Πέμπτη
24/01/2013

Facewash, Καθαρίστε το προφίλ σας στο Facebook

Το Facebook έχει εξελιχθεί όχι μόνο ως το δημοφιλέστερο social media αλλά και ως ο ψηφιακός «καθρέφτης» κάθε χρήστη του. Όλοι, είτε παλαιότερα είτε τώρα, έχουμε κάνει likes, comments ή έχουμε ανεβάσει φωτογραφίες που σίγουρα δε θέλουμε να εμφανιστούν σε κάποιον μελλοντικό εργοδότη μας. Αυτή η ιδέα έκανε τρεις φοιτητές του πανεπιστήμιου του Kent State να αναπτύξουν μία πολύ έξυπνη εφαρμογή, η οποία κυριολεκτικά… καθαρίζει για πάρτι σας!

Το Facewash αναζητά όλο το περιεχόμενο των ενδιαφερομένων χρηστών για φωτογραφίες, comments που έλαβαν ή έκαναν, καθώς και σελίδες και ομάδες τις οποίες ανάρτησαν ή συμμετέχουν, παρουσιάζοντας συλλογικά οτιδήποτε βρίσκει ως «αρνητικό», αφήνοντας την τελική επιλογή στον χρήστη για αφαίρεση ή μη τις εκάστοτε ανάρτησης.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, ενώ ήδη απαριθμεί 20 χιλ. μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με τους δημιουργούς του οι οποίοι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλουν να προσθέσουν περισσότερες γλώσσες εντοπισμού, πέραν της αγγλικής.

Αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά, κάντε το εδώ.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η b21 λέει:

    Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα ή θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι;

  2. Ο/Η Giannis Charp λέει:

    Νομίζω ότι το facebook πρέπει να αρχίσει να ενσωματώνει τέτοιες λειτουργίες και να μην χρειάζονται «τρίτοι» να το κάνουν αυτό.

  3. Ο/Η Giorgos Sid λέει:

    Όντως η σελίδα είναι αξιόπιστη; Δοκίμασε κανείς;

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.