Οι χρήστες του Facebook αποκτούν ξεχωριστή ροή για τα νέα των Fan Page

Το Facebook δέχεται πυρά από παντού. Από τη μία πλευρά, οι απλοί χρήστες παραπονιούνται επειδή όταν κάνουν Like μια σελίδα, δε δέχονται στην Αρχική τους Σελίδα (News Feed) όλες τις δημοσιεύσεις αυτής. Από την άλλη πλευρά, οι ιδιοκτήτες μιας σελίδας του Facebook παραπονιούνται διότι επενδύουν πολλά στο κοινωνικό δίκτυο και δεν έχουν την αλληλεπίδραση που θα επιθυμούσαν με τους fans της σελίδας τους.

Για τους παραπάνω λόγους, το Facebook αποφάσισε να λανσάρει μία νέα επιλογή, την Τροφοδοσία Σελίδων (Pages Feed), η οποία οδηγεί σε μία σελίδα με τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις των Σελίδων τις οποίες έχει κάνει Like ο χρήστης. Αυτό σημαίνει πως ένας χρήστης έχει την επιλογή μέσω της Τροφοδοσίας Σελίδων να βλέπει μονάχα οτιδήποτε έχει σχέση με τις Σελίδες τις οποίες έχει κάνει Like και όχι με τους φίλους του.

Ήδη, μια μερίδα χρηστών έχει ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή, ενώ το Facebook αναμένεται σύντομα να τη διαθέσει σε όλους τους χρήστες. Η επιλογή αυτή μας αρέσει, καθώς μας δίνει την επιλογή για καλύτερη ενημέρωση μέσα από τις Σελίδες που έχει επιλέξει ο καθένας μας.

, Οι χρήστες του Facebook αποκτούν ξεχωριστή ροή για τα νέα των Fan Page

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ilias

Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο καιρο ακομα η facebook δεν εχει αντιγραψει (εως ενα βαθμο) τη λειτουργεια του google+ στην οποια μπορεις να διαχωρισεις φιλους με σελιδες αλλα και οτι αλλο γουσταρεις. Πραγματικα η αρχικη σελιδα του fb ειναι χαοτική καθώς ειναι ολα μαζι ατακτα και δεν σου δινουν την εμπειρια που θα ηθελες. Ευχομαι συντομα να γινει κατι τετοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.