Κινητή – σταθερή – ίντερνετ, Εκπτώσεις για τον άνεργο και τον συνταξιούχο

Αυτές τις ημέρες ψάχνω να βρω τρόπους και συνδιασμούς για να μειώσω τα έξοδά μου σε λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και ίντερνετ. Για το κινητό μου που το έχω με συμβόλαιο έψαξα, ρώτησα και έμαθα για καποιες εκπτώσεις που πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρουν πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα σπεύσετε να τις εκμεταλλευτείτε μιας και πλέον κυνηγάμε να γλιτώσουμε ευρώ από παντού.

Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε ως ένας τόπος συγκέντρωσης όλων των εκπτώσεων και προσφορών που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και βασίζετε στη δική σας συμμετοχή για να εμπλουτιστεί με νέες πληροφορίες. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Cosmote – Συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας
-15% έκπτωση στο πάγιο για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας)
-15% έκπτωση στο πάγιο για συνταξιούχους

Vodafone – Συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας
-15% έκπτωση στο πάγιο για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας)

WIND – Συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας
1 ώρα επιπλέον χρόνου ομιλίας δωρεάν για ανέργους που έχουν το πρόγραμμα Wind to All 25
H WIND προσφέρει επίσης 20% έκπτωση στο πάγιο σταθερής τηλεφωνίας σε ανέργους

, Κινητή – σταθερή – ίντερνετ, Εκπτώσεις για τον άνεργο και τον συνταξιούχο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Στη Cosmote ισχύει, το έκανα πέρσι. Στη Wind δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά (στη σταθερή πχ εγώ έχω 24 ευρώ το μήνα την προσφορά και δεν συνδυάζεται)
στις άλλες εταιρίες δε ξέρω.

vassilis

H Wind επίσης προσφέρει 5 και 10 ευρώ έκπτωση στο πάγιο του κινητού, σε όσους συνδρομητές συμβολαίου κινητής κάνουν και σύνδεση Double Play για Ίντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτι.

Έχει και μια mαμάτη προσφορά για Mobile Internet με συμβόλαιο, που με 25 ευρώ το μήνα σου δίνει 30 GB internet, με σταθερή τιμή για πάντα. Και δώρο το Huawei wifi hotspot…

Βασίλης

Εγω εχω στην Cosmote συμβολαιο. Μπορω να το περασω στο ονομα του πατερα μου για να εχω την εκπτωση??

Echelon

Μπορείτε στην WIND να ζητήσετε μόνοι σας μια μείωση. Εμένα μου έδωσαν πριν μερικούς μήνες 20% έκπτωση, χωρίς καν να τους τηλεφωνήσω εγώ. Με πήραν, ρώτησαν αν είμαι ικανοποιημένος, είπα όχι για οικονομικούς λόγους και μου πρόσφεραν έκπτωση. Εναλλακτικά και πιο επιθετικά, κάνετε μια αίτηση διακοπής ή μεταφοράς σε καρτοκινητό (το χω κάνει 4 φορές). Μια μέρα μετά την αίτηση καλεί το τμήμα προσφορών με απόκρυψη (ειδικό τμήμα, μόνο για διαφυγόντες πελάτες, δεν σχετίζεται με την εξυπηρέτηση πελατών και την μειωμένη φαρέτρα προσφορών). Εμένα φέτος αφού τους παραπονέθηκα για υψηλό κόστος, μου κατέβασαν το πάγιο στο μισό, και μαζί με την έκπτωση κινητού σταθερού έφθασα να πληρώνω το Wind 25 περίπου 7 ευρώ. Τις 3 προηγούμενες χρονιές με το ίδιο τρόπο πήρα 300 ευρώ αναβάθμιση με μηνιαίους λογαριασμούς στα 40 ευρώ, λέγοντας ότι επιθυμώ να αγοράσω ένα ακριβό μοντέλο συσκευής και θεωρώ την αναβάθμιση που μου προσφέρουν πολύ χαμηλή και επομένως έκανα την αίτηση διακοπής. Με τον τόσο μεγάλο αέρα κέρδους που έχουν στις ακριβές συσκευές, σου κάνουν μια γενναία αναβάθμιση περιμένοντας να αγοράσεις ένα iphone, ενώ εσύ μετά αφού εξασφαλίσεις τα 300 ευρώ, πας και παίρνεις όποια συσκευή θέλεις η ακόμα και έκπτωση αντί συσκευής. Γενικά χρειάζεται επιθετική πολιτική.… Συνέχεια »

notis22

Επισης η cosmote δινει σε φοιτητες -5€ στο παγιο μεχρι τον ιουνιο και 1 παγιο δωρο για το προγραμμα των 25€ και 2 παγια δωρο σε προγραμματα 35€ και πανω.(εως 10-10-12) και φυσικα οποιος κανει καρτοσυμβολαιο τον παιρνουν οι whats up τσαμπα.

Billys

η cosmote άλλαξε την έκπτωση για τους ανέργους. από 15% για 12 μήνες, το έκανε 10% για 18 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.