Facebook με Instagram, Ο “super” Mark έκανε λέει όλο το deal

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα τυπάκι που ήθελε να γίνει σπουδαίος, ή μάλλον νόμιζε ότι ήδη ήταν σπουδαίος, αλλά τα πήγαινε καλά με τους υπολογιστές. Δημιούργησε το social networking, το έκανε καθημερινό μας ναρκωτικό και μετά άρχισε να πλουτίζει, συνέχιζε να πλουτίζει και δεν θα σταματήσει να πλουτίζει. Μέχρι που είδε μπροστά του ένα μεγάλο διαμάντι που το λέγαν Instagram και ήθελε να το αποκτήσει εκείνος προτού το βρει κάποιος άλλος.

Ο Mark Zuckerberg λέει ότι έκανε μόνος του όλο το deal με το Instagram και κατάφερε μάλιστα να κόψει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο από την αρχική τιμή προσφοράς του. Δύο ζήτησε ο CEO του Instagram, ένα πήρε μέσα από τη διαπραγματευτική “δεινότητα¨ του Mark. Κανονικό παζάρι δηλαδή, από έναν τύπο που έχει τα εκατομμύρια όπως οι άλλοι έχουμε τα ευρώ.

Η πλάκα είναι ότι οι φήμες λένε ότι ο Zuckerberg έκανε μόνος του τις διαπραγματεύσεις με το Instagram και μετά ενημέρωσε το Δ.Σ. του Facebook για το deal, ενώ λέγεται ότι ο CEO του photo sharing δικτύου ήταν στο ένα δωμάτιο με το σώμα του Δ.Σ. να συνεδριάζει στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού του Zuckerberg (ή ενός από τα σπίτια του…) χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Έλα ρε, μεγάλε Mark, πόσο τολμηρό αγόρι είσαι τελικά!! Αυτά. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

, Facebook με Instagram, Ο “super” Mark έκανε λέει όλο το deal

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τολμηρό αγόρι….Χεχε

Νίκο διαβάζω τα άρθρα σου και τα γράφεις όλα όπως είναι και πολύ όμορφα,μπράβο σου,πραγματικά πολύ καλή δουλειά,άξιζε στο techblog ένας ακόμα καλός συντάκτης!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.