Έρευνα | 4 στους 10 Έλληνες είναι online

, Έρευνα | 4 στους 10 Έλληνες είναι onlineΣύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσιευμένης έρευνας Web ID της Focus Bari για το διάστημα Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2007 η διείσδυση στο ίντερνετ από τον ελληνικό πληθυσμό ξεπερνάει για πρώτη φορά το 40% φθάνοντας το 42%. Σύμφωνα με τα στοιχεία ένα 40% έχει χρησιμοποιήσει το Internet μέσα στον τελευταίο μήνα.

Σχεδόν το 90% των χρηστών μπαίνουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ή συχνότερα, ενώ σχεδόν οι μισοί (46%) το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Από την έρευνα όμως προκύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Η διείσδυση στην ηλικιακή ομάδα 13-24 αγγίζει το 70%, στην ηλικιακή ομάδα 25-34 το 50% και στην ηλικιακή ομάδα 35-44 το 40%. Το 50% των Αθηναίων είναι online ενώ χρήση κάνει και το 1/3 του υπόλοιπου πληθυσμού.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

1 στους 5 έλληνες μπαίνει ίντερνετ κάθε μέρα.
Super.

Greekalian

Πολύ μεγάλο μου ακούγετε το ποσοστό.
Όπως και να΄χει θετικό το στοιχείο! 🙂

tasosvel

Για μένα το θέμα είναι εκτός από την Αθήνα να αναπτυχθούν και οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Όπου τα ποσοτά είναι αρκετά μικρότερα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.