 ευρω που ουτε οι ιδιοι ηξεραν τι γινετε και γιατι. Οποιος εχει καλυψη 3G δεν σημαινει οτι εχει και γρηγορα ιντερνετ και σιγουρα δεν παιζουν ρολο οι γραμμες σηματος και να εξηγησω το γιατι. Εχ βρεθει να πιανω 4 γραμμες 3G και να εχω ταχυτητα 0.500mbs και με 2 γραμμες να εχω 1mbs. Σιγουρα πριν απο απο αγορα σας τεσταρετε απο φιλο στο σπιτι σας. Εστω να εχει φουλ 2G και θα εχετε την ταχυτητα για να βλεπετε email, chat online and youtube με λιγη αναμονη για κατι που θελετε να δειτε. Σας στο προτεινα αφοβα για οσους ταξιδεουν για οσους πανε σε χωρια διακοπες και λοιπα. Να γνωριζετε οτιη μεγαλυτερη καλυψη σηματος ειναι της cosmote που εχω παει σε μερη βουνα και ερημα χωρια που μονο σημα cosmote θα βρειτε και θα μπορειτε να τσεκαρετε email να μπειτε facebook, skype, msn κλπ. Βιντεο κληση δεν θα καταφερετε με 2G μονο κληση απλη εννοω απο skype κλπ. Ειναι λιγο ακριβω καρτα αλλα οταν πας διακοπες ειτε σε χωρια ειτε… Συνέχεια »

Θανος

Αμα εχεις ειδη μια συνδεση στο cosmote internet on the go(π.χ. 10 gb) μπορης να πας στο καταστημα της cosmote (π.χ. απο τα 2 χρονια συμβολαιο στο μισο)και τους ποις θελω να βαλω το unlimited (προιποθεση εχεις παρει ”δωρο” το netbook) θα σταματησει η παλια συνδεση τα 40 euro και θα πληρονω 50 euro και θα παρω ”δωρο” το wifi ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.