Facebook, Αλλάζει τα events και δίνει έμφαση σε γάμους και αρραβώνες!

Εγώ πάντως, το έχω ξαναπεί! Φέτος οι γάμοι είναι μάστιγα και γίνεται κυριολεκτικά χαμός από δαύτους… Μαζί μου συμφωνεί μάλλον και το Facebook το οποίο εισάγει ένα ειδικό feature όμοιο με αυτό που ισχύει για τα γενέθλια των φίλων, έτσι ώστε να μην ξεχνάτε να ευχηθείτε στους νεόνυμφους “βίον ανθόσπαρτον” και άλλα τέτοια ξενέρωτα.

Η ειδοποίηση θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που βλέπετε και την ενημέρωση ότι μια επαφή σας έχει γενέθλια και θα μπορείτε κάνοντας κλικ πάνω της να εύχεστε απευθείας. Λέτε να γίνονται στο μέλλον οι γάμοι σε live streaming μέσω Facebook και εμείς να κάνουμε live chat τα ευχολόγιά μας, έτσι ώστε να μην είναι ανάγκη να παρευρισκόμαστε στη βαρετή διαδικασία; Not bad! Ακούς Mark, δεν ξεκινάς από το δικό σου γάμο;

Η αλλαγή στα features του Facebook εντάσσεται στο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν γίνει στα events τα οποία εμφανίζονται πλέον σε μορφή ημερολογίου, σαν ατζέντα, όπως θα έπρεπε εδώ και καιρό να γίνει…

, Facebook, Αλλάζει τα events και δίνει έμφαση σε γάμους και αρραβώνες!

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Ωραιο μηνυμα περναμε εδω εχω να πω….το μυστηριο του γαμου βαρετη διαδικασια….για αυτο πλεον η νεα γενια δεν εχει ουτε ιερο και οσιο…και βλεπεις να πηδιουνται απο τα δωδεκα μεσα σε τουαλετες σχολειων και να μην σεβονται κανεναν…και δεν ειμαι κανενας θρησκος που το λεω αυτο τωρα…απλα βλεπω την νεα γενια…και αναρωτιεμαι…αυτα…

Sotiris

+1 Στον Νικο

Κώστας Βλαχάκης

Νικο, Στο πολύ ξεχελωμένο θα μπορούσα να διακρίνω κάποια σχέση αυτών που λες με το άρθρο μας.

Θανάσης

αφήστε τα παιδιά να χαρούν τον έρωτα, τι αρτηριοσκλήρωση είναι αυτή :((

Δημήτρης

Καλο είναι δεν χρειάζεται να ξωδευτεις και στα προσκλητήρια λες απλα θα έρθω…

βασιλης

Επειδή παντρεύτηκε ο Mark τα κάνουν αυτά ??? 😛

Panos7GR

Χαχαχαχαχα πω πόσο “καμμένος” μπορεί να είσαι για να κανείς προσκλήσεις γάμου μέσω Facebook;;;; Η ιδέα μου είναι ή εκεί στο Facebook δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν και σκέφτονται βλακείες;

Δεν είναι το κατάλληλο μέρος να πούμε τις απόψεις μας επί του γάμου, αλλά μιας και έγινε η αρχή ο γάμος κατάντησε “βαρετή διαδικασία” εξαιτίας της φύσης του Νεοέλληνα για να πουλήσει μούρη με του τεράστιους μπουφεδες, τα πανάκριβα νυφικά, τους υπερβολικά ανθοστολισμενους ναούς κτλ. Δυστυχώς χάσαμε την ουσία του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.