Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Η Ευρώπη και όχι μόνο, αντιμετωπίζει τεράστια μεταναστευτική και προσφυγική κρίση η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη στην ευρύτερη περιοχή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Για τον λόγο αυτό, η Google ξεκίνησε μια νέα καμπάνια με στόχο να συγκεντρώσει από δωρεές ένα ποσό το οποίο θα δοθεί ως βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες και να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.

Η ίδια δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ σε οργανισμούς και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει από δωρεές στην συγκεκριμένη καμπάνια θα τα δώσει σε 4 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, Save the Children και ο ΟΗΕ), οι οποίοι με τη σειρά τους θα παρέχουν τροφή, ασφάλεια και στέγη σε όσους τα χρειάζονται. Για κάθε δωρεά μέχρι να συγκεντρωθούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, η ίδια προσφέρει το αντίστοιχο ποσό, φτάνοντας στο σύνολο τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σαφώς η προσπάθεια της Google δεν θα δώσει την οριστική λύση στο προσφυγικό, αλλά όσοι θέλουν να συμβάλουν στην καμπάνια μπορούν να μπουν εδώ

Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες, Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες, Google: Καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.