Cyta στην Αθήνα, Αναλυτικά τα προγράμματα συμβολαίου για ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία

Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

, Cyta στην Αθήνα, Αναλυτικά τα προγράμματα συμβολαίου για ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία

Αναλυτικά, η Cyta προσφέρει:
– 2play (Internet + Σταθερή) στα 4Mbps με 16€/μήνα (τελική τιμή με ΦΠΑ 23%)
– 2play (Internet + Σταθερή) στα 8Mbps με 19€/μήνα (τελική τιμή με ΦΠΑ 23%)
– 2play (Internet + Σταθερή) στα 24 Mps με 23€/μήνα (τελική τιμή με ΦΠΑ 23%)

Τα τρία παραπάνω βασικά πακέτα μπορούν, προαιρετικά, να συνδυαστούν και με προγράμματα χρόνου ομιλίας σε εξίσου προσιτές τιμές:

, Cyta στην Αθήνα, Αναλυτικά τα προγράμματα συμβολαίου για ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Εάν ο Πελάτης επιλέξει 2play στα 4Mbps με 16€/μήνα και επιθυμεί χρόνο ομιλίας προς Σταθερά (π.χ. τα 200’) και προς κινητά (π.χ. τα 20’) θα πληρώσει τελική τιμή 16€+3€+3€ = 22€/μήνα. Όλες οι κλήσεις τηλεφωνίας χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων χρόνου ομιλίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ γνωριμίας ειδικά για την Αττική «1+1 δώρο» για ένα χρόνο. Με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, ο Πελάτης λαμβάνει δωρεάν, χρόνο ομιλίας ίσης αξίας σε όποια από τις άλλες δυο κατηγορίες επιθυμεί. Στο παραπάνω παράδειγμα θα λάβει δωρεάν τα 20’ ομιλίας προς κινητά ή προς σταθερά διεθνών προορισμών ενώ η τελική τιμή για ένα χρόνο θα διαμορφωθεί στα 19€.

ΜΙΧΑΛΗΣ Ε. ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ CYTA ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 Πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα). Επόμενος στόχος αλλά και στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος είναι να καταφέρει να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις και των κατοίκων της πρωτεύουσας, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

Προσεγγίζοντας εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του Πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες : στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του Πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων. Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών.

Σχετικά με τη Cyta Ελλάδος
• Είναι η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ο Οργανισμός διαθέτει 50ετή παρουσία και εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και έχει λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.
• Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet+σταθερή) και 1play (internet) για οικιακούς και εταιρικούς Πελάτες.
• Ήδη συμπληρώνοντας σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta Ελλάδος έχει ξεπεράσει τους 140.000 ενεργοποιημένους Πελάτες.
• Δραστηριοποιείται σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας) Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα).
• Διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο επίσημων συνεργατών πανελλαδικά καθώς και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα ιδιόκτητων καταστημάτων. Ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία 8 καταστήματα εξυπηρέτησης Πελατών σε περιοχές-κλειδιά της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη (2), Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια, Ηράκλειο Κρήτης, Έδεσσα και Χανιά.
• Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.200 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές.
• Το ύψος της επένδυσης του έργου της Cyta στην Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 85 εκατ. ευρώ.
• Η Cyta Ελλάδος είναι ο πρώτος μέχρι στιγμής πάροχος στην Ελλάδα με επιτυχή πιστοποίηση ISO 9001:2008 σε όλους τους τομείς της εταιρείας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ceron

αξιζει να παμε απο οτε στην cyta ή θα το μετανιωσουμε?

Vasilis Bouras

Αξίζει χαλαρά… Εδώ Θεσσαλονίκη τουλάχιστον φυσάει

Μάριος

εγώ πάντος δεν το κουνάω από τον Οτε μετά απο μερικές βόλτες που έκανα στις εταιρίες… θέλω σιγουριά ρε παιδι μου 🙂

panos

παιδια εγω εχω δυο χρονια cyta στην καστορια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

marago

Από ταχύτητες ίντερνετ πώς πάει;

fred

αν οντως αξιζει,δεν εχω προβλημα να αλλαξω απο οτε

giorgos

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ Κ ΕΧΩ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΗ CYTA ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ Δ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

vasilis

exw meinei polu eyxaridtimenos apo tin cyta,tin proteinw anepifilakta,stin thessaloniki kai stin peraia thessalonikis skizei,to idio tha ginei kai stin athina
sigoura tha parei tin thesi tis hol syntoma.

nikck

το ιντερνετ τι λεει ρε παιδια?

Καίτη

στην Αθηνα πώς παει παιδια?

τρομακτικο

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω cyta

Κωστας Μπεράτης

Eβαλα και εγω cyta αλλα οι χρεωσεις ειναι περα για περα απο αυτες που λενε πατεωνες εβλα με τα 23 ευρω και 9 ευρω για 80′ κινητα καταναλωνα ακριβως μεχρι 70-75 το πολυ αλλα με επιπλεον 9 για σταθερα και αλλα 9 ευρω για τα 80 λεπτα διεθνων προορισμων 50 ευρω μου ερχοταν και με χρεωναν επιπλεον συν 72 ευρω απο τον οτε να παω σε αυτους απο γραμμη μενω καλλιθεα ταχυτητα UPLOAD 0.51 MBPS DOWNLOAD 5.30 σταθερα ενα χρονο και μου το κοβαν για μιση ωρα οπως και φιλοι μου που μενουν σε αλλους δημους με ιδιο παροχο που εχουμε
ο ενας αθηνα κεντρο και 2ος μαρουσι και 3ος αιγαλεω που το εχω με connex επιανα 12 mbps DOWNLOAD 1.80MBPS UPLOAD και τους ρωτησα λενε ειναι λοιπες χρεωσεις αντε με τους κυπριους τσιγκουνηδες ειναι ολοι τους βαλτε και θα καταλαβετε αν θελετε να τη πατησετε ειναι σκετη φολα.

Ειρήνη

Εχω κλείσει σχεδόν χρόνο στη cyta και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη και απο ιντερνετ και κυρίως οικονομικά…Δεν ξαναγυρνάω στον οτε για κανένα λόγο.
Απο Κρήτη

Κώστας Βλαχάκης

Συγνώμη αλλά τώρα από που σχολίασες; Γιατι βλέπω ΟΤΕ να είναι o provider!

Φαίδων Θεοφίλου

Έφυγα από τον ΟΤΕ και πήγα στη CYTA. Δυστυχώς, κ’αθε τρεις και λίγο έχω διακοπές του τηλεφ’ωνου και του ADSL. Τώρα γράφω από ιντερνετ καφέ. Πως να δουλέψεις έτσι, αφού εγώ δουλευω με το ιντερνετ αναζητώντας βιβλιογραφίες για τη δουλειά μου; ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Οσονούπω θα την κάνω. Και επειδή αν πάρω τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα της CYTA θα περιμένω 1,5-2 ώρες και θα πληρώσω ένα κάρο λεφτά, αφού θα πα΄ίρνω από τηλέφωνο άλλου διακομιστή, περιμένοντας να σηκώσουν το τηλέφωνο, αν τύχει και κ΄’αποιος φιλότιμος υπάλληλος της CYTA και διαβάσει το σχόλιό μου, ας κάνει κάτι. Το τηλέφωνό μου είναι
210 9829813.

panos

είμαι ανάμεσα σε cyta και wind

Γιώργος

Άντε επιτέλους μια εταιρεία βγήκε μπροστά και παρέχει vdsl.

Ως τόσο, καλό θα ήτανε να βάλετε και fiber απο dslam έως το curf.

γιαννησ

εχω οτε παιδια δεν ξερω εαν ειναι καλο το cyta μενω αθηνα

hawx

Ρε παίδες ξέρετε πος πάει η cyta στο αγρίνιο (μεγάλη χωρα) λέει τίποτα η σκαμπανεβάσματα

Ελενη

Ούτε από ίντερνετ ούτε από τιμές λέει η cyta.Χωρια που άμα έχεις διακοπές στο ίντερνετ (πράγμα πολύ σύνηθες) δεν έχεις και τηλέφωνο,γιατι η γραμμή σου περνάει από το ρουτερ .Και για να τους ειδοποιήσεις ότι έχεις πρόβλημα περιμένεις 2 ώρες αναμονη στο κινητο σου γιατί η cyta δεν εχει φιλότιμους υπαλλήλους όπως είπε και η κυρια πιο πάνω.Wind και πάλι Wind

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet

Η Κύπρος έχει 5G με τη Cytamobile-Vodafone, αυτά είναι τα πιστοποιημένα smartphones

Για να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο Cytamobile-Vodafone 5G θα πρέπει να διαθέτεις συσκευή που το υποστηρίζει και να είναι πιστοποιημένη στο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone.

Business Cyta Vodafone

Vodafone: Επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά της Cyta Hellas

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης μετοχών για την εξαγορά του 100% της Cyta Hellas με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ).

Business Cyta Vodafone

Η Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas με 120 εκατ. ευρώ

Η Vodafone εξαγοράζει το 100% της Cyta Hellas όπως ανακοίνωσε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και σύμφωνα με πληροροφορίες το τίμημα ανέρχεται περίπου σε 120 εκατ. ευρώ. Η Cyta Hellas υπολογίζεται ότι έχει περίπου 300.000 συνδρομητές στη χώρα μας.

Business COSMOTE Cyta Vodafone

Σε εφαρμογή από σήμερα ο “Τειρεσίας” στην κινητή τηλεφωνία

Τέλη Μαΐου η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποφάσισε ομόφωνα να δώσει την άδεια για την δημιουργία Συστήματος Ανταλλαγής Πληροφόρησης δεδομένων αφερέγγυων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.