Forthnet Live Streaming, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Τυχεροί οι φίλοι της στρογγυλής θεάς και συνδρομητές της Forthnet. Το ντέρμπυ των “αιωνίων” Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αυτό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά και από το γήπερο Καραϊσκάκη, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους με live streaming.

Εδώ και μερικές αγωνιστικές η Forthnet έχει δώσει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολοθούν με live streaming, επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Superleague. Οι συνδρομητές Forthnet το έχετε δοκιμάσει; Είναι καλή η ποιότητα; Είναι εύκολη η σύνδεση;

Για εμάς του υπόλοιπους το Σάββατο θα υπάρχει και η ΝΕΤ!

, Forthnet Live Streaming, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Από το Δελτίο Τύπου της Forthnet:
“Δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, στις 19.20, μπείτε στο www.novasports.gr, στην ενότητα Live Streaming, πατήστε PLAY και συνδεθείτε ζωντανά με το Studio όπου το ανατρεπτικό πάνελ θα σχολιάζει όσα θα συμβαίνουν στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», τις κινήσεις των δύο προπονητών και τις συνθέσεις των ομάδων, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.
Στη συνέχεια παρακολουθείστε σε ζωντανή σύνδεση από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και σχόλιο των Φίλιππου Συρίγου, Κώστα Νικολακόπουλου και Γιώργου Γκόντζου και φυσικά μετά το τέλος του αγώνα μείνετε συνδεδεμένοι για να ακούσετε τα συμπεράσματα, τα σχόλια και την κριτική των τριών δημοσιογράφων.”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techfansGR

Εγω το εχω δοκιμασει μια φορα δηλαδη μπηκα κανονικα ποιοτητα της εικονας ολα καλα αλλα οταν το ξαναδοκιμασα δεν μου εβγαζε τον player δεν ξερω ισως δεν ειχανε αγωνα…

makis

μια χαρά ήταν, χωρίς προβλήματα.
Το πρόβλημα είναι ότι τα παιχνίδια που δείχνει δεν είναι τα ντέρμπυ…..ή τα έχει και η ελεύθερη ΝΕΤ

giannis

Πολύ καλή ποιότητα καμμία σχέση με τα links που ψάχνουμε κάθε φορα για τους αγώνες.Αρκετά καλή ποιότητα και χωρίς να κολλάει καθόλου.Απλά επιλέγονται όπως είναι φυσιολογικό αγώνες μικρότερων ομάδων
@techfansGR απλά δεν θα είχε αγώνα.Κανα 10λεπτο πρίν την έναρξη βάλ’το
Πάντως για το συγκεκριμένο παιχνίδι όντως αφού το έχει και η ΝΕΤ εντάξει ψιλοάχρηστο

z3r0

Πρέπει να είμαι συνδρομητής τις Νοva η μου φτάνει μονο που έχω Forthnet?

giannis

φτάνει που έχεις forthnet

Dimitris

Όσοι δεν έχουν Forthnet μπορούν να το δούν και απο το http://www.woop.gr (και σε HD).

Frank16Gr

ενω εχω forthnet μου λεει:

“Οι αγώνες είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά μέσω του δικτύου Forthnet. Για τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε εδώ. ”

Απλα το αναφερω, επικοινωνησα και μαζι τους και περιμενω απαντηση …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.