Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Η Ευρώπη και όχι μόνο, αντιμετωπίζει τεράστια μεταναστευτική και προσφυγική κρίση η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στην ευρύτερη περιοχή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Για τον λόγο αυτό, η Google ξεκίνησε μια νέα καμπάνια με στόχο να συγκεντρώσει από δωρεές ένα ποσό το οποίο θα δοθεί ως βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες και να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.

Η ίδια δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ σε οργανισμούς και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει από δωρεές στην συγκεκριμένη καμπάνια θα τα δώσει σε 4 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, Save the Children και ο ΟΗΕ), οι οποίοι με τη σειρά τους θα παρέχουν τροφή, ασφάλεια και στέγη σε όσους τα χρειάζονται. Για κάθε δωρεά μέχρι να συγκεντρωθούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, η ίδια προσφέρει το αντίστοιχο ποσό, φτάνοντας στο σύνολο τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σαφώς η προσπάθεια της Google δεν θα δώσει την οριστική λύση στο προσφυγικό, αλλά όσοι θέλουν να συμβάλουν στην καμπάνια μπορούν να μπουν εδώ

Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες, Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες, Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.