Cyta, Έναρξη δραστηριότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Εμπορική παρουσία και στη Θεσσαλονίκη απέκτησε από τον Νοέμβριο η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας της Cyta στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο πριν, στηρίχθηκε στην ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας με σκοπό την τόνωση της ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών και τη διάδοσή τους στην ελληνική περιφέρεια.

, Cyta, Έναρξη δραστηριότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το παραπάνω έργο, η εταιρεία επεκτείνει τώρα τη δράση της και στα μεγάλα αστικά κέντρα, επιλέγοντας συνειδητά τη Θεσσαλονίκη -το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας- ως τον πρώτο μεγάλο σταθμό ενόψει της σταδιακής πανελλαδικής της επέκτασης. Ήδη, το ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο υπερβαίνει σε μήκος τα 1600 χλμ. ενώ την υψηλή αποδοχή του κοινού στις περιοχές δραστηριοποίησης επιβεβαιώνει ο αριθμός των πελατών που ξεπερνά σήμερα τους 45.000. Η επένδυση της Cyta στην Ελλάδα υπερβαίνει τα 65 εκατ. ευρώ, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος της μητρικής στη χώρα.

Με εφόδια την τεχνογνωσία της μητρικής της και την οικονομική στήριξη του κυπριακού κράτους, η Cyta εισέρχεται στην αγορά της Θεσσαλονίκης φροντίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης. Με αφορμή την έναρξη εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη αλλά και τη συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας, ξεκίνησε πρόσφατα και το λανσάρισμα ενός νέου πρωτοποριακού προϊόντος της εταιρείας, προσαρμόσιμου στις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη, το οποίο προσφέρεται ήδη στους κατοίκους όλων των περιοχών με ιδιόκτητο δίκτυο, συνοδευόμενο από μία μοναδική προσφορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet

Η Κύπρος έχει 5G με τη Cytamobile-Vodafone, αυτά είναι τα πιστοποιημένα smartphones

Για να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο Cytamobile-Vodafone 5G θα πρέπει να διαθέτεις συσκευή που το υποστηρίζει και να είναι πιστοποιημένη στο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone.

Business Cyta Vodafone

Vodafone: Επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά της Cyta Hellas

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης μετοχών για την εξαγορά του 100% της Cyta Hellas με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ).

Business Cyta Vodafone

Η Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas με 120 εκατ. ευρώ

Η Vodafone εξαγοράζει το 100% της Cyta Hellas όπως ανακοίνωσε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και σύμφωνα με πληροροφορίες το τίμημα ανέρχεται περίπου σε 120 εκατ. ευρώ. Η Cyta Hellas υπολογίζεται ότι έχει περίπου 300.000 συνδρομητές στη χώρα μας.

Business COSMOTE Cyta Vodafone

Σε εφαρμογή από σήμερα ο “Τειρεσίας” στην κινητή τηλεφωνία

Τέλη Μαΐου η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποφάσισε ομόφωνα να δώσει την άδεια για την δημιουργία Συστήματος Ανταλλαγής Πληροφόρησης δεδομένων αφερέγγυων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.