Facebook Page Notifications [News & Views]

Σε συνέχεια των αλλαγών του facebook που αναφέραμε από εδώ πριν 2 εβδομάδες (και που πλέον επιβεβαιώθηκαν) τα ποστ από τις σελίδες του facebook πλέον δεν εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες μα μόνο σε ένα υποσύνολο αυτών – με σκοπό φυσικά να προωθηθεί το facebook promote και να αποκτήσει το facebook ένα διαφορετικό τύπο εσόδων.

Φυσικά η αλλαγή αυτή προκάλεσε γενική κατακραυγή του facebook και ξεκίνησαν ήδη τα “κόλπα” για να μπορέσουν να παρακάμψουν αυτό το πρόβλημα. Ένα από αυτά που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά από σελίδες είναι η ειδοποίηση προς τα μέλη τους να “τσεκάρουν” το Get Notifications ώστε να λαμβάνουν όλες τις αναρτήσεις από την σελίδα. Για την ώρα φαίνεται να είναι μια λύση, φτάνει βέβαια να δουν αρκετοί την ανάρτηση με αυτήν την ειδοποίηση και φυσικά να τσεκάρουν τις notifications. Αλλά τουλαχιστον είναι καλύτερο από το τίποτε.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτήριος Παπαδόπουλος

Google reader RSS feed , τελεία και παύλα . Αυτό χρησιμοποιώ από τότε που πήρα android κινητό και δουλεύει απροβλημάτιστα και στο .κινητο και στο desktop . Μπορειτε να το ρυθμίσετε να εμφανίζεται και στο pulse και σε αλλά RSS readers .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.