Google Play Music, Μάθε τι φέρνει ο ερχομός του στην Ελλάδα

Tο Google Play Music είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Το Play Music παρέχει 3 λύσεις διασκέδασης σε μία: Ένα κατάστημα οπού μπορείτε να αγοράσετε αγαπημένα τραγούδια και albums, ένα ψηφιακό “locker”, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20.000 τραγούδια από την μουσική συλλογή σας για να τα ακούσετε ανά πάσα στιγμή online και offline μέσα από την εφαρμογή και την ιστοσελίδα του Play Music.

Επίσης περιλαμβάνει το All Access, τη νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής που σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη, από όλες τις συσκευές σας.

Η υπηρεσία All Access σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό ραδιοφωνικό σταθμό για κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνη που αγαπάτε χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να δημιουργήσετε από την αρχή τον σταθμό σας γνωρίζοντας πάντα ποιο τραγούδι ακολουθεί. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συμβουλές από την έμπειρη μουσική μας ομάδα καθώς και να περιηγηθείτε στις ήδη υπάρχουσες λίστες των τραγουδιών μας που είναι χωρισμένες κατά είδος. Το κουμπί “Ακούστε τώρα” επιλέγει για εσάς καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς σταθμούς που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν και τους τοποθετεί στο κέντρο της σελίδας για να μπορείτε να τους ακούσετε με το που την ανοίγετε.

Google Play Music Ελλάδα, Google Play Music, Μάθε τι φέρνει ο ερχομός του στην Ελλάδα

Και αν πιστεύετε πως τα εκατομμύρια τραγούδια μας δεν είναι αρκετά, το Google Play Music σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη συλλογή μας με την δική σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν και online πάνω από 20,000 κομμάτια που ήδη έχετε και να τα ακούσετε μαζί με τον All Access κατάλογο μέσα από την Android η iOS συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε «pin» ειδικά άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών, καθιστώντας τα διαθέσιμα ακόμη και όταν είστε offline.

Δοκιμάστε το All Access δωρεάν για τον πρώτο μήνα και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας – 7,99 ευρώ για τους μετέπειτα μήνες. Η τιμή για όσους εγγραφούν μετά τις 30 Απριλίου θα είναι 9,99 ευρώ για ένα μήνα, με 30 μέρες δωρεάν δοκιμή.

Από σήμερα, το Google Play Music στην Ελλάδα είναι ο απόλυτος προορισμός για την ψηφιακή σας διασκέδαση όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε, να απολαύσετε και να μοιραστείτε αγαπημένες σας εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία, ταινίες και πλέον και μουσική για τα Android ή iOS smartphone και tablet σας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ev

Καλά όλα αυτά. Τις συσκευές πότε θα φέρει στην Ελλάδα είναι το θέμα.

kostas

Αυτά είναι . πουλάει αέρα τη πιο κερδοφόρο .

Raziel666

Από τη στιγμή που φέρνει το Google Play Music, να υποθέσουμε ότι η μέρα που θα δούμε τις συσκευές διαθέσιμες και στην Ελλάδα δεν είναι μακριά; Ή όχι; Χμ…

PANOSL

Εμένα πάντως ήρθε στο Xperia L.

Χρήστος

Xperia S με 4.1.2 μόλις έφτασε ! Λίγο άχρηστο για μένα αλλά παρ’όλα αυτά καλό σαν ‘εξέλιξη’

Τελης

Πολύ καλή σαν επιλογή
Αλλά μπορούσες να έχεις συνδρομή και μέσω αμερικανικού proxy server

Nickolas

Το ενεργοποίησα πριν λίγο, άρχισε να ανεβάζει και τη μουσική μου, περίπου 4000 κομμάτια, απευθείας από το itunes. Καλό φαίνεται αν και δε βλέπω να συνεχίζω με τα 8 ευρώ το μήνα, μου αρκεί η μουσική που έχω και ότι καινούριο ανεβάζω το προσθέτει.

Kostas

Καλά δεν είναι και τίποτα καινούριο. Αν έβρισκες πριν τον τρόπο να το ενεργοποιήσεις (μέσω proxy πχ), το χρησιμοποιούσες κανονικά μετά (έστω το δωρεάν). Αν κάνει κάποια συνεργασία με καναν πάροχο (όπως cosmote-spotify πχ) και έχει και λίγο streaming δωρεάν κάτι γίνεται.

Το θέμα όμως είναι να φέρει συσκευές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.