Έρευνα | 4 στους 10 Έλληνες είναι online

, Έρευνα | 4 στους 10 Έλληνες είναι onlineΣύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσιευμένης έρευνας Web ID της Focus Bari για το διάστημα Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2007 η διείσδυση στο ίντερνετ από τον ελληνικό πληθυσμό ξεπερνάει για πρώτη φορά το 40% φθάνοντας το 42%. Σύμφωνα με τα στοιχεία ένα 40% έχει χρησιμοποιήσει το Internet μέσα στον τελευταίο μήνα.

Σχεδόν το 90% των χρηστών μπαίνουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ή συχνότερα, ενώ σχεδόν οι μισοί (46%) το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Από την έρευνα όμως προκύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Η διείσδυση στην ηλικιακή ομάδα 13-24 αγγίζει το 70%, στην ηλικιακή ομάδα 25-34 το 50% και στην ηλικιακή ομάδα 35-44 το 40%. Το 50% των Αθηναίων είναι online ενώ χρήση κάνει και το 1/3 του υπόλοιπου πληθυσμού.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

1 στους 5 έλληνες μπαίνει ίντερνετ κάθε μέρα.
Super.

Greekalian

Πολύ μεγάλο μου ακούγετε το ποσοστό.
Όπως και να΄χει θετικό το στοιχείο! 🙂

tasosvel

Για μένα το θέμα είναι εκτός από την Αθήνα να αναπτυχθούν και οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Όπου τα ποσοτά είναι αρκετά μικρότερα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.