D-Link | 320εκ. switches σε 5 χρόνια

, D-Link | 320εκ. switches σε 5 χρόνιαΗ D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις δικτυακών θυρών των Managed και Unmanaged switch ξεπέρασαν τα 320 εκατομμύρια τα πέντε τελευταία χρόνια, καθιστώντας την D-Link δεύτερη, μόνο μετά τη Cisco Systems, σύμφωνα με έρευνα της In-Stat*.

Με την θεμελιώδη υποδομή δικτύωσης να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των επιχειρήσεων, σήμερα τα switch της D-Link παίζουν σημαντικό ρόλο στην διασφάλιση της δικτύωσης και της δικτυακής ασφάλειας για εκατομμύρια γραφεία. Διαθέσιμα με έως και 48 θύρες, σε πληθώρα ευέλικτων διαμορφώσεων, τύπου Layer 2 ή 3, Managed ή Unmanaged, Web Smart, Gigabit Ethernet, PoE και Unified Wireless switches, τα switch της D-Link έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας επιχειρηματικών εφαρμογών.

Οι λύσεις xStack Switch της D-Link για περιβάλλοντα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να υλοποιούν και να διαχειρίζονται με ευκολία μια αρχιτεκτονική LAN που προσφέρει ισχυρή διασύνδεση δικτύου, επεκτασιμότητα, ασφάλεια και διαλειτουργικότητα βάσει προτύπων .

*In-Stat Ethernet LAN Switch Market Share Reports, Q2/2002 – Q3/2007

Δείτε επίσης:
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Sony Ericsson W760 | με GPS και HSDPA
> Ηλεκτρονικό χαρτί A4 από την LG.Philips LCD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.