Έχεις Forthnet, βλέπεις αγώνες της Superleague από τον υπολογιστή σου

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Forthnet στο broadband και της Nova στα media κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

, Έχεις Forthnet, βλέπεις αγώνες της Superleague από τον υπολογιστή σου

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming (που βρίσκεται αυτό, δεν το βλέπω!) – προσπαθήστε εδώ – Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Νάτα και τα καλά του δικτύου μου!!! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε.

STEVE JOBS

Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις νοβα? Απλώς σύνδεση forthnet?

Ωχ θα γονατίσει και άλλο η σύνδεση. Sαββατοκύριακο θα μπαινω απο τον γείτονα που έχει ote.

Γράψτε εδώ τι ταχύτητα πιανετε με την φορθνετ? Εγώ πιάνω μεχρι 4-5 megabits στην καλύτερη

Vasilis Bouras

Ήμουν συνδρομητής τους αλλά είχα πολλά προβλήματα χρεώσεις που δεν είχα κάνει πέρα από την κάλυψη του συμβολαίου και επίσης συχνές αποσυνδέσεις δικτύου. Πολύ καλή η κίνηση τους και πραγματικά χρήσιμη όμως πιστεύω πως το κάνουν γιατί τελευταία χάνουν συνδρομητές από hol & cyta ακόμα και ΟΤΕ. Γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό;

Paguerunner

Καλα κρασια , αργα το θυμηθηκαν.Αντι να δειξουν κανενα ντερμπι.Παλι στην παρανομια θα τα δουμε!!!!!!!!Εδω Ζωγραφου παιζω μεχρι 1 Mbps καθαρη ταχυτητα κατεβασματος στο mtorrent.

Γεωργία Κ.

Πολύ καλή περίπτωση! Και εγώ κάτοχος forthnet είμαι, μένω κέντρο – Πλάκα και με speed test έχει φθάσει μέχρι 11Mbps. Και ταχύτητα κατεβάσματος φθάνει μέχρι 1.48-1.50 Mbps. Τα βράδια είναι λίγο πιο αργή η σύνδεση προφανώς γιατί μπαίνουν περισσότεροι στο δίκτυο.
Αν και είμαι κάτοχος του πακέτου μαζί με nova θα ήθελα να το δοκιμάσω να δω πως φαίνεται και τι παίζει.

Manolis

1.7-1.8 mbps se mtorrent me 24ra Connex alla me polla seed sta ilissia 😀

honda

να ρωτατε τους γειτονες στην περιοχη σας που εχουν ιντερνετ πριν βαλετε για να δειτε τη ταχυτητα εχουν παιζει ρολο το δικτιο του οτε σε καθε περιοχη αλλου ειναι πολυ καλο αλλου μετριο και αλλου χαλια επομενως οτι παροχο και να βαλετε η ταχυτητα σας θα ειναι ιδια με αυτη του οτε γι αυτο μην παραμυθιαζεστε απο τον οτε οτι εχει το καλυτερο ιντερνετ το πιο ακριβο ναι εγω εχω 1.6mbps και μενω γκυζη ο γειτονας μου εχει conex και εχει 1.7mbps

kostaspngs

Το θέμα είναι ότι θα παίζει επιλεγμένα παιχνίδια και από ότι καταλαβαίνω θα είναι τα παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.