Τρίτη
18/09/2012

Google, Αγοράζει το Snapseed και επενδύει στην κοινωνική δικτύωση

Μπορεί ο κολοσσός του ίντερνετ να φαίνεται πως άργησε να μπει στο πεδίο της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πηγαίνει και άσχημα στον εν λόγω τομέα, καθώς προέβη στην εξαγορά του Snapseed μίας ανταγωνιστικής υπηρεσίας του Instagram και έδωσε στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για τα μέλη του Google+.

Όσον αφορά στην εξαγορά του Snapseed, ουσιαστικά η Google εξαγόρασε την εταιρεία Nik Software, στην οποία ανήκει το Snapseed, μία online υπηρεσία που είναι ήδη διαθέσιμη σε υπολογιστές, iOS συσκευές και λίαν συντόμως σε Android. Καμία πλευρά δεν έδωσε οικονομικά στοιχεία για την εξαγορά.

Τα μόνα αριθμητικά στοιχεία που μάθαμε από την Google και κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτά που αφορούν στον αριθμό των μελών του Google+, τα οποία φτάνουν πλέον στα 400 εκατομμύρια με 100 εκατομμύρια από αυτά να είναι ενεργά κάθε μήνα. Το πλήθος των χρηστών του Google+ παρουσιάζει αυξητικές τάσεις και αυτό μόνο να χαροποιήσει μπορεί την Google.

Google, Αγοράζει το Snapseed και επενδύει στην κοινωνική δικτύωση

Πηγή: 1,2

Μάθε για:

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η manolis tsagkarakis λέει:

  μάλλον θα το αποχαιρετίσουμε από το iOS σύντομα το SnapSeed…

 2. Ο/Η azriel84 λέει:

  Αν και υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές για iOS, θα είναι κρίμα να το χάσουμε απ’το App store, είναι απ’τις καλύτερες.

 3. Ο/Η thanos λέει:

  Δεν νομίζω να σταματήσει η ανάπτυξη της εφαρμογής για iOS… Δεν θα σύμφερε την google κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα είναι απόλυτα συνδεδεμένη η εφαρμογή με το google plus πράγμα που σημαίνει περισσότερους χρήστες για το google plus..

 4. Ο/Η Panagiotis Gr. λέει:

  η εφαρμογή τα σπάει και ελπίζω η έκδοση για android να έρθει πολύ πιο γρήγορα τώρα γιατί τα android δεν έχουν κάτι αντίστοιχο

 5. Ο/Η Yiannis λέει:

  Εχουμε release date για το snapseed σε android? Η τουλαχιστον μπορουμε να μαθουμε?

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.