eBay: Δοκιμάστε τα ρούχα σας online

Μπορεί το eBay να αποτελεί πλέον ένα από τα πιο γνωστά και δοκιμασμένα site για online αγορές, αυτό όμως δεν σταματάει την ανάπτυξη του. Αυτή τη φορά, θέλοντας να ενισχύσει την εμπειρία χρήσης του, ξεκίνησε μία συνεργασία με την εταιρία PhiSix, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία εικονικών αποδυτηρίων.

Στα εικονικά αποδυτήρια μπορείτε να δοκιμάστε όσα ρούχα σας αρέσουν χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από τον υπολογιστή σας. Για τον σκοπό αυτό, η PhiSix σας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε σχέδια και φωτογραφίες σε τρισδιάστατα μοντέλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να δημιουργήσετε το προσωπικό σας avatar και να του προσδώσετε τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά σας.

Το eBay λοιπόν σχεδιάζει να προχωρήσει πέρα από τον τομέα του και να χαρίσει στους πελάτες του αυτήν την τεχνολογική εμπειρία. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μιά ιδέα σχετικά με την νέα αυτή υπηρεσία.

, eBay: Δοκιμάστε τα ρούχα σας online

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ορεστης Γκιοκας

φοβερη ιδεα, ομως εχει πολυ δρομο μπροστα της, δεν πειθομαι καθολου απ το βιντεο…

Panos7GR

Μου θυμίζει πολύ αυτό: https://techblog.gr/gadgets/kinect-bodymetrics-fashion-74130/
Πολύ ωραία ιδέα της εταιρίας eBay, αλλά δεν με ξετρελαινει. Να φτιάξω ένα δικό μου avatar; Πφ… Χρονοβόρο και δεν θα είναι ακριβώς όπως εγώ. Θα προτιμούσα κάτι σαν αυτό στο σύνδεσμο που έγραψα, αλλά σε πιο software edition. Δηλαδή να μην χρειάζεται αυτός ο “αξονικός τομογράφος”. 😛 Με μια, δύο, άντε τρεις κάμερες, να με σαρώνει και μου βγάζει το avatar μου. (Άντε κι ας χρειαστεί ας βάλω και καποια επιπλέον στοιχεία, παράδειγμα βάρος). Έτσι πιο κοντά στην πραγματικότητα θα είναι το avatar και πιο πιστά θα φαίνεται αν όντως μου πάει ή μου χωράει κάποιο από τα υποδήματα που “δοκιμάζω”.

Ονειρεύομαι; Πολλά ζητάω; Μακάρι να είχα τόση γνώση στο αντικείμενο να έκανα μια προσπάθεια εγώ. Οποίος το σκεφτεί και το πραγματοποιήσει, θα χεστει στο ταλιρο!

Basilis Papathanasiou

καλό φαίνεται αλλά ποιος ξέρει αν θα είναι αξιόπιστο??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business ebay

eBay: Πρόστιμο 3 εκατ. δολαρίων για παρενόχληση ζευγαριού που έκανε κακή κριτική

Το eBay συμφώνησε να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια αφού οι εργαζόμενοι παρενόχλησαν, εκφόβισαν και καταδίωξαν ένα ζευγάρι.

Business ebay

eBay: Κατέγραψε καθαρά κέρδη 672 εκατομμυρίων δολαρίων

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2022 για το eBay, καθώς τα κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, γεγονός που ώθησε τη μετοχή να καταγράψει άνοδο 2% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Business ebay

Και το eBay στον “χορό” των απολύσεων – Περικοπές για 500 θέσεις εργασίας

Ολοένα και μεγαλύτερη γίνεται η λίστα των παγκόσμιων εταιρειών που προχωρά σε απολύσεις, με την eBay να είναι η τελευταία που προστίθεται με 500 περικοπές θέσεων εργασίας.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.