Facebook App, Update για iPhone με Event Check-In και Places Map

Η νέα έκδοση 3.4 του Facebook App για τo iPhone κυκλοφόρησε χθες το βράδυ και μαζί της έφερε μια σειρά από ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά. Το update είχε προαναγγελθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν με τα highlights του να είναι οι δυνατότητες για Check-In σε Events και της παρακολούθησης των φίλων μας πάνω στον χάρτη όποτε εκείνοι κάνουν Check In στο Places.

, Facebook App, Update για iPhone με Event Check-In και Places Map

H διαδικασία του Check-In στα events απαιτεί τρία βήματα. Αρχικά να έχετε προσκληθεί σε μια εκδήλωση, προφανώς να έχετε αποδεχθεί την πρόσκληση και τέλος να κάνετε Check-In όταν βρίσκεστε στο μέρος που αφορούσε η πρόσκληση. Η κίνηση αυτή του Facebook γίνεται με σκοπό να προωθήσει το Places και ίσως τα καταφέρει, αφού για κάθε Event που θα συμβαίνει πλέον, θα καταγράφεται στο Places κατά πάσα πιθανότητα και ο τόπος διεξαγωγής του, γεγονός που μπορεί να πολλαπλασιάσει γρήγορα τα χαρτογραφημένα σημεία ακόμα και στη χώρα μας.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά την δυνατότητα παρακολούθησης πάνω στον χάρτη μέσω του Google Maps, όσων φίλων μας έχουν κάνει Check-In σε κάποιο σημείο. Εκτός από αυτά, σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις στον τρόπο ειδοποίησης για νέα συμβάντα, όπως και της ροής των ειδήσεων. Τέλος, προστέθηκε και η δυνατότητα της διαγραφής κάποιου “φίλου” μας απ’ ευθείας μέσω της εφαρμογής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής για Android συσκευές, δείχνοντας ότι η πολιτική του Facebook συνεχίζει να είναι η ίδια όσο αφορά των διαχωρισμό των δύο πλατφόρμων σε πρώτης και δεύτερης τάξης.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.