To Forgotify παρουσιάζει τα “άγνωστα” τραγούδια του Spotify

Σάββατο απόγευμα, κάθεστε στον υπολογιστή σας και ανοίγετε το Spotify. Για μία ακόμη φορά, αναπαράγετε την λίστα “Top 100 Indie Tracks on Spotify” και ακούτε τα ίδια τραγούδια που ακούγατε και χθες (ίσως και προχθές..). Αν θέλετε να βιώσετε μία ξεχωριστή και πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία, δεν χάνετε τίποτα απ’το να δοκιμάσετε το Forgotify.

Σύμφωνα με το Spotify, μέσα στα 20 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια που εμπεριέχονται στις συλλογές του, τουλάχιστον 4 εκατομμύρια δεν έχουν ακουστει ποτέ από τους συνδρομητές του. Έτσι λοιπόν, το Forgotify σκέφτηκε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στα τραγούδια αυτά, προσθέτοντας τα σε μία λίστα στην σελίδα του.

Η υπηρεσία σας προτείνει άγνωστα τραγούδια από την λίστα, τα οποία έχετε την δυνατότητα να ακούσετε πρώτοι σε ολόκληρο τον κόσμο!

Προσοχή! Μόλις ακούσετε ένα τραγούδι στο Forgotify, τότε αυτόματα δεν μπορεί κανένας άλλος να το ακούσει. Γι’αυτό, μπορείτε να προσπεράσετε όποιο τραγούδι δεν σας ελκύει το όνομα ή ο τραγουδιστής του πατώντας ‘next’.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε το Forgotify είναι να βρίσκεστε συνδεδεμένοι στο Spotify.

Καλή ακρόαση!

, To Forgotify παρουσιάζει τα “άγνωστα” τραγούδια του Spotify

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Έξυπνο αλλά και χαζό ταυτόχρονα ο λόγος απλός “Μόλις ακούσετε ένα τραγούδι στο Forgotify, τότε αυτόματα δεν μπορεί κανένας άλλος να το ακούσει. “

Μιχάλης

Ώρα να ακουσω λίγο μουσική τώρα το απογευματάκι .
techblog συνεχίστε έτσι να μας ενημερώνεται για τα πάντα στην τεχνολογία και όχι μόνο για κινητά και ταμπλετ που γινοταν για λίγο καιρό . Μάλλον έπιασε τόπο το survey.

forgotifyHater

καμία σχέση με το spotify!!!μα πως κάποιος να ακούσει τέτοια κομμάτια από την δεκαετία του ’60!!
παντως καλή ιδεα και επίσης καθομαι και τα εξερευνώ κανενε μεσάωρο!!ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ PLAY AN `ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩς ΔΕΝ [ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ..γιατί ακόμα και για 1 δευτερόλεπτο να το ακούσετε δεν πρόκειτε να το ακούσει κανένας άλλος το συγγεκριμένο τραγούδι και είναι κρίμα

forneverarrow

Δηλαδή για να καταλάβω, βγάλανε εφαρμογή για να ξεφορτωθούν σιγά σιγά οσα κομμάτια δεν ακούγονται?? Άκυρη κίνηση μου φαίνεται. Πάντως το κανονικό Spotify δεν ο αλλάζω. Αν κάνουν και την έκδοση για Android smartphones να παίζει κανονικά και οχι μόνο τυχαία αναπαραγωγή, θα τα σπάει.

Βαγγελης

Προφανώς όταν λέει πως δεν μπορεί κάποιος να το ξανακούσει.. Εννοεί στο forgotify.. Αν το ψάξει μπορεί να το ακούσει.. Επίσης με την προσφορά της Cosmote με premium στα 5 ευρώ πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια.. Ειδικά στο κινητό δεν έχω πλέον αποθηκευμένα τραγούδια στην μνήμη.. Κατεβάζω αβέρτα λίστες και πίανουν λιγότερο χώρο.. Και να μην ξεχάσω ότι έχω και δωρεάν streaming οπότε ακόμα και χωρις mb μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικότατα..

Οκ ακούγομαι σαν διαφήμιση:ρ αλλά πραγματικά αξίζει…

Πέτρος Π

Βαγγέλης συμφωνώ απόλυτα…. Το spotify είναι καταπληκτική λύση για κάθε σοβαρό μουσικόφιλο 🙂 Να σε ρωτήσω, αυτό με το streaming τι ακριβώς είναι..? Δεν χρειάζεται να έχεις σύνδεση, δεν καταναλώνει δεδομένα?

theo

@Πέτρος Π απότι δίαβασα η cosmote δεν σε χρεώνει τα δεδομένα που κατεβάζεις μέσω 3g/4g απο το spotify αν πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. είχε και προσφορά 2 μήνες δώρο χωρίς χρέωση. πέζει να ισχύει ακομα. ψάξε το

Denis

Το Spotify να βάλει επιλογή για άλμπουμ σε iPhone δε γινεται να τα ακούμε ολα σούμα .
Μέχρι τοτε θα χρησιμοποιώ το deezer που ειναι μακράν πιο οργανωμένο !κ ας κάνει 7 ευρω το μήνα

μιχαλης

Αυτο με την cosmote είναι ότι σου έχει δωρεαν streaming μέσω δεδομένων χωρίς χρέωση δηλαδη ανεξαρτητα απο το αν έχεις πακέτο δεδομένων , μέχρι τις 31/3 . Το έχω και εγώ το Spotify αλλα βεβαια στα windows phone δεν μπορώ να το χαρώ και τόσο γιατι λείπει το ραδιόφωνο . Όσον αφορά τα αλμπουμ δεν ξέρω τι παίζει στα iPhone αλλα πάντως και στα αντροιντ και στα wp8 αμα ψάξεις για ένα αλμπου στο βρισκει και μπορείς να το παίξεις όλο.

Βαγγελης

Όπως είπανε και τα παιδιά απλά ανοίγω το Data του κινητού και έχω δωρεάν πρόσβαση στο Spotify τώρα όσο για το όριο στις 31/3 κάτι μου λέει οτι θα πάει παραπέρα γιατί όταν ξεκίνησε η προσφορά έλεγε οτι θα τελείωνε 31/1 :Ρ

forneverarrow

@μιχαλης: προφανώς εννοεί ότι δεν μπορείς να ακούσεις οποίο κομμάτι θέλεις. Αυτο δεν γίνεται ούτε στο Android. Έχει μόνο τυχαία σειρά. Αυτό που έλεγα και παραπάνω. Αφού η αντίστοιχη free έκδοση για pc και tablet δεν σε περιορίζει, στα smartphones γιατί?

μιχαλης

Εγώ απαντησα στο τέλος στον Denis που έλεγε κάτι για τα αλμπουμ αλλα μάλλον και αυτος το δωρεαν έχει για αυτο και δεν τον αφήνει να παίξει ότι θέλει . Με τους περιορισμούς το βρισκω εγώ δικαιο γιατι κάποια πλεονεκτήματα πρέπει να έχουν και οι χρηστές με premium .

forneverarrow

@μιχαλης: δεν διαφωνώ. Αλλά μιλάω για κάτι που υπάρχει στις δωρεάν εκδόσεις σε ipad και pc, ενώ δεν υπάρχει στη δωρεάν για κινητά. Και εγώ σκέφτομαι να κάνω μια premium πλέον γιατί κυρίως ακούω μέσω του smartphone.

spotifytilltheend:)

αυτό που κάνει η σελίδα είναι να μας λέει τα τραγούδια που δεν έγιναν αναπαραγωγή ποτέ στο spotify αν όμως πατήσει κάποιος το play τότε φεύγει από τα τραγούδια που δεν ακούστηκαν ποτέ..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.