Flickr Video HD

Αλλαγές και προσθήκες για όλους τους λογαριασμούς του Flickr, δωρεάν και PRO. Όλοι οι χρήστες με δωρεάν λογαριασμούς θα μπορούν να ανεβάζουν δυο βίντεο το μήνα ενώ οι χρήστες με PRO λογαριασμούς (24,95 δολάρια) θα συνεχίσουν να ανεβάζουν απεριόριστα βίντεο αλλά και βίντεο ποιότητας High-Definition (HD). Τα υψηλής ευκρίνειας βίντεο θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι (PRO και free) αρκεί να επιλέξουν το εικονίδιο με τη σήμανση HD στο κάτω δεξί μέρος του player.

, Flickr Video HD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Flickr iPhone

Το iPhone χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες του Flickr

To iPhone είναι η συσκευή που χρησιμοποίησαν περισσότερο οι χρήστες του Flickr για λήψη φωτογραφιών το 2017, σύμφωνα με στοιχεία του γνωστού site φωτογραφιών.

Internet Flickr iPhone

Flickr: Το 2015 οι περισσότερες φωτογραφίες ανέβηκαν από iPhone

Το Flickr αποκάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στις βάσεις δεδομένων του μέσα το 2015. Όσο αφορά τον εξοπλισμό στην κορυφή είναι το iPhone με 42% των φωτογραφιών, με τις Canon DSLR να ακολουθούν με 27% και τις Nikon DSLR με 16%.

Smartphones Flickr Nokia Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020, Το δεύτερο δημοφιλέστερο Windows Phone στο Flickr

Σύμφωνα με έρευνα, το Nokia Lumia 1020 είναι αυτή την στιγμή η 2η δημοφιλέστερη συσκευή με Windows Phone λειτουργικό σύστημα στο Flickr, και αναμένεται να ξεπεράσει σύντομα το γνωστό Nokia Lumia 920 σε σύνολο φωτογραφιών, αφού αναμένεται να παραμείνει για περισσότερο διάστημα στην αγορά. Τα κινητά της Φινλανδικής εταιρείας είναι αυτή την περίοδο η 11η […]

Software Flickr iOS

Flickr for iOS, Δείτε τα φίλτρα πριν από το κλικ

Ένα update που διατίθεται στους χρήστες iOS συσκευών που ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Flickr, επιτρέπει τη δοκιμή των φίλτρων που θα χρησιμοποιηθούν προτού να τραβηχτεί η φωτογραφία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να πάρουν μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνονται τα εφέ που επιλέγουν στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας.Παράλληλα, διατίθενται νέα εφέ, […]