Cosmote Mobile Internet, Φτάνει τα 42,2 Mbps

Η Cosmote συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην αναβάθμιση του δικτύου της, προσφέροντας υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας και ακόμα καλύτερη κάλυψη, σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, το 2010 η Cosmote αύξησε τη μέση ταχύτητα στο Mobile Internet κατά 40%, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες σε ακόμα περισσότερα μέρη.

, Cosmote Mobile Internet, Φτάνει τα 42,2 Mbps

Έχοντας αναβαθμίσει σημαντικά το 3G δίκτυό της και εφαρμόζοντας με επιτυχία την εξελιγμένη τεχνική Dual Carrier για την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access), η Cosmote διαθέτει με τα προγράμματα “Cosmote Internet On The Go”, που αποτελούν τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά, τις νέες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) και αποστολής έως 5,8Mbps, σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με τα προηγμένα USB Sticks ZTE MF680 και HUAWEI Ε372.

Πριν μερικές εβδομάδες και η Vodafone ανακοίνωσε ταχύτητες 42,2 Mbps.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos_petra

να δούμε ποτε θα έρθει μυτιληνη

nio

sory για να καταλαβω.αυτο αφορα μονο τα laptops με στικακια?με τα smartphones τι γινετε?

Κώστας Βλαχάκης

nio, στα smartphones εξαρτάται από τις προδιαγραφές του κάθε μοντέλου. Αυτή τη στιγμή πιάνουν ιδανικά έως και 7.2 Mbps (όσα είναι 3G/ HSPA).

Οι ταχύτητες που αναφέρει η Cosmpte χρειάζονται συγκεκριμένο hardware γιαυτό και προτείνει συγκεκριμένα USB modem.

Solon

Φτάνει πια με τις ηλίθιες διαφημίσεις για γρήγορες συνδέσεις στην Ελλάδα. Δουλεύω ασύρματο internet από την εποχή του Data-fax και ένα έχω να πω. Η ταχύτητες είναι εντελώς άχρηστες αν δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή στο δίκτυο. Ας κοιτάξουν οι εταιρείες να αυξήσουν το bandwidth που σε ώρες αιχμής δεν πιάνεις ούτε 20 kbps. Για να μην μιλήσουμε για τον όγκο δεδομένων που στα υποτιθέμενα «απεριόριστα» προγράμματα έχουν όριο 30gb το μήνα και σε χρεώνουν κι όλας αν τα ξεπεράσεις! Ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να παρακολουθήσεις σε αξιοπρεπή ανάλυση σου φύγαν τα μισά! Αν είχα περισσότερα λεφτά θα τους έκανα μήνυση για να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Sorry Κώστα δεν θέλω να σνομπάρω την είδησή σου αλλά επειδή χρησιμοποιώ πολύ mobile internet και με τις δύο μεγάλες εταιρείες είμαι αγανακτησμένος με τν κατάσταση που επικρατεί.

nio

thanx κωστα!!κ κατι αλλο.ηδη στην αμερικη ακουμε για 4G και πολλοι ελληνες λενε 4G στην Ελλαδα δεν θα δουμε!!Ποια ειναι η αληθεια?πως εχει η κατασταση?Μπορουμε να προβλεψουμε αν κ ποτε θα ερθει 4G στην Ελλαδα??

Κώστας Βλαχάκης

Solon, αλλού πιάνει ο ένας, αλλού ο άλλος. Παίζει ρόλο η τοποθεσία και η εταιρεία. Οι ταχύτητες είναι οι ονομαστικές, πως λέμε στο broadband ίντερνετ έως 24 Mbps…

nio, Με τις αναβαθμίσεις στα δίκτυα των εταιρειών προς τα εκεί πάμε. Αλλά σιγά σιγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.