Το Facebook φέρνει την εμφάνιση Timeline στις Friendship Pages

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε τις Σελίδες Φιλίας (Friendship Pages); Τις πρώτο είδαμε τον Οκτώβριο του 2010 και αρκετοί χρήστες ούτε καν γνωρίζουν πως υπάρχουν, μιας και είναι κάπως κρυμμένη η επιλογή τους. Μία τέτοια σελίδα παρουσιάζει τη σχέση μεταξύ δύο χρηστών του Facebook, δηλαδή τους κοινούς τους φίλους, δημοσιεύσεις τις οποίες έχουν ανταλλάξει, κοινές εκδηλώσεις, φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται και οι δύο κλπ.

Μέχρι και σήμερα, η εμφάνιση των Σελίδων Φιλίας ακολουθεί την παλαιά εμφάνιση των προφίλ, ενώ σύντομα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι Σελίδες αυτές πρόκειται να υιοθετήσουν το Timeline προφίλ. Το Facebook θα επιλέγει αυτόματα φωτογραφία Εξώφυλλο για τη σελίδα των δύο χρηστών, όμως θα υπάρχει και δυνατότητα ο κάθε ένας από τους δύο χρήστες να μπορεί να επεξεργαστεί τις επιλογές αυτές. Μία νέα επιλογή, στο τέλος του Timeline, θα είναι η προσθήκη αναλυτικών πληροφοριών από τους χρήστες, σχετικά με το πώς έγινε η γνωριμία τους, πού έγινε κλπ.

Οι Σελίδες Φιλίας θα μπορούν να λειτουργούν όπως και τα προσωπικά μας προφίλ όσον αφορά τις διαθέσιμες επιλογές του Timeline προφίλ. Προς το παρόν, οι ανανεωμένες Σελίδες Φιλίας θα είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένους χρήστες, ενώ μελλοντικά αναμένονται να κυκλοφορήσουν σε όλους.

Για να δείτε μία Σελίδα Φιλίας αυτή τη στιγμή, αρκεί να επισκεφτείτε το προφίλ ενός φίλου σας, να πατήσετε το εικονίδιο με το γρανάζι κάτω από τη φωτογραφία Εξώφυλλο και τέλος την επιλογή Εμφάνιση Φιλίας.

, Το Facebook φέρνει την εμφάνιση Timeline στις Friendship Pages

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandroiu

τελειος αχρηστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.