CYTA ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία, Έρχεται στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, μέσα στους επόμενους μήνες (το πολύ Ιούλιο) αναμένεται να διατεθούν και στην Αθήνα οι υπηρεσίες ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας της Κυπριακής εταιρείας CYTA. Τη CYTA την “πρωτοσυνάντησα” στο Ρέθυμνο της Κρήτης πριν από ένα χρόνο και εντυπωσιάστηκα από τις τότε τιμές της. Με 19,49 ευρώ τους πρώτους έξι μήνες (μετά 26,37 ευρώ) μπορούσες είχες ίντερνετ 2Mbps, δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε Ελλάδα και 27 διεθνής προορισμούς και 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις προς κινητά.

, CYTA ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία, Έρχεται στην Αθήνα

Περιμένουμε με αγωνία την άφιξη της CYTA στην Αθήνα ώστε να ενταθεί ο ανταγωνισμός προς όφελος του καταναλωτή. Έχει κάποιος από εσάς σύνδεση στη CYTA; Είστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους και πόσο πληρώνετε για αυτές;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Staf

Eνα εχω να πω! Οτι πληρωνεις παιρνεις..
Εχω Cyta εδω και 6 μηνες και μου ερχεται ωρες ωρες να ”πηδηχτω απο το παραθυρο”.
1ον:Εκαναν 1+ μηνα μεχρι να μου κανουν την συνδεση.

2ον: Μου εδωσαν ρουτερ Thomson το οποιο εκανε restart oποτε του καπνιζε και με πετουσε συνεχεια εξω.

3ον:Περασαν 4 μηνες για να μου παρουν και να μου πουν(Κυριε Ταδε…Τι προβλημα ειχατε αναφερει? Μετα μου το αλλαξαν!!!

4ον:Τις συνδεσεις πρεπει να τις κανεις ολες μονες σου.Ασχετα που δινεις στην αρχη 50 ευρω (δηθεν για τελη συνδεσης..Που ειναι?)

Και πολλα αλλα που εαν κατσω,μια μερα θα γραφω..Το μονο καλο ειναι οι τιμες τους..Τιποτα αλλο!
Forthnet και παλι Forthnet!!

Γιώργος

χαχα.. στην Forthnet δουλεύεις ?
Δεν ξέρω αν είσε στην Κρήτη, αλλά περισσότερα προβλήματα από ότι στην Forthnet
ωντας τεχνικός υπεύθυνος για πολές συνδέσεις δεν έχω αντιμετωπίσει από καμία εταιρία!!
αμέτρητα προβλήματα.
Η Cyta είναι ειλικρινής λύση, είναι voip τηλεφωνία που στις περισσότερες των περιπτώσεων
είναι αποτελεσματική έχω Cyta ένα χρόνο και έχω πείσει 10αδες ανθρώπους να βάλουν για
γλυτώσουν τα χαράτσια του ΟΤΕ. Απο αυτούς κάποιοι είχαν προβλήματα αλλά συνήθως κατά
την σύνδεση όχι τόσο μετά, αλλά και κυρίως γιατί ο μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι
θα σημαίνει voip τηλεφωνία.
Αν θέλετε όλα όσα έχετε συνηθήσει στο ΟΤΕ τότε πληρώνετε τα πάγια του και όλα καλα.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική λύση γνωρίζοντας ότι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες
που θα πρέπει να συμββαστείτε με αυτές αλλά στο κάτω κάτω θα κάνετε την δουλειά σας
και θα γλιτώνετε κάποια λευτά από το πορτοφόλι σας τότε εγώ σας προτείνω να βάλετε Cyta.
Αλλά ρωτήστε πρώτα ένα τεχνικό και μάθετε περί τίνος πρόκειτε για να μην ακούμε μετά
τις γνωστές κορώνες.

Staf

Παιδια μενω Καστορια και δηστυχως για εμας ειναι μονοδρομος η Cyta ,μιας και δεν υπαρχει αλλη ιδιωτικη εταιρια στην περιοχη.Μονο το Conn-x αλλα ποιος δινει στον ΟΤΕ 90 ευρω το διμηνο?

Θυμαμαι οτι ο τεχνικος που ειχε ερθει σε μενα μου ειπε αυτολεξει: Συγνωμη φιλε αλλα ειμαι ο μονος τεχνικος για 9000 πελατες.Το αλλο παιδι εφυγε..
Επιτρεπονται τετοιες καταστασεις σε μια εταιρια που θελει να θεωρειται ΣΟΒΑΡΗ?

Σορυ για τα τοσο αρνητικα σχολια (και γενικα δεν κατηγορω) αλλα μου εσπασαν τα νευρα και θελω να σας τα πω για να μην την πατησουν και αλλοι.

Αν θελετε να με ακουσετε….Εαν δεν εχετε αλλη επιλογη βαλτε Cyta.Σε καμια αλλη περιπτωση..
Διαλεξτε κατι που ξερετε και οχι εταιριες που τωρα ξεκινανε..

Staf

Οχι δεν δουλευω στην Forthnet αλλα ειχα πολυ καλες εμπειριες στην Θεσσαλονικη..

Akis

Να πώ και εγω την γνώμη μου… δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, αλλά και εγω έχω σύνδεση cyta double play (8mbps down, 1mbps up) και απεριόριστη τηλεφωνία προς όλα τα σταθερά ανεξαιρέτως καθώς και 60′ προς κινητά τηλέφωνα διαμένοντας στους λεγόμενους δύσκολους νομούς όταν πρωτοξεκίνησε η cyta να παρέχει τις υπηρεσίες της. Διαμένω στην Νάουσα Ημαθίας και μετά την διακοπή μου απο τον ΟΤΕ, πήγα και εγω στην cyta, παράπονο δεν είχα και ούτε έχω ακόμα και σήμερα τόσο απο τις υπηρεσίες που μου παρέχει όσο και απο την ταχύτητα που επέλεξα. Η σύνδεση μου έγινε μέσα σε 9 μέρες από την στιγμή που διέκοψα τον ΟΤΕ, (δεν έγινε απο τεχνικό γιατί ήταν επιλογή μου, καθότι ήξερα την διαδικασία) και ίντερνετ είχα απο την πρώτη στιγμή, όσο για το τηλέφωνο, μετά απο 20 ώρες. Ευχαριστημένος είμαι και απο την ταχύτητα που πιάνω (σχεδόν την μέγιστη θεωρητική) χωρίς να έχω τα ενοχλητικά “disconnect” που είχα με το ΟΤΕ. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να εκφράζω συνολικά τις εντυπώσεις μου καθότι είμαι συνδρομητής μονάχα 2 μήνες, παρόλα αυτά, νομίζω ότι ίσως είναι μια απο τις λίγες εταιρίες που δείχνουν σεβασμό προς τον πελάτη και αυτό νομίζω προσμετράται στα θετικά.

Staf

A ξαχασα κατι τελευταιο..Μεχρι τωρα πηγαιναμε στο ταχυδρομειο να πληρωσουμε τους λογαριασμους μας.Προ ολιγων ημερων εκαναν ενα καταστημα οπου μπορεις να πας να πληρωσεις.
Να μην πω οτι στελνουν και τους λογαριασμους αργα γιατι ειναι μαλωμενοι με τα ΕΛΤΑ.
Τι αλλο?
Αλλα και παλι απ οτι βλεπω αυτα μαλλον συμβαινουν μονο εδω!
Ισως με τον καιρο στρωσει και σε εμας!

mario

εδώ και ένα μήνα έχω cyta double play 8mbit και ολα καλά. βέβαια κατεβάζω το πολύ μέχρι 600kb/s αλλά με 21,5 ευρω το μήνα , απεριοριστες κλησεις σε σταθερά και 20 λεπτά προς κινητα ειναι super…!!!!!!!!! Α, δεν πληρωσα και τίποτα για τέλη συνδεσης…

Γιάννος

Έχω cyta double play την 8άρα. Η σύνδεση μου έγινε μετά από 10 μέρες χωρίς τέλη σύνδεσης. Κατεβάζω με 1 mbps και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ένα φιλαράκι που αντίμετώπισε πρόβλημα δικτύου με την εν λόγο εταιρία διορθώθηκε από τους τεχνηκούς την 3η μέρα από την αναφορά του. Οι τιμές αρκετά προνομιακές με πολλές επιλογές. Από 15 μέχρι και 25 Ευρώ μπορείς να συνδιάζεις υπηρεσίες και να φτιάχνεις το δικό σου προσωπικό service profile. Προσωπικά άλλαξα 3 φορές το πακέτο μου, είναι αρκετά ευέλικτο το σύστημα. Αυτά μέχρι στιγμής! Θα την δούμε στην πορεία…

Staf

Κωστα thanks για την πληροφορια αλλα δεν ειμαι στην Πειραιως..Εχω καρτα της Εθνικης.

Staf

Μμμμ καλο αυτο! Ι Will chech it out!
Ξες μηπως δεχεται και χρεωστικες να πω τους φιλους μου?Μιας και ολοι στο χωριο εχουν Cyta..

Staf

Ναι εννοειται δεν το συζηταω..Απο τον επομενο μηνα θα πληρωσω με πιστωτικη..Να τελειωνει και αυτο το θεμα επιτελους..
Ο κολλητος μου εχει χρεωστικη απο την δουλεια του ,αλλα ειναι ατυχος μαλλον!
Ευχαριστω!!

giannis

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.Δεν την μπορώ την λογική του επειδή έχω αγοράσει προιόν ή υπηρεσία απο μία εταιρεία την υποστηρίζω λες και είναι δικιά μου.(συνήθως με την apple γίνεται αυτό-την είπα πάλι την κακία μου) Εγώ συγκεκριμένα έχω forthnet στο ηράκλειο Κρήτης περιοχή Jumbo και είμαι καταευχαριστημένος.Αυτό δεν σημαίνει ότι λέω γενικά πως η forthnet τα σπάει.χω ακούσει τα χειρότερα σε άλλες περιοχες και αν δεν κάνω λάθος Αθήνα.Εμένα εδώ έτυχε να δουλεύει ρολόι. Ηγνώμη μου είναι οτι είναι ανάλογα απο τον κόμβο που παίρνεις.Δηλαδή μπορεί με ένα τετράγωνο διαφορά η ίδια εταιρεία να είναι τέλεια ή για το “καβάλα”.Εγώ κλείνοντας εσίως τον ένα χρόνο συμβολαίου έχω μία φορά μία διακοπή μίας ώρας και αυτό ξαναλέω μέσα σε έναν χρόνο.Όλο τον υπόλοιπο καιρό κανένα πρόβλημα ευτυχώς Μάλιστα πρίν να τη βάλω ρώτησα φίλο με forthnet που ήξερα ότι έπαιρνε απο τον ίδιο κόμβο και μετά το πήρα απόφαση Και με φοιτιτικό 24άρα 15 ευρά τον μήνα το πρώτο 6μηνο και 25 το υπόλοιπο 6μηνο(και ασύρματο ρούτερ-και λίγο καιρό μετα΄και σκληρό νομίζω 500αρι που εγώ δεν τον πρόλαβα). Πάντως επειδή είχα ρωτήσει και στη cyta που υπήρχε στο ηράκλειο δεν με ικανοποιούσε.Επειδή εγώ δεν θέλω καθόλου τηλέφωνο.Θυμαμαι γενικά οτι ήταν πιό… Συνέχεια »

Rightman

Ειμαι Κοζάνη. Και συνδέθηκα τον Ιανουάριο του 2009 μετά από τρεις μήνες! Και αγόρασα άλλο τηλ. διότι με το Panasonic KX δεν είναι συμβατό! Δηλ. δεν τηρούν τις προδιαγραφές του εξοπλισμού κατα ETSI και ITU, δείτε στο RUO του 2009 ,σελίδα 30. blogz.gr/url/2ykirw0

jivaras123

Έχω cyta εδώ και 5 μήνες και όλα πανε ρολόι (Μένω στη Νάουσα, Ημαθία) Δεν έχω κανένα πρόβλημα και οι τιμές είναι πραγματικά πολύ χαμηλες για τις τόσες υπηρεσίες που μου παρέχει!

tsak4

Φίλος με cyta έτοιμος ήταν να πάει να τους πνίξει.. Μια βδομάδα χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο και τον είχαν στο περίμενε.. από ταχύτητες χάλια.. Άλλα έμενε μακριά από το κέντρο. Από την άλλη η αδερφή μου είναι υπερευχαριστημένη χωρίς κανένα πρόβλημα άλλα μένει στο κέντρο. Περιοχή Πτολεμαΐδα. Όπως λέει και ο Giannis είναι ανάλογα την περιοχή..
@stef γνωστός μου περιμένει εδώ και 2μιση μήνες την σύνδεση από forthnet…
και κάτι ακόμα για το easypay.gr αν δέχεται visa τότε αρκετές χρεωστικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ( όσες έχουν το σηματάκι visa επάνω ), εγώ κάποιες αγορές που έχω κάνει (appstore) τις έκανα με χρεωστική..

Angeliki Papadaki

Καλησπέρα σας, Θα ήθελα με αυτό το μήνυμά μου να προειδοποιήσω όλα τα πιθανά θύματα αυτών των απατεώνων μιας και πρόσφατα υπήρξα κι εγώ ένα από αυτά!Η εν λόγω εταιρεία λοιπόν,με διαβεβαίωσε ότι θα μπορέσω να συνδεθώ στο δίκτυό της παρά το γεγονός ότι διαμένω σε επαρχία του νομού Ημαθίας και παρά τι γεγονός ότι δεν διαθέτω γραμμή τηλεφώνου από τον οτε.Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι οι τεχνικοί της CYTA θα φρόντιζαν ώστε να περάσουν την τηλεφωνική γραμμή!Αφού λοιπόν υπέγραψα ένα ωραιότατο και μακροσκελές συμβόλαιο μου είπαν και για την “προσφορά” που έκαναν για αγορά νέου laptop μέσω της CYTA πάντα για νέους συνδρομητές!υποτίθεται πως θα είχα έκπτωση 200ευρώ(τελικά η έκπτωση ήταν 80ευρώ περίπου)Άντε λέω τί έχω να χάσω και τα 80ν καλά είναι!το σύστημά τους λοιπόν ήταν ότι αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του τηλεφώνου τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μου εστελναν τον αριθμο λογαριασμου για να τους καταθέσ και τα 80ν καλά είναι!το σύστημά τους λοιπόν ήταν ότι αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του τηλεφώνου τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μου εστελναν τον αριθμο λογαριασμου για να τους καταθέσω τα χρήματα για το laptop το οποίο και θα μου παρέδιδαν αμέσως μετά με courier!έτσι κι έγινε λοιπόν,ήρθε το μήνυμα,όλα… Συνέχεια »

πελάτης cyta

cyta? Σήμερα είναι Δευτέρα. Από την προηγούμενη παρασκευή δεν έχω τηλέφωνο. Το internet λειτουργεί κανονικά. Στους στέλνω mail. Προφάνως ή δεν το διάβασε κανείς ή κι αν το διάβασε δεν μπορούσε να επικοινωνήσει (το γιατί το έμαθα σήμερα) ΦΕΕΕΕΕΤΑ…Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο. Ο υπάλληλος μου λέει πως βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα και κατι θα έκανε για να το επαναφέρει στις αρχικες ρυθμίσεις. Του λέω πως δεν μπορώ να ελέγξω γιατί δεν ήμουν σπίτι. καλά μου λέει πάρτε μας τηλέφωνο να το ξαναδούμε, αν συνεχίσει.
Του λέω αν μπορείτε να με καλέσετε εσείς, γιατί δεν έχω τηλέφωνο. Α! να σας δώσω ένα τηλέφωνο να καλέσετε από κινητό με αστική χρέωση, μου λέει, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε εξερχόμενες κλίσεις….Μου έφυγε το καφάσι…Που έπεσα; τΚαι το πρόβλημα δικό τους και να άρχισω να τους κυνηγάω. Και μόλις που έκλεισα μήνα.

pasquale

Καλησπέρα σας,
Είμαι νεός συνδρομήτης στην CYTA (Καστοριά 2Play 24Mbs) εχω ανάμεικτες εντυπωσεις απο τον πρωτο μου μήνα στην CYTA. Ας ξεκινήσω απο τα καλά πρώτα:
1. Χρονική διάρκεια απο την αιτηση μεχρί την συνδεση 15 μέρες.
2. Χαμηλό κοστος 38 ευρω μ’ απεριοριστα αστικα υπεραστικα διεθνεις σε 38 προορισμους και 60 λεπτα σε κινητα.
Και τώρα τα μειονεκτήματα της υπόθεσης (επειδη ήμουν συνδρομήτης ΟΤΕ η συγκρίση θα γίνει με βάση αυτων που μου παρείχε, Connx 24/7 24Mbs):
1. ping 90 – 135 (ενω πριν 24 – 40)
2. κατεβάζω με ταχυτητες εως 1.1ΜΒ (ενω πριν εως 1.6ΜΒ)
3. Δυο φορες μεσα σ’ εναν μηνα εκανε restart το router (thomson 782) απο μονο του (Στα 5 χρονια ζητημα να με πεταξε 3 φορες).
4. Πρoβληματα με BitTorrent & uTorrent.
Παντως όταν τελείωσει το συμβόλαιο γυρνάω στον ΟΤΕ μπορεί να είναι ακριβος (ας είναι καλα η Ε.Ε.Τ.Τ.) αλλα τουλαχιστον θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

pat.ser

Στο Κιατο Κορινθιας ειχα 24 Conn-X…ικανοποιητικα…. (κατεβαζα περιπου με 1,4)
Επειτα ειχα 24 HOL….πολυ καλα (κατεβαζα με 1,7-1,8), και καλη εξυπηρετηση. Τωρα με 6, κατεβαζω με 600-700 kb
Θεσσαλονικη, οι δικοι μου με Forthnet 24, καλα, μετρια εξυπηρετηση (καταβαζω 1,8), αν και τελευταιους μηνες εχουν ψιλοχαλασει αφου ωρες ωρες στο speedtest.net μου δειχνει μετρησεις απο 3 μεχρι 7.
Με την Cyta μαλλον δεν θα ασχοληθω, μεχρι να απλωσει δικο της δικτυο οπτικων ινων σε ολη την χωρα μας. Στην Κυπρο ισως να ειναι αλλιως, εδω ομως πιστευω πως ζηταμε το σιγουρο.

aeras2010

Διαμένω σε ένα χωριό της Ημαθίας πλησίον της Βέροιας. Εχω γραμμή ADSL στο σπίτι από το 2004 και πέρασα από το CONNEX, FORTHNET και τελευταία αφού κατάργησα τον ΟΤΕ πήγα για φθηνότερα στη CYTA. Στους 6 μήνες που είμαι πελάτης τους τα όποια λεφτά υποτίθεται γλύτωσα από το φθηνό τιμολόγιο τα έχω πληρώσει στο κινητό να προσπαθώ να τους πάρω αφού όταν πέφτει το ρημαδιασμένο τους μόντεμ δεν έχω ούτε σταθερό τηλέφωνο. Επίσης η ποιότητα των κλήσεων είναι κάκιστη, η χειρότερη που έχω βιώσει ποτέ. Ενδεικτικό της προβληματικής κατάστασης της εν λόγω εταιρείας είναι το γεγονός ότι στους 6 μήνες ο τεχνικός με εποσκέφθηκε ήδη 3 φορές!!! Ποτέ με άλη εταιρεία δεν με είχε επισκεφθεί τεχνικός γιατί πολύ απλά δε χρειάστηκε. Με δαύτους όλο προβλήαμτα παό την 1η κιόλας ημέρα.
Αγαπητοί φίλοι, την προσωπική μου εμπειρία καταθέτω και την άποψή μου . Μακριά από δαύτους.

ntontos

Καλησπέρα μάγκες απο Κοζάνη.
Λοιπόν, Η Cyta Τα σπάει!!! Το δήθεν προβλήματα που ακούω είναι γιατι δε κόβει και λίγο παραπάνω!! Κανε ρε φίλε και ένα restart δε θα σου πέσει το δάχτυλο!! Στο κάτω κάτω μιλάμε για VOIP υπηρεσίες. Μάθαμε όλοι το φαγάκι στο πιάτο μας.Μια φορά που Πήρα στην ΤΥ τις Cyta για να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ταχύτητα και ήταν ολες οι γραμμες τους απασχολημένες είχε επιλογη να αφήσεις δεκαψήφιο νουμερο να σε πάρουν. Και με πήραν!!
Αν κάθεστε και χρεωνεστε στα κινητα δε σας φταιει κανεις. Καθαριστε τα αυτακια σας να ακουσετε τι λέει το μενού. Αμέσως ο Ελληνάρας να γκρινιάξει! Ολοι κάτι εχουμε να πούμε και στο τέλος καθόμαστε στα αυγα μας. Σιγα να μη πληρώσω τον ΟΤΕ!!

Αρης απω Επταλοφος

Καλησπέρα απο Θεσσαλονικη.
Λοιπόν, Η Cyta Σου τα σπάει …. οχι τα τα σπάει !
Το προβλήματα είναι οτι δεν τους κόβει λίγο παραπάνω και να τα λενε τα πραγματα οπος ειναι !Θα ακουτε τα πιο τρελα πραγματα ….πχ το καλοδιο δεν πρεπει να ειναι μακρια απω την πριζα του τηλ πανω απο 1.5μ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επηδει κατεχω αρκετα απω H/Y και ηλεκτονικα ερωτο σε πιο βιβλιο το γραφουν αυτο !!!!! Να μαθενω και εγω ο “αδιαβαστος” του πανεπιστημιου ??????????????
Εχω κανει οχι ένα restart , χορις να μου πέσει το δάχτυλο , πολες φορες και οχι μονο ! Ο τεχνικός με εποσκέφθηκε ήδη 3 φορές ακομα και ρουτερ μου εφερε αλλο !! Απω ελαστικα PIRELLI σε Τhomson !! Απω το κακο στο χειροτερω!!!
Μεχρι και ΑΦΜ με ζητισε η κοπελα απο τηλ.κεντρο για να δηλοσω βλαβει !!! Λε΅ς και ειχα ορεξη για να περιμενω 15΄ στω τηλ για πλακα !!!

Α γ α π η τ ο ί φ ί λ ο ι , η ά π ο ψ ή μ ο υ : – Μ α κ ρ ι ά α π ό δ α ύ τ ο υ ς !

Νίκος

Έχω CYTA από τον Ιούνιο και έχω να πω πως είναι η χειρότερη εταιρία που είχα ποτέ.

1) Τα λεφτά που γλιτώνεις από τον μηνιαίο λογαριασμό τα δίνεις στο κόστος ενεργοποίησης. Κάτι που δεν μου χρέωσαν ποτέ οι άλλες εταιρίες που είχα (Forthnet και Tellas παλιότερα).

2) Το router έχει πρόβλημα, και μετά από ατέλειωτες ώρες ομιλίας στο τηλέφωνο με τους τεχνικούς τους δεν μπορεί κανείς να μου το λύσει. Το πρόβλημα του ρούτερ είναι στην εμβελεια του ασύρματου.(πιάνει μόνο στα 1-2 μέτρα απόσταση!)…..κάποια στιγμή είπαν θα μου το αλλάξουν και μετά το πήραν πίσω(!) και προσπαθούν να βρουν άλλες λύσεις τάχα μου. Το τεχνικό τμήμα τους είναι απαράδεκτο και αδιαφορεί εντελώς! στην tellas που είχα πρόβλημα οι άνθρωποι εκεί μου το έλυσαν εντελώς και μου έκαναν μια μηνιαία έκπτωση για την ταλαιπωρία μου.

3) Αν κλείσεις το ρούτερ δεν έχεις τηλέφωνο. αν πας να συνδέσεις σε άλλη γραμμή του σπιτιού το τηλέφωνο αυτό δεν λειτουργεί! για να δουλέψει πρέπει να έρθει τεχνικός να μετατρέψει την γραμμή (οι ίδιοι άνθρωποι της cyta μου τα είπαν αυτά), άρα ακόμα ένα κόστος!

4) Ο μόνος λόγος που πήγα cyta ήταν το κόστος, και του χρόνου το καλοκαίρι επιστρέφω Forthnet.

Πλουταρχος

Nίκο, ετσι λειτουργει η voip. Πρεπει να συνδεθει στη κεντρικη τηλεφωνικη πριζα. Εμενα ηταν στο δωματιο..το μοντεμ αλλα δουλευε ενα τηλεφωνο που ειχα κοτσαρει πανω. Ετσι ηρθε ο τεχνικος της σιτα (δωρεαν) το εβαλε στο σαλονι στη κεντρικη και δουλευουν ολα τα τηλεφωνα. Τομονο ειναι οτι συνδεομαι ασυρματα πια.το μοντεμ γιατι να το κλεισεις? Αν δεν θελεις να ακτινοβολει..οταν δεν εισαι στο ιντρνετ, απλως το κλεινεις απο μπροστα εχει κουμπι. Το πατας παρατεταμενα και κλεινει, η μπαινεις στη σελιδα του μοντεμ καρτελα wireless και πατας disable. Για να ανοιξει παλι θελει να πας στο μοντεμ να πατησεις παλι το κουμπι 2-3 δευτερολεπτα. αυτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ CYTA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ 3 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 50 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.