Eurovision 2009, Η Ελλάδα δεύτερη στις διαδικτυακές αναζητήσεις της Google

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει όσον αφορά στη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision με το διαδίκτυο να αναδεικνύεται σε βασική πηγή πληροφόρησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τo δωρεάν εργαλείο Google Insights, η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα με τις περισσότερες διαδικτυακές αναζητήσεις παγκοσμίως όσον αφορά στο διαγωνισμό, τουλάχιστον για το τελευταίο τρίμηνο, με πρώτη την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Επιπλέον, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς (και ο συνδυασμός του ονόματος του με τη Eurovision όσον αφορά στους όρους αναζήτησης) καταλαμβάνει τέσσερις από τις δέκα γρηγορότερα αναπτυσσόμενες αναζητήσεις, παγκοσμίως, όσον αφορά στο διαγωνισμό και είναι ένατος όσον αφορά τις δέκα δημοφιλέστερες αναζητήσεις μέχρι αυτή την στιγμή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι οι χώρες με τις περισσότερες αναζητήσεις για τον Σάκη Ρουβά, μετά την Ελλάδα, είναι η Βουλγαρία και η Λιθουανία. Παράλληλα, η Χαντισέ, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Τουρκία στον διαγωνισμό και έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα, βρίσκεται στην έκτη θέση όσον αφορά στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το τελευταίο τρίμηνο.

, Eurovision 2009, Η Ελλάδα δεύτερη στις διαδικτυακές αναζητήσεις της Google

Το Google Insights είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://google.com/insights/search

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.