Facebook, Σύντομα online για όλους το ανανεωμένο mobile site

Το Facebook προχωρά σε ανανέωση των mobile εκδόσεων της σελίδας του με σκοπό την δημιουργία ενός φιλικότερου περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα το Facebook.com διατηρούσε δύο mobile εκδόσεις και φιλοδοξεί με την νέα έκδοση που ετοιμάζει να καταφέρει να προσφέρει μέσω μιας κοινής ιστοσελίδας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης για όλες τις φορητές συσκευές.

, Facebook, Σύντομα online για όλους το ανανεωμένο mobile site

Τα δύο mobile sites του Facebook, το m.facebook για τα συμβατικά κινητά και το touch.facebook για τα smartphones, έχουν μια πολύ διαφορετική δομή, κάτι που έγινε εσκεμμένα από τους developers του Facebook, ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και στις δύο κατηγορίες κινητών.

Με το νέο κοινό site το Facebook θα προσπαθήσει να πάει ένα βήμα πιο πέρα τις mobile εκδόσεις του site του, μιας και προσδοκά καλύτερα αποτελέσματα για κάθε συσκευή μέσω του ίδιου site αυτή τη φορά, είτε πρόκειται για smartphone είτε για οποιοδήποτε άλλο κινητό και φορητή συσκευσή με πρόσβαση στο ίντερνετ.

Η νέα έκδοση της ιστοσελίδας θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους, με την εταιρία να ωθεί τους developers να δημιουργούν ή να μετατρέψουν τις Facebook εφαρμογές τους σε HTML 5, ώστε να είναι συμβατές με τις mobile συσκευές.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

σε εμένα εμφανίζει τι μια το παλιό και την άλλη το καινούργιο.

georgecm

Απ’ οτι ειπαν σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι ολα ετοιμα, οποτε μπορει να υπαρχουν προβληματα.

Pakitgr

Δεν φτιάχνουν πρώτα το κανονικό τους site που όλο κολλάει και μας έχει σπάσει τα α€&@€”α σε σημείο που πολλοί σκεφτόμαστε να μην το ξαναχρησιμοποιήσουμε!!!και μετα τελειοποιούν το mobile που ω τι συμπτωσης κολλάει και αυτο!!!

Alan

Να το δούμε… Το touch.facebook.com δεν με βόλεψε πολύ με το Cookie, σε αντίθεση με το κανονικό…. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.