Google+ και Games

Η Google κάνει μια επιπλέον προσπάθεια στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά δείχνοντας καλύτερα προετοιμασμένη από την προηγούμενη και δίχως επιτυχία υπηρεσία της που ονομαζόταν Buzz. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς αναμένουμε το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, ένα επιπλέον στοιχείο έρχεται να αυξήση την προσμονή για το νέο βήμα της Google.

Μέσα στον κώδικα του Google+ βρέθηκαν αναφορές για παιχνίδια και για προσκλήσεις μελών της κοινωνικής υπηρεσίας αυτής έτσι ώστε να συμμετάσχουν στα Google+ Games όπως αναφέρεται μέσα στον πηγαίο κώδικα αυτής της νέας πλατφόρμας. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι όχι μόνο το πότε θα υλοποιηθεί αυτή η πιο οργανωμένη, κατά πολλούς, νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα ενσωματώνει και games, αλλά και για σε τι βαθμό θα αποδειχθεί να ανταγωνιστεί το αντίπαλο δέος του Facebook.

, Google+ και Games

Πηγή

Iakovos

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Βλέπω πως όλοι τελικά μπορέσαμε και πείραμε τις προσκλήσεις μας!
Άραγε πόσα άτομα απο την Ελλάδα πείραμε προσκλήσεις???Εγώ εκτιμώ καμία πενηνταρία

MANOS

Mαντέψτε ποιος άλλος είναι χρήστης του Google+ : ο Mark Zuckerberg!
Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

MANOS

Εκατομμύρια κόσμος προσπαθεί να βρει προσκλήση για να εγγραφεί στη δοκιμαστική έκδοση του Google+, με αποτέλεσμα να παγώσει ο μηχανισμός των προσκλήσεων!

Σε δημοσίευση στη σελίδα του στο Google+, o Vic Gundotra, μέλος της ομάδας της Google, δηλώνει:
Έχουμε μπλοκάρει προσωρινά το μηχανισμό προσκλήσεων του Google+ λόγω εξωφρενικής ζήτησης! Όλα πρέπει να γίνουν προσεκτικά και ελεγχόμενα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον σας! Για όσους από εσάς επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα δεδομένα σα

elektronaut

https://www.zdnet.com/blog/google/google-faces-first-social-networking-privacy-flaw/3090

άπλως για την ενημέρωση

και γω κατά τα άλλα περιμένω πως και πως να παίξω

Fotis333

Μακάρι να μου έρθει πρόσκληση… :/

Chris

Vlachakiiiiii
στειλε καμια προσκλησηηηηηηη…..

Ben

Εδώ https://goo.gl/msUAL το workaround για όσους έχουν ενεργοποιημένο προφίλ στο Google+ και επιθυμούν να στείλουν προσκλήσεις στο λαό!
Να οργανωθούμε παίδες!

Gabriel Pal

Εγώ πιστεύω πως θα έχει την ίδια μοίρα με το Wave. Στην αρχή “σκοτώνονται” όλοι για τις προσκλήσεις, μετά κάνεις 4-5 φίλους (γιατί μόνο τόσοι γνωστοί σου το χρησιμοποιούν) και στο τέλος το αφήνεις γιατί δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από το Facebook, στο οποίο έχεις ήδη πολλούς φίλους, οπότε δεν υπάρχει λόγος να “μετακομίσεις” εκεί.

Να μην πούμε για το Orkut (για όσους δεν το ξέρουν είναι ένα social network της Google) και για το Diaspora, που και αυτά έχουν μείνει στην αφάνεια (το Diaspora ίσως ανακάμψει αλλά δεν το βλέπω (εγώ προσωπικά)).

(Τα παραπάνω είναι προσωπκή άποψη)

giwrgos

Μπορεί να με κανει κανένας invite?

chris

καμια προσκληση παιδια και εδω

Κοσμάς

Το μεσημέρι έκανα account στο Google+ μου έκανε invite ένας φίλος και το ψάχνω, αλλά ήθελα να ρωτήσω, που είναι το application στο Marketplace? Και κάτι ακόμα, όταν λέει στους έτοιμους κύκλους “Παρακολούθηση”, τι εννοεί?

Kostas

Δεν τα κατάφερα να βρώ πρόσκληση. Αίσχος!!!! 🙁

Ben
Κώστας Βλαχάκης

Ben, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Από το web δεν κάνει εγκατάσταση στη συσκευή σου. Δοκίμασέ το και από το κινητό δεν υπάρχει στην αναζήτηση.

Παιδιά προσκλήσεις αν καταφέρω να στείλω θα τις δώσω μέσα από το Techblog με σχετικό άρθρο.

αστέρης

και γω πήρα αλλά δεν με βάζει γιατί δεν είμαι 18! έλεος !!!

Chris

Σημαντικο Privacy Issue, για οσους ξεκινησανε το Google+ και παραλληλα χρησιμοποιουνε το Picassa Web!
Σε περιπτωση που κανετε καποιον tag, αυτοματα στελνεται email στην επαφη σας οτι εχει γινει tag και αποκτα επισης αυτοματα προσβαση στο web Album σας. Προσοχη λοιπον με τα tags για τους χρηστες του Google +

Ben

@cVlachakis
Ναι, το γνωρίζω αυτό, απλώς παρέθεσα το link για να έχει ένα reference το παιδί, να ξέρει ποια είναι η εφαρμογή.
Εγώ βέβαια βρήκα το .apk file του app και την εγκατέστησα.

Κοσμάς

Κ’ εγώ τελικά την βρήκα από forum και την έκανα isntall και είναι κομπλέ!

mafiasx
chagg

καμιά πρόσκληση περισσεύει;

Gio

κωσταα θελουμε προσκλησεις…

colony

Μήπως ξέρει κανείς πότε θα ανοίξει το site επίσημα?

angelo

έχει ήδη ανοίξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.