FreedomPop, Το πρώτο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με πάγιο 0 [USA]

Στην Αμερική η εταιρεία FreedomPop που ενοικιάζει υπηρεσίες από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Spint προσφέροντας οικονομικά προγράμματα συμβολαίου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας το πρώτο εντελώς δωρεάν συμβόλαιο κινητής με 500MB mobile internet, 500 SMS και 200 λεπτά χρόνου ομιλίας κάθε μήνα και για πάντα! Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά του smartphone ΗΤC Evo Design 4G και η χρήση αυτού με την κάρτα SIM που παρέχει η εταιρεία.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να μάθω πόσο θα κοστίζει το HTC Evo το οποίο και είναι μοντέλο διετίας, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει μια λογική τιμή. Η FreedomPop αναφέρει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσει και νέες συσκευές συμβατές με το νέο της δωρεάν πρόγραμμα. Σημειώστε ότι η υπηρεσία μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τα smartphone που θα παρέχει η εταιρεία.

Πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο; Θα θέλατε να έχετε μια παρόμοια επιλογή και στην Ελλάδα;

www.freedompop.com
FreedomPop, FreedomPop, Το πρώτο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με πάγιο 0 [USA]

FreedomPop, FreedomPop, Το πρώτο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με πάγιο 0 [USA]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
balantis7

Η εταιρία από που κερδίζει;;;

christos

@balantis7

υποθέτω από την πώληση κινητού και από τις χρεωσεις μετά τον χρόνο ομιλίας/sms/mb που προσφέρει.
άλλωστε για τα δεδομένα της Αμερικής τα 500MB νομίζω είναι λιγα. εκεί δεν εχουν κυρίως απεριοριστα πακέτα και ακούν μέχρι και streamed μουσική μέσω του data plan?

sokopa

Φαντάζομαι από τις πωλήσεις των κινητών και από όσους ξεπεράσουν το όριο των λεπτών/μηνυμάτων/mb (αυτά μου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες πηγές)

Πάνος

Πολύ ενδιαφέρον. Θα το ήθελα και εδώ

charis

Παλια η δική μας Vodafone είχε σύνδεση χωρις παγιο, ωστοσο δεν προσφερε κάτι. Δηλαδή χρεωνοσουν τις κλησεις και τα υπόλοιπα κανονικά! Παρόλα αυτα ομως δεν σε αναγκαζε να αγοράσεις καποια συσκευή

GfK

Εγώ έχω “cosmote μηδενικό πάγιο”
Πιο τίμιο απ όλα.

Δε μιλας, δεν πληρώνεις, λογαριασμός μηδενικός

Alex

Θα το δινουν αρχικα με 99 και στη συνεχεια με 149 δολαρια. Οι συσκευες λενε οτι θα ειναι refurbished.

https://www.forbes.com/sites/tomiogeron/2013/10/01/freedompop-launches-free-phone-service-with-htc-evo-design

pandelis

Λοιπόν το πιο πιθανό σενάριο είναι η εταιρία να κερδίζει πρώτον απο την πώληση των κινητών , δεύτερον απο πιθανές δημοσκοπήσεις και έρευνες που θα γίνονται αυτόματα αφού προϋπόθεση είναι η δικιά της κάρτα sim , τρίτων απο αυτοματοποιημένες σελίδες και παροχές μέσω ιντερνετ αφού και πάλι θα παίζει ρόλο η κάρτα sim….βασικά θα κερδίζει πολλά κακά τα ψέματα!! Οσο αναφορά τη χώρα μας δεν μπορεί να γίνει εκ τον πραγμάτων γιατί ακομή είναι πολύ δύσκολο στις επικοινωνίες να μη παίζει κανένα ρόλο ο ΟΤΕ και το κράτος αφού πάντα θα πρέπει να πληρώνουμε φόρους και διάφορες τέτοιες mαmακίτσες …..!!! Αλλα δε θα ηταν και άσχημο !!!

Alex

At your services my lord…

Και γω παντως ετσι νομιζω. Προκειται για πολυ καλο deal…δεν κοιταξα εαν “παιζει” και φορητοτητα.

Vasilis

99$ κοστίζει Κώστα το κινητό

vagsvr

Εξαιρετικη προσφορα, αλλα ισως μετα το περας των λεπτων ομιλιας η χρεωση να μην ειναι και τοσο χαμηλη..Υποθετω εεε..

Π.Χ. οπως τεραστια Ryanair, καθε εξτρα κιλο στη βαλιτσα ειναι 20€..Ισως υποχρεωσει η εταιρια μετα απο ενα χρονο χρησης της υπηρεσιας-προσφορας, αγορα νεου κινητου αλλα πολυ μεγαλυτερης αξιας..

Πιστευω οτι κατι κρυβεται! Αν οχι, ειναι ΤΕΛΕΙΟ…

sokel

Άντε και στα δικά μας αλλά εδώ έχουν βρει Μ….. που νομίζουν το προπληρωμένο για δωρεάν
η ενλόγο εταιρία θα κερδίζει από την κατανάλωση του επιπλέον και ότι θα τρέξουν αρκετοί να γίνουν πελάτες της μετά θα πάρει τους πελάτες της και θα πάει στις χρηματαγορές και θα βγάλει της κάλτσες της από της αγοραπωλησίες της δική της μετοχής

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ολα καλα αλλα ρε παιδια υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος του παγιου και τα λεπτα ομιλιας …οπως αξιοπιστια δικτυου ,ασφαλεια δεδομενων ,ποιοτητα υπηρεσιων,εξυπηρετηση ,το τζαμπα δεν ειναι παντα και το καλυτερο …

tsou re

Μαλλον τους ειχαν ξεμινει πολλα htc evo χαχαχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Internet Social Media TikTok USA

ΗΠΑ: Επιταχύνουν τον αποκλεισμό του TikTok

Οι ΗΠΑ επιταχύνουν τις διαδικασίες για το νομοσχέδιο που σχετίζεται με το TikTok και τα θέματα εθνικής ασφαλείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Κέβιν Μακάρθι.

Business Social Media TikTok USA

TikTok: Ο Shou Zi Chew “απολογείται” στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Ενώπιον του αμερικάνικου Κογκρέσου αναμένεται να βρεθεί ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew μετά τις κατηγορίες για παραβίαση των δεδομένων των χρηστών και τον αποκλεισμό της εφαρμογής σε αρκετές χώρες του πλανήτη.

Smartphones Facebook Instagram Meta

Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Η Meta λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Facebook και Instagram να διαθέτουν επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά έναντι πληρωμής.