Google Search Options, Προσαρμόστε την αναζήτηση

H Google ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Google Search Options στην ήδη υπάρχουσα μηχανή αναζήτησης Google Search. Η νέα υπηρεσία της Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο στα αποτελέσματα αναζήτησης και να προσαρμόσουν τα αποτελέσματα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

, Google Search Options, Προσαρμόστε την αναζήτηση

Η λειτουργία Google Search Options είναι διαθέσιμη στην σελίδα όπου εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησης και επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν και να διερευνούν γρήγορα και πιο εύκολα την αναζήτησή τους.

Μερικά από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν:
– Εμφάνιση σελίδων με ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο
– Περιορισμός της αναζήτησης σε δυνατότητες όπως videos, forums και κριτικές για μία συγκεκριμένη λέξη – κλειδί. – Για αναζητήσεις σχετικά με ταινίες και βιβλία, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσουν εύκολα κριτικές ή να δουν μόνο σελίδες που περιέχουν videos.
– H δυνατότητα view related searches επιτρέπει στο χρήστη να δει μία λίστα από σχετικές αναζητήσεις ή μία γραφική παρουσίαση μέσω της δυνατότητας Wonder Wheel.
– Οργάνωση αποτελεσμάτων ανά ημερομηνία. H Google προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στο χρήστη να μπορεί να δει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα, περιορίζοντας τα αποτελέσματα σε κατηγορίες όπως τελευταίες 24 ώρες, τελευταία εβδομάδα ή τελευταίο έτος.

Η υπηρεσία Google Search Options θα είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για αναζήτηση αποτελεσμάτων όταν οι απορίες του χρήστη είναι δύσκολο να αποτυπωθούν με λέξεις κλειδιά. (π.χ. ‘Εμφάνιση συζητήσεων για τα Oscars σε forums’) ή όταν ο χρήστης επιθυμεί να περιορίσει ή να διευρύνει το θέματα αναζήτησης (π.χ. ‘Εμφάνιση αποριών που συνήθως προκύπτουν για την Ανανεώσιμη Ενέργεια).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.