Global Payments Incorporated, 1.5 εκατομμύριο αριθμοί πιστωτικών καρτών έχουν κλαπεί

Αυτή είναι σίγουρα μία είδηση που μπορεί να ανησυχήσει αρκετούς από εμάς, καθώς μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, η Global Payments Incorporated ανακοινώνει ότι 1.5 εκατομμύριο αριθμοί πιστωτικών καρτών έχουν κλαπεί από hackers. Η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχουν κλαπεί προσωπικά στοιχεία κατόχων, όπως διευθύνσεις και ονόματα.

H κλοπή περιορίζεται στην αμερικανική ήπειρo. Όσοι έχουν επηρεαστεί θα ενημερωθούν μόλις βεβαιωθεί ότι ο αριθμός της κάρτας τους έχει κλαπεί προκειμένου να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Πάλι καλά που δεν επηρεάζονται και οι δικές μας πιστωτικές, αλλά για να είστε πάντοτε σίγουροι, μην κάνετε ποτέ αγορές από sites που δεν εμπιστεύεστε.

, Global Payments Incorporated, 1.5 εκατομμύριο αριθμοί πιστωτικών καρτών έχουν κλαπεί

Πηγή: 1, 2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.