Η D-Link διαθέτει ενημερώσεις για το draft 802.11N v.2.0

, Η D-Link διαθέτει ενημερώσεις για το draft 802.11N v.2.0Η D-Link ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα ενημερώσεων για την έκδοση 2.0 για τη βραβευμένη σειρά προϊόντων Wireless N, που βασίζεται στο πρότυπο Draft 802.11n.

Πέρα από την συμβατότητα με την τελευταία έκδοση των προδιαγραφών του 802.11n, οι ενημερώσεις firmware και driver έλαβαν πιστοποίηση ‘Connect with Intel Centrino’ ώστε να διασφαλίζεται η συμβατότητα και η διαλειτουργικότητα με την τεχνολογία Intel Next-Gen Wireless-N.

Η έκδοση 2.0 του προτύπου draft 802.11n φέρνει τη βιομηχανία ένα βήμα πιο κοντά στην τελική επικύρωση του, καθώς παρέχει το επόμενο σύνολο των τεχνικών προδιαγραφών για την αναβάθμιση των υφιστάμενων προϊόντων draft 11n. Οι τεχνικές αλλαγές ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη έκδοση αφορούν κυρίως στην προστασία των κληροδοτημένων συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής για Clear Channel Assessment (CCA), που η D-Link ήδη πρόσφερε σε προϊόντα βάσει της έκδοσης 1.0 όταν οι μηχανισμοί προστασίας ήταν ακόμη προαιρετικοί.
Η δέσμευση της D-Link να παρέχει την καλύτερη απόδοση και προστασία για προϊόντα που βασίζονται τόσο στο νέο πρότυπο draft 11n, όσο και στα παλιότερα πρότυπα 802.11b/g, επέτρεψε στην εταιρία να είναι η πρώτη που παρέχει στην αγορά τις αναβαθμίσεις για την έκδοση 2.0.

Για να λάβουν την πιστοποίηση “Connect with Intel Centrino”, το router και οι ασύρματοι adapter Wireless N της D-Link υποβλήθηκαν σε ενδελεχείς δοκιμές και εξακριβώθηκε η συμβατότητά τους με την τεχνολογία Next-Gen Wireless N της Intel, αφού πραγματοποιήθηκαν εντατικές δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες που βασίστηκαν σε σενάρια για τυπικά οικιακά και εταιρικά περιβάλλοντα.
Στη διάρκεια της διαδικασίας δοκιμών της Intel, η οποία διήρκησε αρκετούς μήνες, τα προϊόντα Wireless N της D-Link πληρούσαν ή ξεπερνούσαν τις απαιτήσεις της Intel για απόδοση, διευρυμένη κάλυψη, συνύπαρξη με άλλους clients και σημεία πρόσβασης βάσει 802.11b/g, καθώς και την ικανότητα να εξαλείφουν «νεκρά σημεία» Wi-Fi.

Σήμερα, τα προϊόντα της D-Link, τα οποία είναι συμβατά με την έκδοση 2.0 του draft 802.11n και έχουν λάβει πιστοποίηση “Connect with Intel Centrino”, είναι τα εξής:

•D-Link Wireless N Gigabit Router – DIR-655 – Συνδεδεμένο με ένα καλωδιακό ή DSL μοντέλο, αυτό το router προσφέρει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet σε πολλούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και media player και δημιουργεί ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο για να μοιράζεστε φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, εκτυπωτή και δικτυακή αποθήκευση.
•D-Link Wireless N Fast Ethernet Router – DIR-635 – το συγκεκριμένο router προσφέρει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet σε πολλούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και media player και δημιουργεί ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο για να μοιράζεστε φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, εκτυπωτή και δικτυακή αποθήκευση.

•D-Link Wireless N Desktop Adapter – DWA-547 – Αυτός ο ασύρματος adapter προσφέρει απαράμιλλη ασύρματη απόδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet, φωτογραφίες, αρχεία, μουσική, βίντεο, εκτυπωτές και αποθήκευση.

•D-Link Wireless N Notebook Adapter – DWA-645 – Αυτός ο ασύρματος adapter προσφέρει απαράμιλλη ασύρματη απόδοση για φορητούς υπολογιστές και παρέχει τη δυνατότητα διαμοίρασης υψηλής ταχύτητας σύνδεσης στο Internet, φωτογραφιών, αρχείων, μουσικής, βίντεο, εκτυπωτών και αποθήκευσης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.