Deal Doctor, Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας

Ο Deal Doctor, o γιατρός της τσέπης σας, αναζητά καθημερινά τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας. Εμπιστευτείτε τον και αποκτήστε τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ. Ο Deal Doctor ζει μέσα στο ίντερνετ και σαρώνει τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα αναζητώντας την καλύτερη τιμή σε συγκεκριμένα είδη. Κινητά, netbook, gadgets και όλα τα καυτά προϊόντα τεχνολογίας φιλτράρονται και δημοσιεύονται μόνο με την έγκριση του γιατρού.

Ο Deal Doctor εγκαινιάζει το ιατρείο του με ένα μεγάλο διαγωνισμό: www.dealdoctor.gr

, Deal Doctor, Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Κώστα πρώτον κερδίζω κάτι που είμαι ο πρώτος και μοναδικός απ’ότι βλέπω που έχει κάνει follow στο twitter εδώ και καποιες μέρες?
Δεύτερο εξήγησε μας λίγο.Ποιός είναι ο γιατρός;Εσύ απ’ότι καταλαβαίνω.Πάντως μπράβο είναι ωραία κίνηση που μας βοηθάει.Όπως πάντα είσαι μέσα σε όλα.Μπράβο.
Και κάτι άλλο.¨Ολα τα θέματα που ανεβάζεις στο DealDoctor βάζετα να πηγαίνουν αυτόματα αν γίνεται στο twitter γιατί βλέπω ήδη πάρα πολλές σελίδες και δεν μπορώ να ανοίγω και άλλες.Ενω αλλιώς με το που το ανεβάζεις θα το βλέπω-ουμε twitter θα πατάμε και τσούπ βλέπουμε την προσφορούλα του γιατρού!

giannis

Πλάκα κάνω ρε Κωστή δεν θέλω τίποτα να κερδίσω.Για χαβαλέ το είπα.Μπράβο πάντως γιατί είναι ωραία κίνηση και απ’ότι βλέπω έχεις ήδη φοβερές επιλογές.Οκ thnxs αν το κοιτάξεις αυτό για το twitter δηλαδή κατα ένα τρόπο θέλω να το δουλεύω και σαν rss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.