O @evleaks ανακοίνωσε οτι αποσύρεται από την ενεργό δράση

Με σημερινή του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter ο διάσημος leaker @evleaks ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε πλέον καμία πληροφορία να έρχεται από τον ίδιο. Ο @evleaks ήταν ο πρώτος που έχει μοιραστεί πολλές αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με διάφορες συσκευές.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευε πρώτος ότι η Nokia ετοίμαζε Android συσκευή και ο πρώτος που έδειξε φωτογραφίες του Sony Xperia Tablet Z2. Επίσης ήταν ο πρώτος που μας έδωσε την πρώτη φωτογραφία του HTC One M8 και του Nvidia Shield Tablet. Τελευταία μας έδειξε και τις φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy F.

Ο Evan Blass, ο άνθρωπος πίσω από το διάσημο Twitter channel, @evleaks, εδώ και καιρό διέρρεε στα media διάφορες πληροφορίες και φωτογραφίες από μη ανακοινωμένες συσκευές επί δυο χρόνια και έχει 187,000 followers. Ωστόσο δεν είπε γιατί αποχωρεί, απλά έγραψε στον λογαριασμό του:” All good things must come to an end. Thank you for an amazing two years. [RETIREMENT]”. Η κινήσή του αυτή ίσως να προήλθε από νομικά ζητήματα τα οποία αντιμετώπιζε από διάφορους κατασκευαστές συσκευών.

Ο Evan Blass έχει εργαστεί ως συντάκτης στο Εngadget και το PocketNow και ήταν αρκετά γνωστός για τα leaks του πριν ανοίξει το Twitter channel @evleaks το 2012.

@evleaks σταματά, O @evleaks ανακοίνωσε οτι αποσύρεται από την ενεργό δράση

@evleaks σταματά, O @evleaks ανακοίνωσε οτι αποσύρεται από την ενεργό δράση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Οοοοχι !! Μα γιατι??!! Μαλλον θα τελειωσε η συμβαση του με τις εταιρειες smartphone που του δινουν τα leaks.στο καλο. Δε θα μας λειψεις γελοιε. Το κακο ειναι οτι θα παρει αλλος τη θεση του

tech21man

Αν δεν το κανει για ζητηματα υγειας (γιατι κατι τετοιο ειχε ακουστει), αντε και καλο δρομο και δεν το λεω με το καλο. Δεν γουσταρα καθολου ουτε το στυλ ουτε το viral leaking ουτε τπτ απο ολη αυτη την ιστορια.

yiannis

δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρεσε διότι φτάσαμε σε σημείο που να ξέρουμε την συσκευή πριν την ανακοινώσουν και έτσι χαλούσε το hype

Αποστόλης Ρόδος

Αυτός σας πείραξε ρε παιδιά???? ΕΛΕΟΣ …. Εδώ ξεχνούσαν στελέχη εταιρειών, συσκευές σε μπαρ “κατα λάθος” και έκαναν ολόκληρα “HandsOn Videos” διάφοροι developers που είχαν τις συσκευές στα χέρια τους…. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

tech21man

Εμενα με εκνευριζαν και τα λαθη του εννιοτε.

Sot11

Giannis +1

Alex

Πάντως δήλωσε οτι έχει να κάνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία έχει διαγνωστεί…

Βαγγέλης

Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λίγο στον τρόπο που μιλάμε.Έσας μπορεί να σας χάλαγε το hype σε άλλον όμως μπορεί να έσωζε 500-600€/$ αποκαλύπτοντας στοιχεία μιας καλύτερης συσκευής που πιθανότατα να τον ενδιέφερε πιο πολύ.Αν κάποιοι δεν θέλανε τα leak απλά δεν τα διαβάζανε.Στο κάτω κάτω συμβαίνει ότι λέει ο @Αποστόλης Ρόδος..Αυτός τουλάχιστον είχε μια κάποια αξιοπρέπεια(Έστω και *αν* είχε κάνει “συμβόλαια”)..
Τέλος πάντων το πιο πιθανό είναι οτί έχει πρόβλημα υγείας και να του ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή συνέχεια.

Petros

δεν ξερω ρε παιδια αλλα εσας δεν σας αρεσε και αν δεν σας αρεσε δεν σας βοηθουσε εστο στο
ελαχιστο στις επιλογες σας;;;;;

Χρήστος Σαμ

Παιδιά το παλικάρι πασχει απο σκλήρυνση κατά πλάκας.. Οπότε λίγος σεβασμος ακομη και να τον εβαζαν οι εταιρείες

fotis balopitas

παιδια το παιδι πασχει απο σκληρηση κατα πλακας μην μιλαμε ετσι δεν μας εκανε τιποτα

tech21man

Ναι ειχα ακουσει για προβλημα υγειας. Ελπιζω να ειναι σε ελεγχομενο σταδιο. Υπαρχει ολοκληρη μερα αφιερωμενη σε αυτο. Μπορειτε να ενημερωθειτε. Η ιατρικη εχει προχωρησει παρα πολυ σε αυτο το θεμα αλλα καποια περιστατικα ειναι, πολυ δυσκολα.

Λευτέρης

Ας αφήσει την εργασία του πρώτα από όλα η υγεία! Ας ευχηθούμε όλοι να γίνει καλά πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.Περαστικα και ψυχραιμία!

loni

Ελα να μαζευεται η παρεα…ας βγει καποιος να γκρινιαξει που ειμαστε μερικοι πισω…που τα παραθυρα στα αεροπλανα και στα καραβια εχουν μεγαλα bezel…

j

@ilias99 οχι για παράδειγμα διάβαζα πως ένας δημοσιογράφος εμπιστος είχε πει πως το iphone 6 θα ανακοινωθεί στις 9/9/2014. Γιατι κολλήσαμε εδώ και 2 μέρες (3η μέρα σήμερα) δν ξερω

gio

Σορυ τωρα ειδα τα σχολια περι υγειας. Περαστικα κ απο μενα σε περιμενουμε σιδερενιο να τα λεμε

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα παιδιά, λίγες μέρες off και επιστρέφουμε μέσα στην εβδομάδα. Καλή συνέχεια σε όλους! 🙂

nikos

Εγώ νομίζω ότι ο Κώστας έχει καταλάβει πως έχουμε εθιστεί με το techblog και είπε να μας κάνει λίγο αποτοξίνωση! :p

guru

Πραγματικά εθιστικό…

tiamat

ελα ρε κωστα σε καταλαβαινω! απο μυκονο και ιο με νεοζηλανδεζες και αμερικανες τι ρεπορταζ να κανεις!!!! η μηπως καμια αγια ναπα βρισκεσαι με αγγλιδες και ρωσιδες??? xaxaa! καλες διακοπες σε ολους!!! οσοι μεινετε εδω και εδω μια χαρα ειναι! απλα κανετε βολτες παραλιακη και ακροπολη για τουριστριες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.