GETITNOW.GR, Με νέα ανανεωμένη εικόνα

Το ανατρεπτικό online megastore GETITNOW.GR, ύστερα από μερικούς μήνες λειτουργίας και αφού έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις, ανανεώνεται και παρουσιάζει τη νέα του εικόνα. Τεράστια ποικιλία προϊόντων από όλες τις κατηγορίες και για όλες τις ανάγκες, χαμηλές τιμές και προσφορές, εικόνες και βίντεο που θα σας μαγέψουν, είναι τα βασικά στοιχεία που θα κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

, GETITNOW.GR, Με νέα ανανεωμένη εικόνα

Κάθε επισκέπτης που μπαίνει στο GETITNOW.GR, με ένα απλό «κλικ» ανακαλύπτει ένα πραγματικό megastore με 200.000 προϊόντα από τις πιο διάσημες μάρκες της αγοράς. Ηλεκτρονικά είδη, Η/Υ και πληροφορική, βιβλία και μουσική, είδη για το σπίτι, είδη γυμναστικής, ηλεκτρικά εργαλεία και εξαρτήματα, ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα σε τιμές που θα σας εκπλήξουν!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Το site έγινε ακόμη πιο λειτουργικό, η πλοήγηση πάρα πολύ εύκολη και η διαδικασία αγοράς εξαιρετικά απλή.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στις φωτογραφίες, αφού όλα τα προϊόντα παρουσιάζονται με αρκετές λήψεις, ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να δει το προϊόν από όλες τις δυνατές γωνίες, να μελετήσει όλα τα χαρακτηριστικά, και να είναι σίγουρος για την τελική επιλογή.

Σημαντική καινοτομία στο GETITNOW.GR αποτελούν τα βίντεο, καθώς τα περισσότερα προϊόντα έχουν και συνοδευτικά βίντεο reviews από τους 3 experts – τον Tech Expert, την Shopping Queen και τον Gadget Maniac. Οι τρεις τους βοηθούν στη σωστή επιλογή αγοράς, καθώς προβάλουν τα προϊόντα αντικειμενικά, βάζοντας τον εαυτό τους στη θέση του καταναλωτή.

Επιπλέον, το GETITNOW.GR αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την πρωτοπορία του και παρουσιάζει για πρώτη φορά τις μοναδικές υπηρεσίες Click2Call και Click2Chat. Με το Click2Call, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του και ένας εκπρόσωπος του site επικοινωνεί άμεσα μαζί του. Με την υπηρεσία Click2Chat, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου, όπου οι εκπρόσωποι του site συζητούν σε πραγματικό χρόνο με τους επισκέπτες και τους παρέχουν βοήθεια σε κάθε πρόβλημα.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί κανείς να επισκεφτεί και ένα από τα 30 καταστήματα GETITNOW.GR που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά, εκτός από πληρωμές και παραλαβές, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων πωλητών, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ή να λύσετε κάθε απορία και πρόβλημα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Skiadman

Να πω την αμαρτία μου, δεν το ήξερα το κατάστημα, μπήκα τώρα πρώτη φορά διαβάζοντας το άρθρο. Δεν ξέρω πως ήταν πριν, αλλά τώρα είναι ακρετά ωραίο από μεριάς design, πρέπει να έχει πάρα πολλά προιόντα, μόνο στα laptop που έψαξα βρήκα πάρα πολλά μοντέλα και κάποια που δεν τα βρίσκεις σε άλλα ελληνικά sites.

Harris

Ευτυχώς ξεπέρασαν το στυλ ‘ ντίσκο’ που είχαν.Ήταν ξεπερασμένο, αν όχι αστείο και σίγουρα αδικούσε μία τέτοια σοβαρή προσπάθεια. Fail στο δημιουργικο,αλλα τουλάχιστον δεν έχουν αυτοκρατορικές τάσεις, έμαθαν το μάθημα τους.

Panos

Καλά ακόμα είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τους δυο μεγάλους ανταγωνιστές του. Βασικό πράγμα που λείπει είναι τα φίλτρα με βάση τα χαρακτηριστικά. Είναι τουλάχιστον πέντε χρόνια πίσω σε αυτό το θέμα γεγονός απαράδεκτο για νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.

stavros

Απο μια ματια που εριξα οι τιμες τους ειναι απαραδεκτα υψηλες.

Skiadman

Σε κάποια προιόντα έχει πολύ καλές τιμές. Στα laptops που κοίταξα εγώ και στα παιχνίδια.

kmir

Για ποιά ανανεωμένη εικόνα μιλάτε? Εδω έχουν ξεχάσει να βάλουν τις τιμες…. για δειτε π.χ την σελίδα https://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/tileoraseis/

NikGeo

@kmir υπάρχουν τιμές.. σε όλα τα προιόντα στο link που ανέβασες.

Ν1Κ

Τόσο μεγάλη επένδυση και να χρησιμοποιούν Joomla με έτοιμο template?
Περιμένω περισσότερα…

Harris

Κάποια εταίριουλα τα άρπαξε, κάποιος Μάνατζερ είναι ασχετιδης, κάποιος επενδυτής σύντομα θα κλαίει τα λεφτά του. Αναρωτιέμαι αν έχει απολυθει το σχετικό κεφάλι η το παίζει ‘ακόμη μία ευκαιρία’. Αν και μυρίζει πολύ ασχετιλα.

Καλές προθέσεις, κακοί εκτελεστές, μικρό μπατζετ και μάρκετινγκ εντυπωσιασμού, δήθεν-τάχα μου. Βλέπω fail να έρχεται και πραγματικά λυπάμαι. Τα καταστήματα δε είναι σαφώς χειρότερα. Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είναι το e-direct no2…

Mar1os

Για εμένα το νέο site είναι αρκετά καλό, μακράν πολύ καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση, σίγουρα θέλει βελτίωση, αλλά πιστεύω οτι έκαναν καλή προσπάθεια να ανενεωθούν και προσπαθούν συνεχώς. Γενικότερα μου αρέσει η φιλοσοφία one deal per day που έχουν κρατήσει και πραγματικά μερικές προσφορές αξίζουν. Δεν μου αρέσει που το menu συνεχίζει να κινείται, αλλά μάλλον είναι περισσότερο θέμα συνήθειας. Εγώ ελπίζω να πάει καλά για να υπάρχει ανταγωνισμός και γενικότερα να μειώνονται οι τιμές στα προιόντα για να μπορεί να αγοράζει ο κόσμος. Όσο περισσότερα μεγάλα καταστήματα υπάρχουν online τόσο καλύτερα.

Maria Kapetanou

To Χριστουγεννιάτικο βίντεο που έχουν φτιάξει τα σπάειιιιιι! οτι πιο έξυπνο έχω δει σε χριστουγεννιάτικη κάρτα. https://www.youtube.com/watch?v=6aNxcg53RcE

Stratos

ΝΑΙ ΡΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.