To Curiosity rover της NASA μας στέλνει μηνύματα στο Twitter

Όταν έχεις μπροστά σου ένα ταξίδι το οποίο θα σε φέρει στον προορισμό σου στις 5 Αυγούστου 2012, διαθέτεις πρόσβαση στο Internet και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις, τότε δεν είναι κακή ιδέα να το ρίξεις στο αδιάκοπο tweeting. Τουλάχιστον αυτό επέλεξε να κάνει το rover της NASA Curiosity, το οποίο ταξιδεύει για τον πλανήτη Άρη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο Twitter.

Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο το ότι το rover στέλνει ενημέρωση για όλα όσα αφορούν στο ταξίδι του, αλλά και το ότι απαντά σε μηνύματα και απορίες που στέλνουν διάφοροι άνθρωποι που αγαπούν τα θέματα της Επιστήμης και της εξερεύνησης του διαστήματος. Το όχημα αναμένεται να έχει μία σύντομη αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη, αλλά, όπως έχει συμβεί και με άλλες αποστολές στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να αντέξει πολύ περισσότερο.

@MarsCuriosity

, To Curiosity rover της NASA μας στέλνει μηνύματα στο Twitter

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Χα χα, μήπως τα δάχτυλα κάποιου υπαλλήλου στα κεντρικά της ΝΑΣΑ απαντάνε αντί του Rover;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.