Στείλτε χρήματα μέσω Gmail [USA only]

Για την Αμερική μόνο η Google ενσωμάτωσε την υπηρεσία mobile πληρωμών Google Wallet στο Gmail και όσοι χρήστες το επιθυμούν μπορούν να μεταφέρουν και να λάβουν χρήματα ακόμα και αν δεν έχουν Gmail λογαριασμό (στη δεύτερη περίπτωση). Για την μεταφορά των χρημάτων δεν υπάρχει χρέωση εφόσον έχουν συνδέσει κάποιο τραπεζικό λογαριασμό με το Wallet ενώ αν επιθυμούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει χρέωση 2.9% ανά εντολή.

Μέσα στους επόμενους μήνες, η επιλογή για αποστολή χρημάτων μέσω Gmail θα εμφανιστεί σε Αμερικανούς πολίτες άνω των 18 ετών.

Gmail send money, Στείλτε χρήματα μέσω Gmail [USA only]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

Πολύ καλή κίνηση, το θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θα διμιουγίσει λογαριασμό gogole vallet.

Παρεπιπτόντως μόλις χτες μιλούσα μέσω email με ένα κατάστημα σχετικά με ένα προϊόν που ήθελα να αγοράσω, μου έστειλε φώτο απο το προιόν πάντα μέσω email και εφόσον συμφονίσαμε την τιμή έπρεπε να το πληρώσω για να μου το στείλει. τι έπρεπε να κάνω? να μπώ internet banking ( ευτηχώς που είχα) για να του στείλω τα χρήματα και να μου στείλε το δέμα.

Έρχομαι τώρα και λέω, Τί ποιο απλό να του έστελνα τα χρήματα μέσω του gmail την στιγμή που ανταλλάσσαμε μηνύματα και συμφωνήσαμε την αγορά ??

Και μήν δώ παρακάτω comment’s να δέν υπάρχει ασφάλεια, και άμα σου χακάρουν το gmail, και άμα σου κλέψουν τον λογαριασμο, και, και, και ?

Ελπίζω να έρθουν σύντομα οι υπηρεσίες αυτές και πολές άλλες την google και στην Ελλάδα

Giorgos

To google I/O 2013 δειχνει μια πολυ επιθετικη και εξαπλωτικη προσπαθεια απο την Google…. Εχθες την ειπε σε Whatsapp, Skype και Viber με το “διαπλατφορμικο” hangouts. Την ειπε επισης σε amazon, itunes, spotify etc με το play – music,τυπου subscription, store. Και με αυτη την ειδηση προφανως το paypal και αλλες παρομοιες υπηρεσιες σιγουρα θα νιωθουν την ανασα της google… To μονο καλο ειναι οτι πλεον με ενα android τηλεφωνο θα κουβαλας πανω σου οτι χρειαζεσαι… Καρτες, χαρτες, ταξιδιωτικους οδηγους, λαπτοπ, voip τηλεφωνο κ.α….

Σιγουρα καπου υπαρχει μια παγιδα και ενα επικερδες συμφερον για τη google αλλα ας ελπισουμε οτι το κερδος της θα προερχεται απο πρακτικες με ηθικη και σεβασμο στον καταναλωτη… Αυτο γινεται δυσκολοτερο φυσικα στα μονοπωλια…

Μανολάκης

@arg
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
(Επίσης και γιά το V.me τής VISA και το PAYPASS της MASTERCARD)

geohot

Παρα πολυ καλη υπηρεσια, συνεχιζει και μας εκκπλησει η Google μετα απο τοσα χρονια (και επανω στο chromebook pixel φυσικα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.