Google Play Store, Νέα προσθήκη με όνομα “My Play activity”

Μία νέα προσθήκη με όνομα “My Play activity” έρχεται στο sidebar της σελίδα του Google Play Store. Μέσω αυτής, σας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθείτε τις εφαρμογές τις οποίες έχετε βαθμολογήσει καθώς και εκείνες στις οποίες έχετε δώσει +1.

Η ενότητα “My Play activity”, αν και βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στο site της Google, δεν εμφανίζεται ακόμα σε όλους τους χρήστες. Μόλις η διάθεση της ολοκληρωθεί, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε το ιστορικό βαθμολόγησης και άλλων χρηστών, όπως και στην Android συσκευή σας.
, Google Play Store, Νέα προσθήκη με όνομα “My Play activity”
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

σε εμένα εμφανίζετε κανονικά, έπρεπε να γίνει, είχα βαθμολογίσει παλιές εφαρμογές και δέν γνώριζα ποιες είναι για να έσβηνα εάν ήθελα την βαθμολογία,

arg

μάλλον εμφανίζετε μόνο στους funboy 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.