Deal Hunter GR, Ο βασιλιάς των ευκαιριών

Το eBay δημιούργησε τον Deal Hunter GR, έναν ειδικό στο κυνήγι της ευκαιρίας, ο οποίος αναζητά τις καλύτερες τιμές στο Διαδίκτυο και έπειτα ενημερώνει τη σελίδα του στο facebook και την ηλεκτρονική κοινότητα.

, Deal Hunter GR, Ο βασιλιάς των ευκαιριών

Ο Deal Hunter GR, είναι ο εικονικός χαρακτήρας που δημιούργησε το eBay στο facebook, με σκοπό να ψάχνει και να εντοπίζει τις καλύτερες ευκαιρίες αγοράς τις οποίες μοιράζεται με τον κόσμο. Η καμπάνια αυτή έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα χώρο στον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να βρίσκουν και να μοιράζονται συμφέρουσες ευκαιρίες που εντοπίζονται είτε εντός είτε εκτός διαδικτύου. Ο στόχος είναι η δημιουργία μίας online κοινότητας με θέμα τις πραγματικές ευκαιρίες.
Όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε ό,τι καλύτερο και πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στην αγορά, τα πορτοφόλια μας όμως υποφέρουν και γι’ αυτό τώρα – περισσότερο από ποτέ – χρειαζόμαστε τις καλύτερες ευκαιρίες που υπάρχουν και το διαδίκτυο προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και τιμών. Ωστόσο δεν έχουμε πάντα το χρόνο για μια τέτοια αναζήτηση. Γι’ αυτό το λόγο, το eBay δημιούργησε τον Deal Hunter GR, έναν ειδικό στο κυνήγι της ευκαιρίας, ο οποίος αναζητά τις καλύτερες τιμές στο Διαδίκτυο και έπειτα ενημερώνει τη σελίδα του στο facebook και την ηλεκτρονική κοινότητα. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει τους χρήστες του Διαδικτύου στην αναζήτησή τους για τις καλύτερες ευκαιρίες, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ο Deal Hunter GR ψάχνει συνεχώς και προτείνει τις καλύτερες προσφορές για μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, από ρούχα, αξεσουάρ, αθλητικά είδη, διακοσμητικά σπιτιού και κήπου, τεχνολογικά gadgets, πολιτιστικά δρώμενα, υπηρεσίες ομορφιάς και πολλά ακόμη! 

Deal Hunter GR facebookhttps://www.facebook.com/pages/Deal-Hunter-GR/155372013642?ref=search&sid=578501035.733465607..1&v=wall

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business ebay

eBay: Πρόστιμο 3 εκατ. δολαρίων για παρενόχληση ζευγαριού που έκανε κακή κριτική

Το eBay συμφώνησε να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια αφού οι εργαζόμενοι παρενόχλησαν, εκφόβισαν και καταδίωξαν ένα ζευγάρι.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business ebay

eBay: Κατέγραψε καθαρά κέρδη 672 εκατομμυρίων δολαρίων

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2022 για το eBay, καθώς τα κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, γεγονός που ώθησε τη μετοχή να καταγράψει άνοδο 2% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.