Εκλογές 2012, Διαδικτυακό twit-bate μικρών κομμάτων στο Pathfinder.gr

To Pathfinder.gr, στο πλαίσιο του εκλογικού του αφιερώματος Pathfinder Elections, προβάλει ένα ξεχωριστό debate: ένα twit-bate μεταξύ μικρών κομμάτων. Κόμματα όπως η Δράση, η Ανταρσύα, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημιουργία Ξανά, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

https://news.pathfinder.gr/elections

Το debate, που θα μεταδοθεί ζωντανά στο Pathfinder Elections, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30/04 και ώρα 21:00 στο χώρο του Free Thinking Zone (Σκουφά 64). Θα συντονίζει η δημοσιογράφος Βάλια Καιμάκη με την συνδρομή των curators: Ανδρέα Παναγόπουλο (@AnemosNaftilos), Αστέρη Μασούρα (@asteris), Νίκο Μουμούρη (@moumouris), Βασίλη Σωτηρόπουλο (@Sotiropoulos), Ματθαίο Τσιμιτάκη (@tsimitakis) & Γιάννη Κουτσομύτη (@YanniKouts).

, Εκλογές 2012, Διαδικτυακό twit-bate μικρών κομμάτων στο Pathfinder.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.