Google Now, Τώρα επίσημα και στον Chrome

Η Google μετά από χρόνια αναμονής φέρνει το Google Now στο Desktop. Η τελευταία έκδοση του Chrome θα δείχνει πληθώρα Google Now “καρτών”, όπως ακριβώς αυτές φαίνονται σε iOS και Android. Στις κάρτες συμπεριλαμβάνονται αυτή του καιρού, αποτελέσματα αγώνων, ειδοποιήσεις, χάρτες και άλλα.

Η Google μας ενημερώνει πως κάποια από τα δεδομένα θα προέρχονται από την τοποθεσία του Smartphone σας, οπότε το Now για Desktop μπορεί να μην βολεύει όταν το κινητό και ο υπολογιστής σας είναι σε διαφορετικό μέρος.

Οι κάρτες του Google Now για Desktop θα εμφανίζονται στο notification center του Chrome, το οποίο βρίσκεται στην βάση ή την κορυφή της οθόνης, ανάλογα το λειτουργικό που χρησιμοποιείτε(Windows ή OS X). Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον ίδιο λογαριασμό σε Desktop και Smartphone. Αν το Now δεν σας έχει εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση του Chrome, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τα flags του Chrome, γράφοντας “chrome://flags” στην μπάρα διευθύνσεων και ύστερα αλλάζοντας την επιλογή με το όνομα “Google Now notifications” σε “Enabled”.

Είναι κάποιοι από εσάς που χρησιμοποιούν Google Now; Το περιμένατε και για Desktops; Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ αρκετά στην καθημερινότητά μου, από την παρακολούθηση του καιρού και των νέων μέχρι την τελευταία ήττα της Arsenal 🙁 . Ελληνικές ομάδες δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα σκορ ακόμη.

Google Now, Google Now, Τώρα επίσημα και στον Chrome

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μονο το καιρό χρησιμοποιώ στο Google now τώρα όσο αναφορά στο desktop δε δίνω και πολύ σημασία….

johnathan elizoglou

πως το κανουμε ? ο τροπος που λετε στο κειμενο δεν με βοηθαει :/

Ιωάννης

@johnathan Γράψε στην μπάρα: chrome://flags/ και μετά πάτα ctrl+F (ενεργοποιεί την εύρεση). Στο κουτάκι γράψε “now” (χωρίς εισαγωγικά) και θα σε πάει στην επιλογή για το Google now. Εκεί άλλαξε την επιλογή σε “Ενεργή”. Ελπίζω να βοήθησα

nikos

Μπα… Το μέλλον θα δειξει

Γιαννης Ν.

Και γω χρησιμοποιω πολυ το Google Now στο κινητο, βαζοντας ξυπνητηρι, βλεποντας τον καιρο, και γενικα αναζητωντας διαφορα. Να αναφερω οτι χρησιμοποιω το Google Now Launcher 🙂

TechBuster

Τα έκανα τα βήματα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.