Η Γερμανία προτείνει τον Google Chrome ως ασφαλέστερο internet browser

Ο πόλεμος των internet browsers μαίνεται και οι απόψεις σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες υποστηρίζοντας τον αγαπημένο σας φυλλομετρητή. Ενδιαφέρον βέβαια έχει όταν το γραφείο ασφάλειας υπολογιστών και διαδικτύου της Γερμανίας, Federal Office for Information Security (BSI) προτείνει ως ασφαλέστερο το Google Chrome. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

, Η Γερμανία προτείνει τον Google Chrome ως ασφαλέστερο internet browser

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Περιηγητή ρε παιδιά… τι έχετε πάθει με τον Φυλλομετρητή…

artemios

Μozila δαγκωτο.Μπορει ο Chrome να προσφερει ασφαλεια αλλα απο ταχυτητα ειναι αστα να πανε.Τους εχω δοκιμασει υπο δυσκολες συνθηκες.Η γνωμη μου:1.mozila 2.ie 3.opera 4.chrome

nick2011

H Γερμανία να πάει να… πηδηχτεί… απ΄το παράθυρο καλύτερα.

Και ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο ρε παιδιά, βγάζει μάτια.

Καλός o chrome αλλά με την Γοογλε από πίσω (κι από μπρος) ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να είναι σίγουρος.

Απλά προς το παρόν οι αετοί της εταιρίας είπαν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό με… αυτό που τους κατηγορούν εδώ και αρκετά χρόνια… την ασφάλεια. Προφανώς, μόλις περάσουν τον Firefox σε πελατειακή δυναμική θα έρθουν και τα troyan ponnies… ε, κοτζάμ Google είναι αυτή 😉

Theodore

Εγω, αντιθετα,με το Chrome πεταω με το λαπτοπ μου.

socrates

chrome για ασφαλεια απο ποιον????μην μου κλεψουν αγνωστοι τα προσωπικα μου στοιχεια και τα πουλησουν σε διαφημιστικες για παραδειγμα?Με τους γνωστους τι γινεται?

Σαν να βαζεις το λυκο να φυλαει τα προβατα.
Η iron (chrome) με τα καλα του chrome χωρις τα κακα ή firefox ή opera.

Αντώνης

Για να το λένε οι Γότθοι, το αντίθετο θα ισχύει…

md03582

Αντώνη +1 απο εμένα

axilleas

σιγουρα ο chrome ειναι ο γρηγοροτερος browser απο ολες τις αποψεις και για αυτο τον προτιμαμε. Απο το θεμα της ασφαλειας ομως, πως μπορει να θεωρειται ο ασφαλέστερος οταν οποιοσδηποτε καθεται στον υπολογιστη μου για 1 λεπτο μπορει να δει ολους τους αποθηκευμενους κωδικους μου χωρις να κανει κανενα authorizing?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.

Smartphones Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Νέα εμφάνιση για τα 15 χρόνια του browser

To Google Chrome στα desktop πρόκειται να αποκτήσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς θα ενημερωθεί με βάση τη σχεδιαστική γλώσσα Material You.

Internet Apple Chrome Google

Chrome για iOS: Βελτιωμένη μετάφραση, Google Lens και λειτουργίες Χαρτών

H Google μοιράστηκε πολλές νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες ή έρχονται στην εφαρμογή Chrome για iPhone και iPad.

Internet Google Google Chrome

Google Chrome: Προειδοποίηση για όσους κάνουν streaming ταινίες online

Όλοι οι χρήστες του Chrome που παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο δωρεάν πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.