Gamato.info, Συλλήψεις από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στη σύλληψη έξι ατόμων για παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω Διαδικτύου προχώρησε η αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη. Όπως διαπιστώθηκε, όλοι τους συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info είτε ως διαχειριστές (MODERATOR) και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια) είτε ως επίσημα μέλη (VIP member) και προέβαιναν εξίσου στο διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια).

, Gamato.info, Συλλήψεις από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Η ανακοίνωση:

“Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού για την πάταξη του φαινομένου της «πειρατείας μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη όπου σχηματίστηκαν δικογραφίες για ένδεκα (11) ημεδαπούς εκ των οποίων συνελήφθησαν οι έξι (6) κατηγορούμενοι για τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» και υπέβαλλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας οι οποίοι από κοινού εκτός των άλλων ανέβαζαν (upload) και στην συνέχεια διαμοίραζαν χωρίς την προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιρειών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες και παιχνίδια) στην ιστοσελίδα www.gamato.info την οποία και είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από ψηφιακή ανάλυση των καταγγελλομένων κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσ/νίκης την 9-3-2010 πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς κατ’ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info είτε ως διαχειριστές (MODERATOR) και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια) είτε ως επίσημα μέλη (VIP member) και προέβαιναν εξίσου στο διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια).

Παράλληλα μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ΙΝΤΕΡΠΟΛ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές Ευρωπαϊκής χώρας για τις δικές τους ενέργειες καθόσον δύο εκ των κατηγορουμένων διαμένουν στην αλλοδαπή.

Η εν λόγω ιστοσελίδα είχε 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16.000.000 επισκέψεις όπου ήταν το δημοφιλέστερο Ελληνικό site παράνομου διαμοιρασμού Κινηματογραφικών Ταινιών ,Μουσικών κομματιών, Λογισμικού, Παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρείες εμπορίας αυτών παράλληλα με την φοροδιαφυγή.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι επτά (29) σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο (2) εξωτερικοί, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, εξακόσιοι τέσσερις (604) οπτικοί ψηφιακοί δίσκοι.

Σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρεία ερευνών παρ’ όλο που πραγματοποιείται σημαντική πρόοδος στην καταπολέμηση της πειρατείας στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών με το υψηλότερο ποσοστό πειρατείας, με 57%, ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία (68%) και η Ρουμανία (66%).

Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικού –που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού- ξεπέρασε το όριο των $50 δισ. για πρώτη φορά το 2009.

Με εξαίρεση τις απώλειες από τις ισοτιμίες, οι οικονομικές απώλειες για την Ελλάδα ανέρχονται σε €171 εκατομμύρια μόνο για παράνομο λογισμικό ενώ αν προσθέσουμε και τα Πνευματικά δικαιώματα από τις Κινηματογραφικές ταινίες ,μουσικά τραγούδια, παιχνίδια κ.α συνολικά οι απώλειες τα τελευταία 7 έτη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εταιρειών πλησιάζουν το 1 δις ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της Πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων.

Την εποπτεία όλων των ερευνών είχε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Σακελλάκος Ιωάννης παράλληλα με την αρμόδια Εισαγγελέα για την Δίωξη των Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων κ. Ράικου Ελένη. Οι συλληφθέντες μαζί με τις σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς.”

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antreas Psyntrides

διαχειριστές (MODERATOR)?!!?? Μάλλον εννοείς Συντονιστές (MODERATOR) ή Διαχειριστές (Administrators)… Details βασικά αλλά εντάξει!

Κώστας Βλαχάκης

Οπως το αναφερει η επισημη ανακοινωση. Δεν εχω παρεμβει.

isidorosr20595

Είναι Guest blog post. Δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Κώστας.
“κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι επτά (29) σκληροί δίσκοι”

Μα γιατί να την πληρώσουν τα παιδιά που τα έλεγχαν και όχι οι δημιουργοί της σελίδας; έλεος…

Staf

Βασικα Ισιδωρε πιστευω πως και αυτοι που την ηλεγχαν την σελιδα επερναν το κατιτις τους!Τι να πει κανεις.?.Ειναι ενα θεμα που δεν επιδεχεται πολλα σχολια..

REDODIN-7-

Τα λογια ειναι περιττα , αν νομιζουν πως κλεινοντας το γαματο η αλλα τετοια site θα ανεβασουν της πωλησεις κανουν πολυ μεγαλο λαθος αν θελουν να το πετυχουν αυτο η λυση ειναι μια και γνωστη να ριξουν της τιμες δεν ειναι δυνατον π.χ μια κονσολα να εχει 180 ευρω και ενα παιχνιδι 60 ευρω ο μεσος ελληνας και ειδικα οι νεολεα ειναι αδυνατον να καληψουν τετοιο κοστος .

Κώστας Βλαχάκης

REDODIN-7-, Συμφωνώ, η λύση είναι να μειώσουν τους μεσάζοντες και τις τιμές. Επιλογές για download πειρατικού υλικού, υπάρχουν χιλιάδες στο ίντερνετ.

isidorosr20595

Αν θέλανε να τα κλείσουν θα τα είχαν κλείσει, δεν τους συμφέρει όμως να τα κλείσουν.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να κατεβάσεις πειρατικό ( πχ RadipShare ) αλλά τα κυριότερα μέρη ( torrent sites ) θα είχαν κλείσει και θα ήταν λίγο πιο δύσκολο να βρεις. Και αν και τα ίδια μέρη ( RadipShare ) έκαναν έλεγχο θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο, σχεδόν αδύνατο. Έχω δει κάποια πειρατικά στο RadipShare που τα έχει διαγράψει η ομάδα διαχείρησης…

fotis

Μέρη για να κατεβάσεις παράνομα αρχεία υπάρχουν πολλά και δεν πρόκειται να εκλείψουν ποτέ γιατί οι πάροχοι βγάζουν λεφτά πουλώντας γρήγορες συνδέσεις σε άτομα που κατεβάζουν από αυτά. Αν δεν υπήρχαν τα torrents πόσοι από εμάς θα χρειάζονταν 24άρα σύνδεση; Άλλωστε και να έκλεισε το gamato κάποιος άλλος tracker θα ανοίξει.

techfans.gr

Ενταξει το τελος δεν ηρθε…λυσεις εχουμε!
Το θεμα ειναι αυτοι τωρα τι θα παθουνε?????

Jannis

Παιδια η ουσία είναι η εξής :

Κανένας δεν θα τους έπιανε.. αν δεν έκαναν το λαθος να βάλουν διαφημίσεις στο site τους και να τα παίρνουν άρα ΧΟΝΤΡΑ από αυτές. Δεν μπορεί και να μοιράζεις παράνομα υλικό και να βγάζεις λεφτά από αυτό.Δυστυχώς έγιναν καθαροί ληστές μετά από αυτό!

Κατα τα άλλα για όλους αυτούς που λενε ΝΑΙ στο δωρεαν υλικό …. να υπενθυμίσω οτι στο τέλος θα μείνουνε με τις HD TV τους φορητούς σκληρούς και τα dvd/bluray στο χέρι αφού δεν θα έχουν πλέον τιποτα να αναπαράγουν αφού η πειρατεία θα τα έχει ήδη καταστρέψει…

Όπως αλλάζουμε σαν αναλώσιμα πλεον τις τηλεορασεις και τα ηλετρονικα μας θα πρέπει να δίνουμε και ένα ποσοστό στους δημιουργούς τις “πρωτης ύλης” όλων αυτών των αναπαργωγικων μεσων που έχουμε μαζεψει σπίτια μας!

REDODIN-7-

Eγω εχω την εξης απορια η τεχνολογια εχει φτασει πλεον σε πολυ ψηλα επιπεδα στης περισοτερες χωρεσ του κοσμου , γιατη λοιπον οι εταιριες δεν φτιαχνοθν καπιους σερωερ που οχι μονο θα κατεβαζουμε παιχνιδια αλλα και η ταινιες αλλα θα τα ενοικιαζουμε κιολας κατι σαν ηλεκτονικο βιντεοκλαμπ τοσο δυσκολο ειναι η απλα θελουν να μας τα παιρνουν.

Υ.Γ
Επισης θελω να πω πως υπαρχει προβλημα στα βιντεοκλαμπ δεν τους εφτανε η πειρατια ηρθε και το κτηπημα απο της ιδιες της εταιριες και αναφερομε στο windows live game id , ενας φιλος που εχει καταστημα μου ειπε οτι δεν φερνει παιχνιδια γιατη οταν καπιος το εοικιαση και γραφτη για να παιζει online δεν μπορει να παιξει αλλος το παιχνιδι οποτε δεν μπορει να ενοικιαστη ξανα.
Αραγε αυτο εγινε καταλαθως απο την microsoft η σκοπιμος ???

Theodore

Ας αφηνανε ελευθερη την προσβαση,μετα απο μια 5ετια απο την κυκλοφορια του υλικου.Οχι 70 χρονια, μετά το ΘΑΝΑΤΟ του δημιουργου.

Ed

Το παρουσιάζουν λες και είναι η μοναδική σελίδα που υπάρχει για τέτοια δραστηριότητα στην Ελλάδα…βγάζουν μπούρδες στον αέρα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να στρέψουν αλλού τη προσοχή…ναι, καλά…

Ενώ θα έπρεπε να είναι στη φυλακή ποοοοοοολλοι άλλοι – δυστυχώς γνωστοί στη ΓΑΔΑ, απλά πέρα βρέχει – διαταγές από τα “ρετιρέ”

Επίσης δεν είναι και “σατανική σύμπτωση” ότι τις επόμενες μέρες, θα γινόταν η γενική απεργία;

gina

Σημερα 12/3/2010 ολοι στην διαμαρτηρια για το κλεισιμο του gamato.info και για τα παιδια που τα εκλεισαν μεσα.Στις 5 το απογευμα εξω απο τη Βουλη στην Αθηνα.Πορεια γινεται και στη Θεσσαλονικη.

https://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=353316083931&index=1

Staf

Εγινε μεγαλος ντορος τελικα..Σε ολα τα καναλια, το ειχαν θεμα στις ειδησεις..

Mitsos The Great

Εγώ γιατί πιστεύω πως θα ανοίξει πάλι σε λίγο καιρό???Οι Servers είναι στο εξωτερικό οπότε δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς. Οι 3 αφέθηκαν ελεύθεροι με κάποιους όρους…

Παναγιωτης

eklise gia panta? :((((((((((

Staf

Παιδια λογω του οτι οι servers (οπως λενε και πιο πανω) ειναι εξω πολυ πιθανο να ξανα ανοιξει αλλα εννοειται με αλλη ονομασια..Βut who cares??Τοσα αλλα sites υπαρχουν..

Theocharis

Εννοεται οτι θα ξανα ανοιξει και αυτη τη φορα θα ειναι καλυτερο και και οι δημιουργοι ποιο εξυπνοι ωστε να μη μπορει να τους κλεισει και να τους πειραξει κανεις, οπως εγινε με το piratebay.org,στη Σουηδια αν θυμαμαι καλα… (οχι οτι τωρα θα τους κανουνε και τιποτα, με αυτη τη λογικη να συλλαβουν και εμενα…αφου και εγω ανεβαζα οπως τοσοι αλλοι)… Και σιγα μη παω να δωσω 60 ευρω για ενα παιχνιδι Xbox απο τη στιγμη που το ιδιο το xbox κανει 180. Η πειρατεια δεν προκειται ποτε να σταματησει. Και ουτε θα μου μεινει ποτε η HD Tv στο χερι αφου παντου κυκλοφορουν σπασμενες HD ταινειες. Ειμαι βεβαια της αποψης οτι στην εποχη των Bluray και του High Definition να μη βλεπουμε ταινειες τραβηγμενες απο καμερες και μαλ@#$ιες γιατι τις ξεφτιλιζουμε και χανουμε την ποιοτητα…αλλα γιαυτο το λογο προτιμω να περιμενω καμμια βδομαδα ωστε να βγουν πειρατικα σε DVD η DVDSCR για να τις δω σε καλη ποιοτητα αλλα οχι και να περιμενω ενα χρονο για να βγει π.χ το AVATAR σε DVD…

Theocharis

και η χαζομαρα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι οτι εβγαζαν φραγκα απο διαφημισεις…αν δεν εβγαζαν τιποτα δεν θα τους πειραζε κανεις… Καποιους τους ενοχλει οταν κατι εχει μεγαλη ανταποκριση… Αλλα ρε φιλε… τα λεφτα μπορει να μου τα παρουνε ολα…Αλλα μεσα στο σπιτι μου παντα θα βλεπω πειρατικες ταινειες και δεν προκειται να τους δωσω φραγκο… 😉
Το κρατος τοσα λεφτα κλεβει και δεν ειδα να συλλαμβανουνε κανεναν…

Κώστας Βλαχάκης

Τώρα με τις ταινίες 3D, τέλος στα Cam.

isidorosr20595

Αν θέλετε να βλέπετε ταινίες νοικιάστε τις! 2 € είναι. Δεν είναι κάνα τεράστιο ποσό. Και αν θέλετε να την κρατήσετε βάλτε το DVD στον υπολογιστή σας και αποθηκεύστε το ( δεν είναι νόμιμο όμως) !

Staf

Isidore με τις ταινιες κατι γινεται..Ομως μονο ταινιες κατεβαζουμε απο τα εν λογω site?Eνα γνησιο cd κανει 20 ευρω.Ποιος θα αγορασει?.Aς ριξουν τις τιμες οι εταιριες πρωτα ,και μετα βλεπουμε ..

isidorosr20595

Όχι, φυσικά δεν πρέπει να ρίξουν τις τιμές για τις ταινίες! 7 € έχει ένα CD μουσικής. Μια ολόκληρη ταινία πόσο να κάνει;τόσα έξοδα έχει! και πολύ καλή είναι μάλιστα η τιμή τους.
Αν θες δωρεάν ταινία κάνε αυτό που είπα παραπάνω. Το έκανα πρόσφατα με το SAW5 και δουλεύει κανονικά! 🙂

Staf

Ποια cd εχουν 7 ευρω?Εγω προσφατα αγορασα του βερτη και ειχε 22 ευρω..Και ενα ακομη περσυ πηρα γνησιο (Πιεριδη) με 9 τραγουδια και ειχε 15.50..Δηλαδη ελεος..Και επισης αυτο που λες κ εσυ ειναι επισης παρανομο..Δεν εχει διαφορα απο τα torrents..

sparteos

Αρχικά ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους εμάς ότι η περιβόητη εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» εδώ και τουλάχιστον 7 χρόνια (συγχωρέστε με αν τα 7 χρόνια είναι 6 ή 8) από κάθε συσκευή που πωλείτε (σκληρός δίσκος, μνήμη, mp3 player, cd/dvd writer) ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ειδικό τέλος πνευματικών δικαιωμάτων και σε ετήσια βάση βάζει χοντρό χρήμα στη τσέπη της ακόμα και από ανθρώπους οι οποίοι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή τους να αποκτήσουν παράνομο υλικό.

Να μη ξεχνούμε ότι οι πλουτοκράτορες όπως η «Ε.Π.Ο.E.» έφτασαν στην θέση που είναι σήμερα επειδή εμείς αγοράζουμε τα προϊόντα τους και ξαφνικά αφού απόκτησαν τεράστια οικονομική δύναμη επέβαλαν τους δικούς τους φασιστικούς νόμους (βλέπε τέλος πνευματικών δικαιωμάτων) και σήμερα έχουν υπό την επιρροή τους και την εξουσία τους ολόκληρο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος το οποίο πάλι πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι με τους φόρους μας.

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι ζούμε σε μία Δημοκρατία όπου καθημερινά εκφράζει το χουντικό της πρόσωπο στους απροστάτευτους πολίτες της.

Και επειδή αρκετοί από εμάς θα βρεθούμε κατηγορούμενοι από την «Ε.Π.Ο.E.» για παράνομη κατοχή υλικού να γνωρίζετε ότι από την στιγμή που έχουμε πληρώσει πνευματικά δικαιώματα στο μέσο όπου είναι αποθηκευμένα υπέρ της «Ε.Π.Ο.E.» αυτόματα το υλικό γίνεται ΝΟΜΙΜΟ!

isidorosr20595

@Staf Το ανέφερα πως δεν είναι νόμιμο.
Στο Metropolis (στο Πειραιά) υπάρχουν πολλά CDs σε αυτή τη τιμή.

Staf

Nαι ρε Ισιδωρε τι cd ??Παρατραγουδα και Μπεζαντακου?

Theocharis

ρε Ισιδωρος…να βαλω το DVD και να την αποθηκευσω???… και γιατι να μην την κατεβασω και να την αποθηκευσω, αφου αυτος που την ανεβαζει εκανε αυτο που ειπες! Φιλε μου μια γνωμη ειπες και δεν σε λογοκρινω! Αλλα οπως ειπα και πριν γιατι να περιμενω 1 χρονο για να δω μια ταινια ενω μπορω πολυ πιο συντομα να την δω σε ποιοτητα ιδια με αυτη που θα βγει…εφοσον εχω HD Tv και δεν θα χασω τιποτα! αν το Avatar, η οποιαδηποτε αλλη ταινια εβγαινε 1-2 βδομαδες μετα την προβολη της στον κινηματογραφο και δεν θελανε να μας ξεζουμισουμε για να παμε να την δουμε, τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα! Εγω με την κοπελα μου δωσαμε 20 ευρω και ακομα απο 2 ευρω ο καθενας για να νοικιασουμε τα 3d γυαλια και να δουμε την ταινια… χωρια απο οτι μπουκωσαμε στον κινηματογραφο…

isidorosr20595

α. Για να βοηθήσεις το video club της γειτονιάς σου με τα 2 € σου.
β. Για να γλιτώσεις τον κόπο του κατεβάσματος. πχ θες το Hangover; πας στο DVD Club, την νοικιάζεις και την βλέπεις.
γ. Γιατί μπορείς να βρεις άπειρες ταινίες στο DVD Club.
δ. Για να βγεις και λίγο έξω από το σπίτι σου. ( όχι μόνο εσύ, δεν ξέρω καν αν ισχύει για σένα, γενικά μιλάω, παράδειγμα )
ε. Ας μην συνεχίσει κανείς άλλος αυτή τη συζήτηση γιατί είμαστε off-topic.

Staf

Kαι οι 5 λογοι …ακυρα..Οσο για το βιντεο κλαμπ της γειτονιας μου (κ αυτοι πειρατικα νοικιαζουν στον κοσμο).Να βοηθησω τους κλεφτες?

isidorosr20595

Τότε κατάγγειλε το.
Ο πρώτος λόγος είναι άκυρος; ξέρεις πόσα έχουν κλείσει επειδή κατεβάζετε και δεν νοικιάζετε; Ο δεύτερος είναι;
Εγώ δεν συνεχίζω άλλο και καλά να κάνετε και εσείς. Θα μιλήσω ξανά μόλις ασχοληθείτε με το gamato.info…

Staf

Eσυ δεν κατεβαζεις δηλαδη ε?Τεσπα δεν εχει πλεον νοημα η συζητηση.

Παιδια μαθαμε τι εγινε με τα υπολοιπα παιδια του gamato?Αποφυλακιστηκαν ολοι?

REDODIN-7-

Φίλε isidorosr20595 θέλω να σου πω καταρχήν πως και εγώ θα ήθελα να αγοράζω αντί να τα κατεβάζω πειρατικά αλλά δυστυχώς δεν έχω τα λεφτά και επίσης αρνούμαι όχι να πληρώσω αλλά να χρυσοπληρώσω κάποιο DVD η CD για να έχει ο κάθε Di Caprio η καθε Βανδη πανάκριβες βίλες και προσωπικά Jet . Tωρα που σου ξεκαθάρισα την γενική μου άποψη ας σου πω και κάποια πράγματα πιο γενικά . Και εγώ πριν ένα χρόνο νοίκιαζα κάθε μέρα DVD αλλά σταμάτησα για τους εξής λόγους 1) Πολλά DVD και ιδίως τα παλιά είναι όλο γρατσουνιές με αποτέλεσμα να κολαει η ταινία και να σου σπάει τα νεύρα . 2) Τα αντίτυπα είναι σχετικά λίγα με αποτέλεσμα να ψάχνεις σε διάφορα μαγαζιά μια ταινία και να κάνεις έως και 15 μέρες πολλές φορές για να βρεις να ενοικιάσεις ταινίες που θεωρούνται Blockbusters 3)Εκτός από ότι αργεί εως και ένα χρόνο πολλές φορές κάποιες ταινίες να βγούνε πολλές δεν έρχονται καν στην Ελλάδα κλασικά παραδείγματα το Yugioh να μην μιλήσω για άλλα Manga , επίσης πριν λίγο καιρό πήγα σε τρία πολύ γνωστά videoclub δεν αναφέρω το όνομα τούς για λόγους διαφήμισης να αγοράσω το House MD και μου είπαν πως… Συνέχεια »

Secra

Gamato.it, τι παίζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.