Facebook Timeline, Τις επόμενες εβδομάδες θα αναβαθμιστούν όλα τα προφίλ

Πέρισυ ξεκίνησε η αλλαγή στο σχεδιασμό του προσωπικού μας προφίλ στο Facebook. Αυτό που ονομάστηκε Timeline και παρουσιάζει με νέο τρόπο τη δραστηριότητά μας τις τελευταίες 7 ημέρες ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να έχουν μια μακρόστενη φωτογραφία που χαρακτηρίζει το προφίλ μας. Η ομάδα του Facebook ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η “αναβάθμιση” όλων των χρηστών και τις επόμενες εβδομάδες όλα τα προφίλ θα γυρίσουν σε Timeline.

, Facebook Timeline, Τις επόμενες εβδομάδες θα αναβαθμιστούν όλα τα προφίλ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης Χανιά

Κοίτα να δεις… με το ζόρι timeline! Πόσο καραγκιόζηδες είναι οι τύποι???

Marios

Απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις τσακιστη, οτι γουσταρουν μπορουν να κανουν. Καραγκιοζηδες ειναι οι τυποι που με ΚΑΘΕ παραμικρη αλλαγη του facebook φτιαχνουν γκρουπακια Φερτε πισω το παλιο προφιλ/chat/οτιδηποτε.

Sotiris

@Marios Δεν πληρωνεις αμεσα αλλα εμμεσα με το να τους παρεχεις δωρεαν τη διαθεση
των πληροφοριων σου σε 3ους συλλεγει τα δεδομενα σου και τα πουλαει και εχεις
δωσει την συγκαταθεση σου… αυτο και μονο ειναι μια καλη πληρωμη. 😉

Marios

Δε διαφωνω. Αλλα εφοσον δεν υπαρχει κλασσικη συνδρομη, εχουν δικαιωμα να κανουν οποιαδηποτε αλλαγη χωρις να ρωτησουν κανενα. Προφανως θεωρουν οτι το υποχρεωτικο timeline θα παει μπροστα το facebook, συμφωνα με την δικη τους φιλοσοφια. Προσωπικα, δε με χαλαει, ισα ισα, μου αρεσει πολυ το νεο layout και οι λειτουργιες του.

Ολα ειναι θεμα συνηθειας. ολοι αυτοι που παραπονιουνται/παραπονιοντουσαν για τις αλλαγες καθε τοσο, τους προκαλω να δουν πως ηταν το fb στην αρχη του. Αν οχι στην αρχη του, εστω πριν 2-3 χρονια. Λογω συνηθειας, θα τους φαινεται δυσκολο, “παναρχαιο” κλπ.

Στο κατω κατω, εφοσον οπως ειπα αμεση πληρωμη δεν υπαρχει, σε οποιον δεν αρεσει πολυ απλα την κανει με ελαφρα. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.

Γιάννης Χανιά

Φίλε Μάριε, έχεις δει σε πολλά site που πληρώνεις συνδρομή να σε ρωτάνε για τις αλλαγές που κάνουνε?!?! Μην ακούω ότι αμα θες την κάνεις με ελαφριά…. γιατί το fb κοστολογείται κάτι δισ. από τους δωρεάν συνδρομητές που έχει. Για τόσο μεγάλη αλλαγή, καλό θα ήταν να αφήσει περιθώριο επιλογής στους συνδρομητές του.

takis1994

εγω νομιζω , οτι ειναι βαρυ , πολυ βαρυ , και μπαινω και απο chrome , με ι3 επεξεργαστη , και 4 γβ ραμ…

Και ασε που δεν μαρεσει κ ολας…γιατι να ειναι υποχρεωτικο δηλαδη;

το καλυτερο θα ηταν να διαλεγες αν ηθελες να το κρατησεις , η ακομη καλυτερα ,να επελεγες στις ρυθμισεις ,οτι εγω θελω να βλεπω ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ με την παλια εμφανιση…

Αλλά αυτοί εχουν το πεπονι, αυτοι και το μαχαιρι

angelo

ευτυχώς,για όσους μισούν το timeline,δεν υποστηρίζεται σε παλιούς browsers όπως απο ie 7 και κάτω αλλά στο ie 6 και κάτω δεν θα υποστηρίζεται το chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.