Η Forthnet αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7Gbps

, Η Forthnet αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7GbpsΗ Forthnet αναβάθμισε εκ νέου τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7Gbps, θέτοντας σε λειτουργία ένα ακόμη ιδιόκτητο διεθνές κύκλωμα STM-16 (2,5Gbps). Το νέο διεθνές κύκλωμα εξασφαλίζει στους χρήστες του δικτύου της Forthnet μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης με το διεθνές Internet, επιτρέποντάς τους να ζήσουν πραγματικά την εμπειρία του broadband.

Συνεγκατάσταση σε αστικά κέντρα ΟΤΕ και δικτύου Οπτικών Ινών
Η Forthnet έχει ολοκληρώσει τις εργασίες συνεγκατάστασης εξοπλισμού ADSL2+ σε περισσότερα από 40 αστικά κέντρα του ΟΤΕ, προσφέροντας ήδη ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής και σχεδόν στη μισή έκταση της περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, για τη διασύνδεση αυτών των αστικών κέντρων με το δίκτυό της, η εταιρεία έχει ήδη στην ιδιοκτησία της περίπου 800 χιλ. οπτικών ινών, εκ των οποίων έχει ολοκληρώσει τις διαδρομές 166 χιλιομέτρων εντός των αστικών κέντρων ενώ τα υπόλοιπα αφορούν διαδρομές μεταξύ πόλεων. Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το τέλος του έτους να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες στο 80% του ελληνικού πληθυσμού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.