Facewash, Καθαρίστε το προφίλ σας στο Facebook

Το Facebook έχει εξελιχθεί όχι μόνο ως το δημοφιλέστερο social media αλλά και ως ο ψηφιακός “καθρέφτης” κάθε χρήστη του. Όλοι, είτε παλαιότερα είτε τώρα, έχουμε κάνει likes, comments ή έχουμε ανεβάσει φωτογραφίες που σίγουρα δε θέλουμε να εμφανιστούν σε κάποιον μελλοντικό εργοδότη μας. Αυτή η ιδέα έκανε τρεις φοιτητές του πανεπιστήμιου του Kent State να αναπτύξουν μία πολύ έξυπνη εφαρμογή, η οποία κυριολεκτικά… καθαρίζει για πάρτι σας!

Το Facewash αναζητά όλο το περιεχόμενο των ενδιαφερομένων χρηστών για φωτογραφίες, comments που έλαβαν ή έκαναν, καθώς και σελίδες και ομάδες τις οποίες ανάρτησαν ή συμμετέχουν, παρουσιάζοντας συλλογικά οτιδήποτε βρίσκει ως “αρνητικό”, αφήνοντας την τελική επιλογή στον χρήστη για αφαίρεση ή μη τις εκάστοτε ανάρτησης.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, ενώ ήδη απαριθμεί 20 χιλ. μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με τους δημιουργούς του οι οποίοι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλουν να προσθέσουν περισσότερες γλώσσες εντοπισμού, πέραν της αγγλικής.

Αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά, κάντε το εδώ.

Fecewash, Facewash, Καθαρίστε το προφίλ σας στο Facebook

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
b21

Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα ή θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι;

Giannis Charp

Νομίζω ότι το facebook πρέπει να αρχίσει να ενσωματώνει τέτοιες λειτουργίες και να μην χρειάζονται “τρίτοι” να το κάνουν αυτό.

Giorgos Sid

Όντως η σελίδα είναι αξιόπιστη; Δοκίμασε κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.