Στείλτε χρήματα μέσω Gmail [USA only]

Για την Αμερική μόνο η Google ενσωμάτωσε την υπηρεσία mobile πληρωμών Google Wallet στο Gmail και όσοι χρήστες το επιθυμούν μπορούν να μεταφέρουν και να λάβουν χρήματα ακόμα και αν δεν έχουν Gmail λογαριασμό (στη δεύτερη περίπτωση). Για την μεταφορά των χρημάτων δεν υπάρχει χρέωση εφόσον έχουν συνδέσει κάποιο τραπεζικό λογαριασμό με το Wallet ενώ αν επιθυμούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει χρέωση 2.9% ανά εντολή.

Μέσα στους επόμενους μήνες, η επιλογή για αποστολή χρημάτων μέσω Gmail θα εμφανιστεί σε Αμερικανούς πολίτες άνω των 18 ετών.

Gmail send money, Στείλτε χρήματα μέσω Gmail [USA only]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

Πολύ καλή κίνηση, το θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θα διμιουγίσει λογαριασμό gogole vallet.

Παρεπιπτόντως μόλις χτες μιλούσα μέσω email με ένα κατάστημα σχετικά με ένα προϊόν που ήθελα να αγοράσω, μου έστειλε φώτο απο το προιόν πάντα μέσω email και εφόσον συμφονίσαμε την τιμή έπρεπε να το πληρώσω για να μου το στείλει. τι έπρεπε να κάνω? να μπώ internet banking ( ευτηχώς που είχα) για να του στείλω τα χρήματα και να μου στείλε το δέμα.

Έρχομαι τώρα και λέω, Τί ποιο απλό να του έστελνα τα χρήματα μέσω του gmail την στιγμή που ανταλλάσσαμε μηνύματα και συμφωνήσαμε την αγορά ??

Και μήν δώ παρακάτω comment’s να δέν υπάρχει ασφάλεια, και άμα σου χακάρουν το gmail, και άμα σου κλέψουν τον λογαριασμο, και, και, και ?

Ελπίζω να έρθουν σύντομα οι υπηρεσίες αυτές και πολές άλλες την google και στην Ελλάδα

Giorgos

To google I/O 2013 δειχνει μια πολυ επιθετικη και εξαπλωτικη προσπαθεια απο την Google…. Εχθες την ειπε σε Whatsapp, Skype και Viber με το “διαπλατφορμικο” hangouts. Την ειπε επισης σε amazon, itunes, spotify etc με το play – music,τυπου subscription, store. Και με αυτη την ειδηση προφανως το paypal και αλλες παρομοιες υπηρεσιες σιγουρα θα νιωθουν την ανασα της google… To μονο καλο ειναι οτι πλεον με ενα android τηλεφωνο θα κουβαλας πανω σου οτι χρειαζεσαι… Καρτες, χαρτες, ταξιδιωτικους οδηγους, λαπτοπ, voip τηλεφωνο κ.α….

Σιγουρα καπου υπαρχει μια παγιδα και ενα επικερδες συμφερον για τη google αλλα ας ελπισουμε οτι το κερδος της θα προερχεται απο πρακτικες με ηθικη και σεβασμο στον καταναλωτη… Αυτο γινεται δυσκολοτερο φυσικα στα μονοπωλια…

Μανολάκης

@arg
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
(Επίσης και γιά το V.me τής VISA και το PAYPASS της MASTERCARD)

geohot

Παρα πολυ καλη υπηρεσια, συνεχιζει και μας εκκπλησει η Google μετα απο τοσα χρονια (και επανω στο chromebook pixel φυσικα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.