Το Gmail κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία Σύνταξης ενός νέου email

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Phil Sharp, Product Manager της Google, το Gmail αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο συντάσσουμε ένα email, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, το πλαίσιο Σύνταξης εμφανίζεται πλέον σε παράθυρο όπως και το chat στο Google+, επιτρέποντας έτσι να είναι ανοικτό και ο χρήστης παράλληλα να μπορεί να διαβάζει άλλα email.

Αυτό σημαίνει πως πλέον δε χρειάζεται να σώζετε ένα μήνυμα προς αποστολή ως Πρόχειρο για να ανοίξετε ένα άλλο email, καθώς θα μπορείτε να το έχετε μόνιμα ανοικτό ή να κάνετε ελαχιστοποίηση. Επίσης, σύντομα πρόκειται να δούμε περισσότερες νέες λειτουργίες στο Gmail, όπως για παράδειγμα πιο εύκολη εισαγωγή μιας inline εικόνας και εμφάνιση των φωτογραφιών προφίλ των παραληπτών για πιο γρήγορη εύρεση αυτών. Τέλος, αλλαγές θα δούμε και στην επιλογή Απάντηση ενός email, στην οποία το παράθυρο θα προσαρμόζεται αυτόματα μέσα στη συζήτηση και θα επεκτείνεται όταν μονάχα χρειάζεται.

Κάποιες από τις αλλαγές αυτές πρόκειται από σήμερα να είναι διαθέσιμες για επιλεγμένους χρήστες, μονάχα εφόσον εκείνοι το επιλέξουν. Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι η εξής:

1. Κάντε Σύνταξη ενός νέου μηνύματος.
2. Πατήστε την επιλογή Νέα εμπειρία Σύνταξης, δίπλα από την επιλογή Ετικέτες στο πάνω μέρος του μηνύματος.

, Το Gmail κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία Σύνταξης ενός νέου email

Πηγή

Θοδωρής Κονσούλας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet gmail Google

Google Gmail: Πώς θα βάλει τέλος στο spam για την προστασία των χρηστών

Η Google αναλαμβάνει δράση προκειμένου να εμποδίσει τα spam μηνύματα στο Gmail, αποσκοπώντας στην προστασία των χρηστών.

Smartphones gmail Google

Google Gmail: Το κουμπί απεγγραφής διαθέσιμο στο Android

Το Gmail προσφέρει εδώ και καιρό έναν τρόπο γρήγορης απεγγραφής από ανεπιθύμητα μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο web app του.

Internet featured gmail Google

Google Gmail: Tέλος για ανενεργούς λογαριασμούς μετά από δύο χρόνια

Τον περασμένο Μάιο, η Google ανακοίνωσε πως οι λογαριασμοί Gmail που παρέμεναν ανενεργοί για δύο χρόνια θα διαγράφονταν και θα καταργούνταν.

Internet gmail Google

Gmail: Απατεώνες έχουν βρει τρόπο να κάνουν κατάχρηση του μπλε τικ επαλήθευσης

Οι απατεώνες πάντα βρίσκουν τρόπους και εργαλεία για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους στο διαδίκτυο και να τους κάνουν να τους πιστέψουν.